Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 12. Hafta: Beşiktaş - Akhisar | 17 Kasım Cuma - 20.00 »

Llama

Öne çıkan mesajlar

pattisliborek said:

applev0dka said:

FuCKiR said:

ligin markasindan bahsediyolar 11 kisi 90dk defans yapiyor sdf

Ligin tum markasi Beşiktaştan puan koparabilmek.. kazanani zaten 110 yillik kulube hoca diye koyuyorlar :)

Kotu de değildik ama net beceriksizdik felaket derecede.

Kacan penalti, direk falan.

Bir de abi sut çekmiyoruz yine ya.. paso ceza sahasi önünde pas

http://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/10/cartman-licking-tears-gif-9.gif

Ahahahahahahahaahahah
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

o konuda apple'ın hakkı var ya. misal antalya bizim maçta 1 puanı kurtarmak için 90dk yata yata oynuyor, gs maçında gs'den 3 puan alabilmek için saldırıyor. 2 sene şampiyonluğun verdiği statüyle bizi net klasman üstü görüyor şuan anadolu takımları. bu tarz takımları da caner-quaresma 90dk sağdan soldan orta yaparsa rahat çözeriz yoksa böyle gider maçlar.

cidden ozeti bu durumun
Sosyal ağlarda paylaş

lens dışında fiyasko yok ya, lens'te normal işte fb öncesi karaktersizliğine geri döndü aslında sdasdf hep öyleydi 1 sene maks oynar süperstar olur sonra 3 sene yatar parayı yer.

negredo ve medel oynatılıyor mu ki fiyasko diyelim. ki medel aldığı süreye göre yine 10 numara iş yapıyor.

bjk'de hoca değişmediği sürece böyle devam.

rakip sana topu bırakıyor yüksekten orta keseceksin diye sonra bjk %3289472398723423 pas yapıyor rakip ibne atamadık, yoksa yenerdik diyorsun falan hoca yine kahraman oluyor.

bu her hafta puan kaybettikten sonra "takım hazır değildi, haftaya kesin hazır olacak" diyen taraftar grubu da acaba 30. haftaya kadar "takım haftaya hazır, çok süper olacak renkliler ağlayacak qq" tavrı da devam edecek mi mesela merak ediyorum sadfasdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

He mac ortadaydı.. sen de futboldan anlıyorum diye geçiriyorsun.. 530 pasa 125 pas %75-25 topla oynama 10 kisi bastirirken arkaya atilan topla 1 pozisyon buldu diye ortada gercekten hay allahim ya sdfsdsf

Bu arada kimse acik oynasin. Kaleyi açsın demiyorum. Savunma yapmasin da demiyorum.

Futbol oynasinlar. Futbolda zaten hem savunma hem hücum var..
Formandan cekilirken ayagini tutup yatmak. Her topta 2-3dk zaman gecirmek falan futbol degil yani.

Topla oynama ve pas uzerinden futbol maci degerlendirilseydi Aykut filan dunyanin en iyi hocasiydi su an.

Besiktas'in ikinci yari cok net gordugum 1-2 pozisyonu varsa Akhisar'inda var. Direkten donen top duran top zaten ki faul oldugu bile tartisilir.

Disiplinli ne yaptigini bilerek oynadi adamlar. Tabii ki yatacak. 7 dakika uzatmani da almissin.

Ben su mantigi anlamiyorum sanki herkes esit sartlarda oynuyor da Okan Buruk mi oynatmiyor. Degistir bakiyim hocalari nasil oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maçın istatistikleri. #BJKvAKH

Topla Oynama: %75 - %25
Başarılı Pas: 545 - 127
Şut: 22 - 6
İsabetli Şut: 6 - 4
Korner: 11 - 5
Orta: 48 - 7

48 ORTA :D :D :D :D :D :D :D :D

Maymun bile 48 orta açsa gol olmuyorsa başka bi yöntem dener. Maymun bile ASDASASD

HOCANIN SUÇU YOK, RAKİPLER ÇOK ŞEREFSİZ OYNATMIYORLAR YAWWWW BÖYLE FUTBOL OLMAZ ŞAMPİYONLARLİGİMUZİK.MP3
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

said:
Maçın istatistikleri. #BJKvAKH

Topla Oynama: %75 - %25
Başarılı Pas: 545 - 127
Şut: 22 - 6
İsabetli Şut: 6 - 4
Korner: 11 - 5
Orta: 48 - 7

48 ORTA :D :D :D :D :D :D :D :D

Maymun bile 48 orta açsa gol olmuyorsa başka bi yöntem dener. Maymun bile ASDASASD

HOCANIN SUÇU YOK, RAKİPLER ÇOK ŞEREFSİZ OYNATMIYORLAR YAWWWW BÖYLE FUTBOL OLMAZ ŞAMPİYONLARLİGİMUZİK.MP3

abi hakkaten şu statlarla bjk kendi sahasıda 1 tane gol atamıyorsa rakip hakem otobüs mete falan demeyin lütfen :p
Sosyal ağlarda paylaş

hakem oyalanmalara geç sarı kart çıkardı, kırmızıda ne oldu göremedim. Şu hıyar kaleciye anca 90 da sarı göstermesi yazık ya, herif birde el kol hareketleri yaptı kart yiyince, öylede oyalandı. Korner atacaklar herif oyalana oyalana gidip eğilip çorap düzeltiyor, en ufak düşmede kıvranıyor kalkmıyor sinir ettiler milleti.
Sosyal ağlarda paylaş

şenol eleştirilecek son adam ya bence. istediği adamlar alınmamış, çöp çöp lens-medel-negredo falan alınmış napsın adam. medel de maçta yüzde yüz penaltı yaptırdı hakem vermedi ama. bide pislik pislik kendini yere attı kırmızı yedirtti falan, beşiktaş kalibresinde oyuncu değil kesinlikle. negredo desen 10 cmden kaleyi tutturamadı, lensi zaten konuşmaya gerek yok kalitesi ortada sadadadsadsa.
Sosyal ağlarda paylaş

şampiyonlar liginde puan rekorları kırmak önemli değil önemli olan çeyrek final ve sonrasını zorlamak, ikinci turda elenince gruptan alınan puanın hiç önemi yok dediğimde çok tepki almıştım ama beşiktaş günden güne eriyor inşallah şubat'a kadar toparlanır da çeyrek finale kalabilir. gidişat çok iyi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...