Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Selam, Odamda ışık kapalıyken pc ekranına bakamıyorum gözlerim çok rahatsız oluyor. sürekli ışık açık takılıyorum, bazen telefonun flaşını kullanıyorum monitörün ışığını dağıtsın diye. google a bi yazıyım dedim ama acaip şeyler çıktı. Odaya loş ışık verip monitorün ışığını, parlaklığını dağıtabilecek bir lamba vs. arıyorum. vardır burada benzer şeyler kullanan heralde ? var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 al bi abajur geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 flux uygulamasini dene, external isik da bul tabii ki. diger turlusu zararli bence gunduz ekran "sicakligini" gece de kullanmak, isik olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Flux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Flux demeye gelmiştim ben de evet, monitörün renk sıcaklığını azaltıp parlamasını engelliyor. Anlatması zor biraz yükleyip görmen lazım ama göz yorulmasını ciddi azaltır. Lamba olarak da alacağın ampul önemli, bu yeni sarı led ampuller var onların parlaklığı çok yüksek olmayanlarından al bitane. Yapı marketlerde falan görüp alabiliyorsun ama migroslarda bile satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 flux + masa lambasını duvara çevirip daya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 flux ve yansitmali bir isik, abajur etc. iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 oyun oynarken pc'de birşey kullanamam. zaten problemim o. cs oynarken parlaklığı fln köklüyorum monitörün. lamba veya benzeri birşey lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ikeadan şu lambadan var bende. https://cdn.ikea.com.tr/urunler/2000_2000/PE371527.jpg ampulüne de şunu taktım. uzaktan kumandası var ampulun 3$ aliexpress. kırmızı ve turuncu ışıkları çok işime yarıyo. gece uyumak için kitap okurken kırmızısını kullanıyorum 2-3 sayfada dalıyosun uykuya. duvara çevirdim lambayı dağılıyor ışık. turuncusu pek turuncu değil sarı loş. https://tr.aliexpress.com/item/1Pcs-E27-E14-LED-RGB-Bulb-lamp-AC110V-220V-5W-LED-RGB-Spot-light-dimmable-magic/32419568183.html edit: linki düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Aiko said: oyun oynarken pc'de birşey kullanamam. zaten problemim o. cs oynarken parlaklığı fln köklüyorum monitörün. lamba veya benzeri birşey lazım abi gece mavi ışığın parlaklığını köklüyosan baya zarar veriyosun gözüne de circadiana da uyku sorunu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 @tili link hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ben de flux tavsiye ederim bi de abajur patlat işte, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 fluxa güncelleme geldi bir süre önec bu arada renk değişimiyle oynayabiliyorsun biraz değişik seçenekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 o kumandalı ampül kırılmadan nasıl geldi yahu buralara tili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 abi çok kral geldi kargo ücretsiz mis gibi geldi 1 ayda. bi deniyim demiştim nasılsa 3 dolar lan kötü çıksa nolcak diye çok işime yaradı. dandik alet dandik renkler 2 renk hariç kullanmıyorum işimi görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Al direk odanın ampulunun yerine tak. Telefondan değiştir dur ışığını istediğin gibin. Hem yer kaplamaz, toz toplamaz. https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/xiaomi-yeelight-e27-rgbw-smart-led-akilli-led-ampul-312390827?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggmktg1=OCS*akakce******&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0 Bu da var tabi : ama nedir bilemiyorum. herif Philips yazmış xiaomi yazmış app ile idare edilyor yazmış. Satıcıya sormadan alma bence. https://urun.n11.com/led-ampul/xiaomi-yeelight-philips-akilli-led-ampul-65w-450-lumen-P202718533?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=103_221_3165&utm_term= birde bunların, Masa Lambası versiyonu, duvara monte lamba versionu, gece dokunmatik lamba versionu filan var, hepsi Yeelight diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 aldım bakalım olmadı seks yaparken kullanılır gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 tiLi said: ikeadan şu lambadan var bende. https://cdn.ikea.com.tr/urunler/2000_2000/PE371527.jpg ampulüne de şunu taktım. uzaktan kumandası var ampulun 3$ aliexpress. kırmızı ve turuncu ışıkları çok işime yarıyo. gece uyumak için kitap okurken kırmızısını kullanıyorum 2-3 sayfada dalıyosun uykuya. duvara çevirdim lambayı dağılıyor ışık. turuncusu pek turuncu değil sarı loş. https://tr.aliexpress.com/item/1Pcs-E27-E14-LED-RGB-Bulb-lamp-AC110V-220V-5W-LED-RGB-Spot-light-dimmable-magic/32419568183.html edit: linki düzelttim 1'den fazla alsak hepsini tek kumanda ile idare edebilir miyiz ? odadaki lambada 4 ampul takılı. tek tek uğraştırmasın. Bu arada uyku problemim var hem de deli gibi. ortalama 1 saatte uykuya daliyorum ama bununla alakalı olabileceği hiç aklıma gelmedi çünkü rahatsız olmuyorum oda ışığı açık olunca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 sana ole geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 tek kumanda işini hiç bilmiyorum olur mu gece oynarken brigthnessı kademeli olarak kıs bence. ben arkadan güneş vurmadığı sürece %0 brightnessla hiç problem yaşamıyorum fps dahil. uyku için ideali uyumaya yakın adrenalinli oyunu kapatmak oyunda bile flux kullanmak olur ama yapmazsın. oyunda değilken geceleri flux 1200k’da kullanıyorum. websitelerin night modeunı açıyorum falan. çok uyku problemi çektim ben çözümleri böyle buldum. yatakta da tablete telefona bakmıycan. ipadi elime aldım mı uyku şansım bitiyo benim. kitap veya ereader en iyisi. ışık gözüne vurmıycak arkadan gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 o uykuya dalamama olayı brightness'ı full'lenmiş monitörden sonsuz mavi ışığı yiyorsun diye oluyor. güneşin doğal döngüsünde insan gözüne çağlar boyunca o saatte mavi ışık gelmediği için monitörden gelince beyin gündüz moduna giriyor falan filan. f.lux da maviyi kısıyor. her şey turuncu. kullanan nasıl kullanıyor ona da anlam veremiyorum zaten de oyun harici düşünülebilir. hatta tryhard oyunu değilse oyunda bile düşünülebilir. turuncu forever'la derdiniz yoksa tabi. gerçi güncelleme falan denmiş bi bakayım ben de tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 led şeritler falan var, an onlardan bir kaç mt/cm uygun bir yere yapıştır/tak işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 f.lux çok önerilmiş ama win10 kullanıyorsanız geldi zaten nightlight, boşuna fluxa gerek yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 win10'dakini kullaniyorum ben ama flux'ta yasadigim etkiyi yaratmadi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 araştırdım biraz philips hue starter kit veya tilinin çin malı ampüllerinden alacağım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar