kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=RWgJ4KKn1vM
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Fransa da leş gibi oynadı grup maçlarında. Şimdi Arjantin kevgire dönecek diye endişelenmemek lazım; adam gibi motive olurlarsa yenerler. Messi'nin takımından bahsediyoruz. Turnuvanın şu ana kadar iyi görünüm veren takımlarından hiçbiri olağan bir kupa favorisi değil. İsviçre, Hırvatistan, Meksika, Belçika, İngiltere vb. Belçika mesela alır götürür gibi görünüyor fakat çapraz gruptan gelen grup ikincisi Kolombiya olabilir. Maç saatlerini bilmiyorum ama İngiltere de Belçika da birbirlerine ikram edebilir maçı
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Belçika İngiltere yarın 9da, Kolombiya ve o grubun maçları 5te.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 BulletRide said: Fransa da leş gibi oynadı grup maçlarında. Şimdi Arjantin kevgire dönecek diye endişelenmemek lazım; adam gibi motive olurlarsa yenerler. Messi'nin takımından bahsediyoruz. Zaten sıkıntı Messi orada. Adamlar Messi'yi geriye çekiyorlar, ortasaha göbekten alsın topu kendisi o50 metre çalımlayıp Pes6 golü atsın diye bekliyorlar. Ne taktik var takımda, ne diziliş var, ne organizasyon var, ne adam gibi 11 çıkıyor sahaya.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Almanlar yine gol bulamıyor. Yarım yamalak pozisyonları var sadece.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Hadi Gomez formsuz yaşlı, Timo patlak, bari Müller'i 9 numara oynat, esas mevkisi olmasa da kaldırabilecek adam en azından bunu.
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 werner bjk ile oynadığı sırada seneye 100 milyon'du, nerden nereye peeheey o zamanki tweetlerin kolajı gezip duruyordu da bulamadım şimdi lel
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Gomez'in ölüsu werner'den iyi ya. Muller'de ne var cozemedim , birak gol atmayi sut Atmayi bile denemiyordu kaleye.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Almanya'ya artık 1 gol de yetmiyor. das Bu arada galiba almanya gol atarsa artık meksika kupa dısında kalıyor isvec 3 ledi.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Meksika gitsin daha iyi su futbolla
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Bu nasıl Almanya lan güya kupa favorisi hadi ilk maçta sıçtı filan dedikte Kore lan bu gol yediler yiyecekler bir hata yapsalar.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 çok abartıldı abi almanya. şahsen favori görmüyordum kesinlikle. tabi şu gruptan rahat çıkar diyodum ama onu bile yapamadılar.
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Lan bu VAR keşke 10 yıl önce gelseydi.
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 meksikalılar, korelilere bi akşam yemeği ısmarlasın bugün :D
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 galiba bu dünya kupası çok ilginç bir şey olucak hayatımda
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ALMANZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 futbol 22 kişinin oynadığı ve sonunda almanların asdhfudsahfa şu ballack'tan itibaren başlayan yeni jenerasyonun çöküşü oldu.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Abi isledigim izledigim tüm kupalarda isveç top mop oynamadan yoluna devam ediyo ya, acaip uyuz oluyorum. MEksika sen de az akıllı ol be kardeşim risksiz oyna, gol atması gereken onlar, 2 tane kontradan gol yiyosun (penaltı da kontradan oldu sonuçta)
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 müstahak almanlara. turnuva başlamış, rusya'ya gitmişler hâlâ erdoğan ile görüştüler diye takımdaki türkleri protesto edip yuhalıyolar. abi turnuvadan önce zaten yeteri kadar tepki verildi. gerekirse turnuvadan sonra da ver ama daha ilk maçtan sahadaki futbolcu yuhalanır mı ak. öyle moral bozarsan böyle elenirsin.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 almanlar yine rusyada yenildi asdsdf
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 hayır nöyeri kanatta gezdireceğine gitsin suele ileri çıksın, hani adam topu uzaklaştırınca direk kalene gol olmasın bari lololol balonoğlan-reus-brandt-draxler-grotzka falan bir tanesinin yerine de artık bir zahmet çağırır löw premier ligde çılgın atan wonderkidini
Öne çıkan mesajlar