Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 abu uclusu guzel oldu be :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ebubekir asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 bu arada.elmavotkayi getirin bana allah icin getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 abouuuu hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 5. Mactan lider Beşiktaş bey diyeceksiniz len mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 son maci da kaybetmeden porto ile beraber cikalim dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Llama said: bu arada.elmavotkayi getirin bana allah icin getirin Ahaha senin totemin benim totemim önünde diz çöküp tövbe diler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ben kimsenin totemi değilim lan. asdf helal olsun beşiktaşım. ama şg'nin şu talisca inadı beni öldürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Cenkcigim Abuyu tokatladi klas hareketiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 helal teaaam!! abu 3 sonrası kovulur, suan porto basını dier macın skorunu beklio kudurmus bi sekilde!11 saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa https://pbs.twimg.com/media/DPLZxFkW0AAofmo.jpg https://twitter.com/br1bottaro/status/933047068494565376 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 applev0dka said: Llama said: bu arada.elmavotkayi getirin bana allah icin getirin Ahaha senin totemin benim totemim önünde diz çöküp tövbe diler senin totem daha yeni benim totem paticik tarihi kadar eski :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Abi şu oyundan sonra ben yarı final görebileceğimizi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 2. yarida 3 4 dk oyle guzel bir top cevirdiler ki diyecek kelime bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 bu skorla diğer maç şimdi efsane oldu. bacaklar burunlar kırılır o maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ilk yarıda trafikte kaldım, radyodan dinledim. ikinci yarıyı full izledim. ikinci yarıdaki oyunun tek sebebi işte tosic'in çıkması. ama biliyorum ki gelecek maç yine tosic 11, hatta gelecek şl maçında yine tosic 11. bu adam bu takıntısından/takıntılarından vazgeçmediği sürece böyle devam edeceğiz. şu maçın ilk yarısında böyle başlasak belki daha kısa süreli tutardık vs. ama öne geçip, düzenli bir hamle ile skoru tutup belki 3 puanla da ayrılabilirdik. çok basit ya bazı şeyler, adam bunlara inat ediyor. talisca çıkarsa 10 dk önceden belki yine öne geçerdik, adam hiçbir şeydi misal... ben şu takımın bi şu halini görüyorum bir de şg'nin hatalı kararları ile şu halini sürekli göremediğime yanıyorum. işin kötüsü işte diğer halini de şg yapıyor, bunu düşündükçe daha da çıldırıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 şl şampiyonu olsak şenol tosic'te ısrar etmese geçen sene de olurduk diyecek adam neredeyse ya asdadadadadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 medel iki maçtır çok iyi bence artık bırakmaz formayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 45-60 o kadar pis domine ettik ki oyunu herifler de son 30dk beraberlik yeter diye oynadı resmen. medel geriden oyun kurmayı çok farkettirdi, keşke ligde cezalı olmasaydı bu hafta. tam bir şl takımı olduk valla istediği skoru alıyor takım. son maçta da beraberlik yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Llama said: medel iki maçtır çok iyi bence artık bırakmaz formayı şuna inandın mı gerçekten sdfads gel abi bahse girelim. ilk maçta tosic yine 11 pepe ile. medel kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ilk maçta medel cezalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 tamam aktif olduğu ilk maç diyelim işte ona fark etmez. oynamayacak yani adım gibi eminim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Hoca yine kötüydü bu arada. Max 60-65dk sahada kalmasi gerekn talisca 80de cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 hoca hep kötü de en azından şl maçlarında kafası yerine geliyor kısmen. dedik ya grupta abi ben ciddi ciddi tolgay <> oğuzhan bekliyordum sadfdsfsda onu yapmaması bile kafasının biraz yerine geldiği gösteriyor. bi 10-15 dakika önce yapsa daha iyiydi onu da işte neyse buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Ya dark apple abi bi sussun artik cidden bi sussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 applev0dka said: Hoca yine kötüydü bu arada. Max 60-65dk sahada kalmasi gerekn talisca 80de cikti ben dk 30 da cıksın diyodum golu o attı.. tamamen taktiksel bi anlayısla oynadı, gizli golcu olarak her pozisyonu kokladı 0 verim ok, ama gol atıcaksakda o olmadan cok daha zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar