Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Neymar'in numaralari artik serefsizlik sinirlarina giriyor. Ulan utanmiyorsun anladik, bare VAR'dan korkup yatma su numaralara ya.
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Nigger_of_the_sand said: Neymar'in numaralari artik serefsizlik sinirlarina giriyor. Ulan utanmiyorsun anladik, bare VAR'dan korkup yatma su numaralara ya. herife çok fazla faul yapıldığından bir gün ayağını eline almamak için böyle bir karşı savunma mı geliştirdi naaptı edit: araya goller girmiş
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 çok güzel lan umarım belçika elenir de roberto martinez de götüm götüm kovulur hahahah
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Demek ki guclu takima karsi oynarken illa otobus cekmek gerekmiyor. Adamlar macin basindan beri Belcika'nin formasyon zaafindan yararlaniyor kanatlarda..
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Ama yine baya geride beklediler ilk yari. Press yapmadilar. Sadece diger takimlardan daha iyi hücuma cikiyor adamlar. Yine bi otobus durumu vardı ilk yari
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 20-35 arasi disinda otobus yoktu acikcasi. Ilk 20 dakika cok iyilerdi zaten belli ettiler sol kanattan Inui ve Nagatomoyla geleceklerini. Mertens Hazard zaten geri donmuyorlar. Arti uclu savunma.. Bence baya taktikle aliyorlar su an maci. Cok kisitli bir takim Japonya. Fiziksel olarak zaten dezavantajlilar. Baski yiyeceklerdi tabi belli bolumlerde de otobus ceken takimlardan kastim hucumu dusunmeyen takimlar. Yapamamak ayri birsey.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Yani karsidaki takimin 3lu savunmasını görünce adamlar zaten kanattan is yapacaklarini net gösterdiler. Buna hazirlikli olduklari belli. Bir izlanda veya rusya degiller kesinlikle oyun olarak. Ama karsidaki rakibin de bunda payi var sanki. Ispanya ile oynayan bir japonya bu kadae rahat olmazdi sanki bilemedim
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 carrasco'nun çıkması lazım. hatta lukaku da çıksa olur batshuayi çok daha hareket getirir ileriye. ama böyle devam etsinler de japonya çıksın. dinimiz amin.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 @apple zaten Ispanya'ya karsi oynayan takimda suc bulmuyorum ben artik. Ispanya kendi oyle oynamak istiyor, 6 yildir da bi bok olamiyor. Topa sahip olmanin marifet olmadigini goremediler.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 teknik direktör öğütücü dark geldi, roberto martinez cidden çöp askjdfhsdkh ŞG mi Martinez mi deseler ŞG'ye 10 senelik kontrat veririm. Bu adam o kadar büyük çöp. Neyse ki 1 senedir Martinez'i de kötülüyorum hatta bu topicte bile 2 kere kötüledim ki bağrım açık yine asdfdsah Japonlar tertemiz vurdu yalnız, müthiş hazırlanmışlar. Kasmadan tokatlıyorlar resmen bütün zaaflara temiz çalıştıkları için.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Aynen adamların gol atma niyeti yoktu resmen 1200 pas yaptilar %90 yan pas lol O yuzden o macin kötülüğü ispanyadandi rusya yerine. Bir de savunma oynamak zor beceremeyen takim.kapanirsa daha kolay gol yer. Bunlar iyi kapatiyor sut açılarını. 1-2 hizli hucum disinda bos sut attirmadilar
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 reyou said: japonlar en az yari final. at kupona bekle. osakama mukosu!
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Şu kupa sonunda Avrupa futbolu umarım artık 2500 tane yan pasla futbol oynanmadığını anlar da şu anlayışı değiştirir ya...
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Ohh verthongen'den gelsin puanlar. Clean sheet zararini kapadi
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 bala göte bir gol daha bulup futbolu katletmez belçikalılar umarım. belçika futbolunun geleceği için bir an önce elenip martinez'den kurtulmaları gerek.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 https://i.gyazo.com/thumb/1000/f36f589be375c6410491e9d87c344299-jpg.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 olm topu havaya kaldıran ibnedir ya, heriflerin en uzucu 1.70 lan ayıp lan bug buldular resmen orayı sömürdüler de maça ortak oldular...
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 yazık oldu senpailere o kornerde yedikleri gol evlere şenlik neyse honda giriyor frikikden yazar belki
Öne çıkan mesajlar