Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Okulumdan dolayı kafamı kaşıyacak vakit bulamadığım ve şu sıralar paraya ihtiyacım olduğu için emek dolu hesabımı satmaya niyetlendim. Başlıkta yazdığı gibi dolu dolu bir hesap. Sattıktan bir süre sonra büyük ihtimalle pişman olacağım ama şu an için doğru olan bu. - Destiny 2: Aldıktan sonra çok az oynayabildim. - World of Warcraft: Legion paketi alındı. Twisting Nether'da 2 tane 110 level karakter var, 15-20k gold da olması lazım. - Diablo III: Reaper of Souls ve Rise of the Necromancer var. - Overwatch: Overwatch olmasa olmazdı, o da hesapta. - Heroes of the Storm: Hero'ların %70-80'i açık. Güzel skinler de var. 2.0 patch'i geldikten sonraki level'ını hatırlamıyorum. - Hearthstone: Zamanında aktif oynuyordum, son 2 expansion'ı hiç oynamadım, şu an bulunan kartlarıyla da Legend'a yolu var. Fiyata gelirsek, 500 lira gibi bir fiyat düşündüm. Tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ow olmasa 1000 lira edermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 son iki expi oynamadan hs'deki kartlarla legend olman zor. wow'daki 2 110 vanilladan kalma süper rare itemlarla dolu değilse meh, çok emek değil bende bırakırken 6 tane 110 vardı, ikisi full nighthold mythic diziliydi. destiny zaten yeni emek değil de ücreti var. hots ve ow da meh zaten emek dediğinen fazla ranktır, onu da alan kaybeder zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Evladiyelik ve emek dolu olan kısımlarını göremedim. Belli ki 110 olmak dışında pek bir numarası olmayan iki WoW karakteri var, Diablo'da zaten sezondan başka bir şey oynanmıyor, OW'de elle tutulur bir skin vb. çeşitliliği yok ki "var" denip geçilmiş, 6 aydır el vurulmayan ama Legend olmaya hazır HS, bir de bedava oyundan birkaç skin. Destiny 200, gerisi özelliksizlikle 250 falan desen, üzerine senden almanın yaşatacağı güvenlik zaafını düşsen, gördüğüm en zayıf hesaplardan biri oluyor. Bence satma acil bir durum yoksa, üç kuruşa gider, kırk yılda bir oynayasın geldiğinde pişman olursun dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 destiny 2 30$'a düşmüştü ps4'te dün amazon'da. black friday'de alabilirim belki. pc için de nvidia kampanyası var, ucuza bulunur. 200 tl etmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Ayrı ayrı alsan baya ediyor da hepsini isteyen zaten çoktan almıştır. Ucuza versen de yazık olur satma bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 kim güvenip nası alsın bide 2 sene sonra blizzi arayıp "ya benim char hacklendi bi el atıverin" dediğinde geri almıyıcağın ne malum mesela. yıl 2017, babana bile güven yok bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 vurmayın öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 bi dürüm-malbuş bişey yazaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Güven konusunda yazılan her şeye katılıyorum, haklısınız da, ama burada sanki daha önce Blizzard hesabı satılmamış gibi konuşuyorsunuz :) Tabii ki alacak ve satacak olan kişiler arasında bir güven ortamı oluşması gerek. Fiyat bence ideal ama teklifler gelirse değerlendirebiliriz tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 200 e zor satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 bende legion var ow var ikisinin toplamının yarı fiyatına veriyorum mesela fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 sattığı accountı geri alan bi elemanı hastanelik etmişliğimiz var. zalime acınılmaz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 notere gidip alacak adama genel vekalet verirsen belki 200 e gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 sanssizsansli said: sattığı accountı geri alan bi elemanı hastanelik etmişliğimiz var. zalime acınılmaz >:D< nezle olup suratına mı hapşurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 kavga başlasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 masa said: sanssizsansli said: sattığı accountı geri alan bi elemanı hastanelik etmişliğimiz var. zalime acınılmaz >:D< nezle olup suratına mı hapşurdun ouuuvvv manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar