applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Oynamadan 2 gol atti adamlar. Çıldırıyorum suan sinirden sdfs
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Hakkaten hiçbir şey yapmadı Fransızlar, istatistikleri falan da rezalet, belli ediyor zaten. Hırvatlar da o kadar çok pozisyon harcadı ki onlar da resmen haketti ama.
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 bbc de penalti degil diyor herkes... boyle penalti 30cm den o kadar hizli bir olayda nasil veriyorsun be adam aklim almadi benim..
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Abi golden once olmayan faulu de iptal etmeli var ya... Eger amaçları cidden adalet ise. Ona da müdehale edeceksin
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 VAR'in sikintisi el toplarinda. Yavaslatip izlemek hatali karar verdirtiyor.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 eli açıktı adamın top da yön değiştirdi penaltı doğru bence.
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 hayatinda hic sicramadin mi abi, normal bir hareket o ne yapabilir saniyenin 200 de birinde iniyor top, carpiyor, bbc de (uk) adamlar acti kurali sonra var kuralini anlatti, acik acik 4 kisinin 4 ude ki sanirim futboldan anlayan kisiler :) yanlis dediler ki konunun basinda faulun olmadigini, olmayan faulden kullanilan serbest vurusun olmayan penaltiya sebep oldugunu soylediler.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 gayet penaltı pozisyon. bbc'dekiler fransa'nın almasını istemediği için zırvalamış, takılmaya gerek yok.
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 neyse kime ne anlatiyoum ki lol.. ahaha gol sayildi zaten korkma.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 net penaltı pozisyon topun hızı falan önemli değil orda
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Hirvatlar saldirirken duzgun pas veremiyo bi turlu. Adamin kosmadigi yere top atmalar, topa zayif vurmalar, top benden cikmis olsun kafasiyla oylesine orta acmalar.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Noldu lan oyle hirvatlarin pili bitti
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Pogba da turnuva başından beri ilk defa bir şey yaptı galiba. Bu maç başından beri de spiker ismini ilk kez söylemiş olabilir.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Scalanova said: neyse kime ne anlatiyoum ki lol.. ahaha gol sayildi zaten korkma. reddit'te bütün ingilizler ağlıyor ahahaha onlara katılabilirsin. öncesindeki pozisyonu kaçırdım ben, faul değilse değildir bi şey demiyorum. ilk golde de griezmann kendini yere attı mesela o da adil değildi. haklı neyse söylerim sıkıntı yok. pozisyon da net penaltı üzgünüm.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Scalanova said: bbc de penalti degil diyor herkes... boyle penalti 30cm den o kadar hizli bir olayda nasil veriyorsun be adam aklim almadi benim.. abi nası 30 santim ya top kornerden geliyo. ayrıca o el açık olmayacak. olursa ve çarparsa penaltıdır böyle. Rewendor said: Pogba da turnuva başından beri ilk defa bir şey yaptı galiba. Bu maç başından beri de spiker ismini ilk kez söylemiş olabilir. gizli mvp abi pogba. benim izlediğim her maçta çok iyi oynadı. golünden önce attığı pas inanılmazdı. en iyi yaptığı şey zaten o uzun toplar.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Hirvatlar int penalty yedi bu yari ya, dokuluyolar. 3 tane salak topun basina cullanip paylasamadilar, oradan dogan kontra atakta da Fransa gol atti.
Öne çıkan mesajlar