k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 kaçıracakmış gibi geliyo bana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Boktan boktan goller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Oynamadan 2 gol atti adamlar. Çıldırıyorum suan sinirden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Hakkaten hiçbir şey yapmadı Fransızlar, istatistikleri falan da rezalet, belli ediyor zaten. Hırvatlar da o kadar çok pozisyon harcadı ki onlar da resmen haketti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 bbc de penalti degil diyor herkes... boyle penalti 30cm den o kadar hizli bir olayda nasil veriyorsun be adam aklim almadi benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Abi golden once olmayan faulu de iptal etmeli var ya... Eger amaçları cidden adalet ise. Ona da müdehale edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 VAR'in sikintisi el toplarinda. Yavaslatip izlemek hatali karar verdirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 eli açıktı adamın top da yön değiştirdi penaltı doğru bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 hayatinda hic sicramadin mi abi, normal bir hareket o ne yapabilir saniyenin 200 de birinde iniyor top, carpiyor, bbc de (uk) adamlar acti kurali sonra var kuralini anlatti, acik acik 4 kisinin 4 ude ki sanirim futboldan anlayan kisiler :) yanlis dediler ki konunun basinda faulun olmadigini, olmayan faulden kullanilan serbest vurusun olmayan penaltiya sebep oldugunu soylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 gayet penaltı pozisyon. bbc'dekiler fransa'nın almasını istemediği için zırvalamış, takılmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 neyse kime ne anlatiyoum ki lol.. ahaha gol sayildi zaten korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 net penaltı pozisyon topun hızı falan önemli değil orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Hirvatlar saldirirken duzgun pas veremiyo bi turlu. Adamin kosmadigi yere top atmalar, topa zayif vurmalar, top benden cikmis olsun kafasiyla oylesine orta acmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 pogbooom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Noldu lan oyle hirvatlarin pili bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Çok yazık oldu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Salak Modric ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Adamlar oynamadan kupa aliyor fjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Pogba da turnuva başından beri ilk defa bir şey yaptı galiba. Bu maç başından beri de spiker ismini ilk kez söylemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Scalanova said: neyse kime ne anlatiyoum ki lol.. ahaha gol sayildi zaten korkma. reddit'te bütün ingilizler ağlıyor ahahaha onlara katılabilirsin. öncesindeki pozisyonu kaçırdım ben, faul değilse değildir bi şey demiyorum. ilk golde de griezmann kendini yere attı mesela o da adil değildi. haklı neyse söylerim sıkıntı yok. pozisyon da net penaltı üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 mbappeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Scalanova said: bbc de penalti degil diyor herkes... boyle penalti 30cm den o kadar hizli bir olayda nasil veriyorsun be adam aklim almadi benim.. abi nası 30 santim ya top kornerden geliyo. ayrıca o el açık olmayacak. olursa ve çarparsa penaltıdır böyle. Rewendor said: Pogba da turnuva başından beri ilk defa bir şey yaptı galiba. Bu maç başından beri de spiker ismini ilk kez söylemiş olabilir. gizli mvp abi pogba. benim izlediğim her maçta çok iyi oynadı. golünden önce attığı pas inanılmazdı. en iyi yaptığı şey zaten o uzun toplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Hirvatlar int penalty yedi bu yari ya, dokuluyolar. 3 tane salak topun basina cullanip paylasamadilar, oradan dogan kontra atakta da Fransa gol atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Bunu da yemeyin lan bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 4 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar