Komutan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=8QCVi7kfgrw Bu seriyi pek sevmeyen hatta serinin büyük kısmını hiç oynamamış biri olarak çok beğendim. Şu aralar çıkan AAA oyunlar arasında en beğendiğim bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 çoğunu oynamadığın için beğenmiştirsin zaten. artık çok kendini tekrar ettiği için sevmiyo millet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 bu serinin zirve oyunlari hangisi? yorumlarinda herkes bunu cok ovmus, sonra black flag, 2, vs diye gidiyor.. birini oynamak istesek hangisi olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 df said: çoğunu oynamadığın için beğenmiştirsin zaten. artık çok kendini tekrar ettiği için sevmiyo millet =) Olabilir ama bu oyun Assassin's Creed 2'den beri serinin en yenilikçi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Scalanova said: bu serinin zirve oyunlari hangisi? yorumlarinda herkes bunu cok ovmus, sonra black flag, 2, vs diye gidiyor.. birini oynamak istesek hangisi olmali. evet 2 ve black flag en iyileri. unity ve sonrasını oynamadım ama iyi olacağını düşünmüyordum. belki mısır hatrına bunu deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 valla ben ezio'dan sonra 3. oyunu oynayınca çok baymıştım. sonra seriyi hiç oynamadım. geçenlerde ps4'e black flag aldım baya hoşuma gitti. uzun zamandır sonuna kadar sömürerek oynadığım oyunlardan biriydi. origins'e bir şans veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 http://bit.ly/2hYax1Y 90'lardan beri bilgisayar başındayım, 1 tane bile çekiliş kazanmadım. Sadece Yemeksepetinden resim çerçevesi kazanmıştım, onu da gidip almadım. Bu çıksa ne güzel olur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Oyunda beni rahatsız eden en önemli nokta karakterin "tam teçhizatlı kameraman cevat kelle" gibi dolaşması. sanki kıyafet içine gizlenmiş silahların az ve öz olması, bir kısa kılıç yada hançer, kollarda sustalı sanki yetermiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 ilk oyundan beri hide in plain sight diye sayıklayıp her yerinden kemerler bıçaklar geçen kapşonlu cool adam oynatmaları koca bi facepalm zaten ama 12 yaşında its awsum diye çocuğa nasıl satıcaklar abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Son 2 gün beyler, size de çıkabilir! https://gleam.io/ocCk4/join-the-brotherhood Bu arada Origins'i beğendim gibi. Yeni başladım sayılır, daha başından sizi çekiyor oyun enteresan bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 https://gleam.io/ocCk4-SKMVGV şurdanda bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 https://uploads.disquscdn.com/images/837f8bd9e13e5517dd812c21ad0126203314113dba807aab1d940f84ca57dc68.gif?w=800&h=324 düşmüş malum yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=v9eltuv0mTU Teşekkürler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Ass Ass in creed'i çalıştırabilecek okul bilgisayarı var mı ki? Ha ben sömürcem free update'i ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 fena değilmiş bu. özellikle unity ile falan fena batırmışlardı. mısır güzel olmuş en azından. indirimden kovalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 PC optimizasyonu nasıl oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 2020'de pc'ye satın almayı planlıyorum. fiyatı ancak o zaman uygun seviyelere gelir. dlc bile 70 lira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 psn'de 120 liraya indi. 40-50 saati olan oyun için hiçbir şey değil valla. bu oyun kaçmaz ac serisini iyi kötü seven biriyseniz. unity ve syndicate'ten çok daha iyi. edit: ps4'te loading süreleri çok uzun ama, sağlam pc'de grafikleri falan da çok daha iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ps olsa alırım psn üzerinden ama 1050ti ile full performans alamayaağım oyuna 200 lira vermem açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 BalisticGel said: PC optimizasyonu nasıl oyunun? Bence gayet iyi. Monster Laptopda oynuyorum. Herşey full, fps drop yaşamadım. Konsol ayarında aktı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 bi sonraki psn indiriminde direk alıcam bunu ya. son zamanlarda çok oyun aldığım için bi süre kestim. indirimde dahi olsa tuttum kendimi almadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 aldım ben bakalım biraz indirim vardı gayet güzel gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar