sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 http://www.imgim.com/9139incic9951887.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Costa tek basina maçı alırmış az daha erken girse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 brezilya bitmis. basaksehirden hallice oynuyolar. adam lazim takima ADAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 gg no rmk courtois, hazard, bruyne, kompany büyük oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 belçika haketti net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Neymar balon deyince laf edenler nerede simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 belcika-fransa erken final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 neymarin balon olmadigini iddia eden biri mi var ki lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Coutinho satmasa alırdı brezilya. Neymar fena değildi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 simdi git birazda evinde yat neymar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Bu maç çok yuvarlanmadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 off bizim ofiste de var bunun aynı modeli dünya kupası başladı herifin haberi yok sonra portekiz elendi ertesi gün bayanlar ronaldo gitti ben dediydim zaaa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 kisisel becerilere dayali futbolun bittigini gosteriyo. ne ronaldo kaldi, ne messi ne zikimsonik neymar. artik futbolcular cakiyolar organik enerji vericileri mactan once, herkes neredeyse ayni stamina ya geliyo, ayakta kalan kazaniyo. brezilya vitaminsiz kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 simdi git birazda evinde yat neymar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 coutinho da ne saçma vurdu gerçekten. yani o topa niye ayak içi vurmaya çalışırsın ki. vur ayak üstüyle, aban gitsin. ağzını burnunu kırsın kurtuğanın fileleri delsin sonra atariyi kapatıp uyuyalım. hayrettin bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mbappe dram yasatir belcika defansina Zaten mbappe>neymar, messi, ronaldo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Çok takip etmediğim halde her golün nerdeyse 90+ sürelerde olması işkillendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 ne ezdiler brazilyayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 bu belçika harbi bala göte kaldı ama güzel kaldı buralara kadar ya, fransa çakar ama bu sefer harbi kaçarı yok. martinez kovulup adam gibi teknik direktör gelse herifler dk bile alır ama demek ki işte. buram buram müthiş kadroda işte bir çöpün ellerinde heba oluyor. heba olmuş hali bile yarı final görebiliyor işte gerçi askjfhads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 uruguay maçını da izleyemedim bugün uçuş var diye de orada gerçi beklenen olmuş. bu belçika'ya harbi şaşırdım ya kendimi fransa - brezilya'ya çok hazırlamıştım askdjhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 DarKRideR said: martinez kovulup adam gibi teknik direktör gelse herifler dk bile alır ama demek ki işte. buram buram müthiş kadroda işte bir çöpün ellerinde heba oluyor. japonyaya karşı 2 değişiklikle adam maçı kazandı ha bide 23 maçtır namağlupmuş adamlar martinez'le ama sen fm'de daha iyisindir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 fm'de namağlup gitmek muhtemelen daha zordur haha. 23 değil bu arada 24. güzel bi rekor tabi ama abartılacak bi şeyi yok o kadar bence. adamın elindeki kadro zaten dünya genelinde ilk 5'te çok rahat. ilk 5 sıralaması da kişiye göre değişir tabi. ki dünya kupası elemelerinde muhtemelen en kek grup da belçika'daydı. (yunanistan, bosna-hersek, estonya, kıbrıs, cebelitarık). 10 maç buradan zaten. 9 maç da dostluk maçı. bunları zaten ciddiye alıp saymaya çok gerek var mı bilmiyorum. kazanılsa da kaybedilse de bir sürü değişikliğin yapıldığı laylaylom havası. önümüzde kalıyor 5 dünya kupası maçı. tunus, panama, ingiltere, japonya, brezilya. tunus, panama zaten meh. ingiltere maçı sattı. kalıyor geriye japonya ve brezilya. bana göre ciddi alınacak maçlar şunlar ki ikisini de kazandı evet. japonya maçında yaptığı değişiklikler önemliydi fakat en amatör hocayı da getirsen benzerlerini yapardı yani o kadar barizdi. ki ben daha ilk yarı biterken yazıyordum buraya carrasco leş gibi diye. o değişiklikte geç bile kaldı esasında. brezilya maçı da tite salağının bok yemesi. hâlâ gabriel jesus çıkartmaya çalışıyor ilk 11. değişik kafalar. şu ana kadar başarılı diyebiliriz ama abartmaya da gerek yok bence martinez'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 abartmaya gerek yok ama o kadar gömmeye de gerek yok senin mantıgınla ,boşuna TD'e para veryo belçikalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 belçika maçında yaptığı değişikliği anadolu'da maçların %90'ında falan hikmet karaman'da yapıyor. 2 uzun, hava topuna hakim adam al full şişir bütün hava toplarına vur, zaaflarından faydalan at. bunu maç başında yapsa ilk yarıdan 4-5'e giderlerdi demek ki maç sırasında da söyledik. maçı çevirme değil, hoca rezaletinden göt kurtarmaktır o. ben şg'yi de hep bu yüzden eleştiriyorum. elinde x başarıya gidecek kadro varken sen y planı ile çıkıyorsun. sonra götüne alınca x'e dönüyorsun ve bir şekilde kurtarıyorsun. kusura bakmayın bu hoca başarısı değildir. hatadan dönmek erdemdir vs. ayrı konu ama bunu 242423098 kere yapıyorsa bir adam o erdem değil, beyinsizliktir. martinez tam tamına böyle bir adam. elinde müthiş ötesi bir kadro var ve doldur boşalt yaptırıyorsun bu kadroya. rezalet olan budur. rezil hocalık budur. maçı almış olması rakibin japonya olması, boy ortalamasının düşük olması ve hava toplarında feci zaafı olmasından kaynaklı. dediğim gibi iyi ve beyni çalışan bir hoca olsaydı şu belçika ilk yarıdan işi bitirirdi farka giderek. buna karşı itirazı olacak biri var mı, yok? bu arada isviçre'de elenene kadar yanılmıyorsam 20 maçtır yenilmiyordu. boktan gruplarda alınan skorlarının böyle istatistiksel bir değeri yok. saçma sapan twitter hesaplarındaki gereksiz övgüler bunlar. https://image.ibb.co/kNEF98/Ekran_Al_nt_s.png şurada istatistik kasmış resmen askdjfhds müthiş grup 1 beraberlik bile rezalet. Adamın sanırım son 3-4 yıldaki ilk ciddi mücadelesi, test maçı Brezilya maçıydı bu arada ama almayı başardılar harbi. O konuda diyecek bir laf yok da karşıda da Firmino'yu falan full yedek bekleten, ruh hastası bi manyak daha vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 de ben bu dünya kupası şeyi kabul ettim ya. milli takımda td'lik yapacak adamın vasfı 3 lig seviyesinde olsa yeter. hazırlık için kısa süre var. o yüzden defansif ağırlıklı futbol şart gibi. bunu oynatmayan ender adam var. pekerman, southgate güzel örnekler. peru'nun hoca unuttum o da iyiydi. osorio keza. dk'da her bir maç önemli, bu yüzden hata yapmamaya çalışıyor takımlar. bu da aşırı kontrollü oyunu getiriyor ve özellikle arka alanda kalabalık kalmaya da önem veriyorlar. bu da defansif oyunu çağrıştırıyor oke. ama en önemlisi işte o milli takımda sadece bir araya gelen ve özellikle büyük takımlardaki ego savaşlarını engelleyecek bi karakter ciddi anlamda önemli. sampaoli iyi örnek, diğer tarafta deschamp iyi örnek. deschamps da rezalet hocalık yapıyor ama fransa gibi sürekli kazan kaldırılan, Clash of Egos takılınılan bir takımda harbi büyük disiplin sağlıyor zamanın %95'inde falan. Milli takımın hocasının olayı %75 oranında falan bu direkt ya artık cidden fazlasıyla ikna oldum. Bunu yapıyor işte çoğu hoca alsında. Löw keza. Tite'de kısmen öyleydi. Sampaoli sıçtı bıraktı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar