Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2018 Dunya Kupasi

Sotto

Öne çıkan mesajlar

Bu Mbappe ayağına gelen topların %90'ını falan piç ediyor da kalan %10'unda falan o kadar mucizevi işler yapıyor ki görmezden geliyoruz çaktırmadan resmen ya dksjfhsd

%10'luk yüzdesini geliştirir bir de bu yaşının verdiği toyluk. Herif bunu daha uzun sürelere yayarsa harbi bambaşka bir canavar olur ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kupanın başında dedim, avrupada en kozmopolit, etnik çeşitlilikten çeken ülke fransa, o yüzden kupayı ona verecekler diye. fukara faslı müslüman da zenci de elit fransız milliyetçisi zengin de bir süre birleşecek işte şampiyonlukta, gazı alınacak kaynayan toplumun. futbol hişbi zaman sadece futbol değildir arkadaşlar......,,,i
nüans?!
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

mbappe şeker çocuk falan dedik o da şerefsiz çıktı la. gıcık gıcık hareketler, kendini yere atmalar

olm 1 kere kendini attı diye adama gıcık olunmaz. ki zaten faul de vardı o uzatmadakini diyosan. abarttı sadece.
zaman geçirmesi ayrı bi olay tabi ama sarısını gördü yani np o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

sabonis said:

mbappe şeker çocuk falan dedik o da şerefsiz çıktı la. gıcık gıcık hareketler, kendini yere atmalar

olm 1 kere kendini attı diye adama gıcık olunmaz. ki zaten faul de vardı o uzatmadakini diyosan. abarttı sadece.
zaman geçirmesi ayrı bi olay tabi ama sarısını gördü yani np o yüzden.

zaman geçirdiğinde kdb'ye kıl olduydu kornerin ordaki frikikte çekilmedi diye
Sosyal ağlarda paylaş

redditte falan mbappe'ye sayıp sövmüşler zaman geçirdi diye de abartılacak ne var anlamadım ben. oraya neymar, suarez, ronaldo, messi kimi koysan zamanı öldürür. cavani reyiz yapmaz bi sdf.

şu işi kaleci, kaleci vuruşunu kullanırken yapsa 30 sn zaman geçirse kimse tepki vermez sonuçta. kart gördüğü sürece bence sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

redditte falan mbappe'ye sayıp sövmüşler zaman geçirdi diye de abartılacak ne var anlamadım ben. oraya neymar, suarez, ronaldo, messi kimi koysan zamanı öldürür. cavani reyiz yapmaz bi sdf.

şu işi kaleci, kaleci vuruşunu kullanırken yapsa 30 sn zaman geçirse kimse tepki vermez sonuçta. kart gördüğü sürece bence sorun yok.

Mbappe'nin zaman öldürmesi kurallara aykırı değil birşey değil. Karşı milli takımın teknik kadrosunda bu işin kralı Henry var yahu sdfhjsdf. Adam korner bayrağının orada sırtını dayayıp top sakladı senelerce. Sadece uzatmanın uzatması biraz daha fazla olabilirdi, yine duruşlar oldu.

Fellaini'yi sürpriz golcü olarak hücumlarda ileri itmek fena taktik değildi yalnız. Lukaku'ya yoğunlaşan setlerde Fellaini biraz becerikli olsa skor yapacaktı.

Ertuğrul Sağlam yapardı Bursa'yı şampiyon yaptığı sene. Zapotoçni miydi ne BJK'den gelen uzun stoperi, hücuma atardı onu akan oyunda, duran top falan değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...