Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox Quantum (v. 57)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Allah bir milyon kere belanı versin mozilla. update yapması kapalı, açarken update yapayım mı sorusuna hayır dedim, yarım saat abime bıraktım işi var diye, update yapmış alet gene. işsiz kalsınlar sektörde kim bu updatei zorunlu yaptırıyorsa. büyük iş çıktı şimdi of ki ne of.

ALLAH BELANI VERSİN MOZİLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ne kadar rezilmiş quantum cidden, az bile bombalamışım. rollback de yok lanet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece 25 tab açık ve tam bir keşmekeş, tabler ne okunabiliyor ne bulunabiliyor, welcome back to 1998. yerine önerilen bütün addonlar hiçbir işe yaramıyor. tab altına renkli çizgi çizme addonu yapıp koymuş utanmadan mozilla, replacement suggestion diye öneriyor utanmadan sıkılmadan bir de. zaten kırık klavyeyi duvardan duvara çalıp tam kıracaktım zor tuttum kendimi.

simple tab groups dos-tier işlev görüyor, geriye gittim resmen yarabbi. neyse artık iki yakası biraraya gelmesin quantumu tasarlayanların.
Sosyal ağlarda paylaş

Quantumu yazanlardan Odin razı olsun, chromeda çektiğimiz işkence neymiş öyle. Geçende iş yerinde unuttuğum bi şifre için açayım dedim gırgırgır zırzırzır açılması ayrı yavaş kapanması ayrı yavaş sayfalar resmen saniyelerle gecikiyor gına geldi, gittim şifremi resetledim rahat ettim. İş yerinde bu kadar rahat edince eve de yüklemiştim aynı rahatlıkla kullanıyorum. (tu) (tu)

Teşekkürler Mozilla
Teşekkürler Firefox

http://3.bp.blogspot.com/-r2dID638loM/UxUbqXwxsmI/AAAAAAAAdYs/a8L2WGLuSiw/s1600/doing_good.png

https://orig00.deviantart.net/34b4/f/2016/074/8/e/hug_heart_by_bradsnoopy97-d9v7816.png
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mac OS'da 59'a geçtim, sorun yok hatta bahsettikleri gibi grafiklerin render edilmesinde bariz hızlanma var. İş yerinde sadece Internet Explorer veya Google Chrome kullanabiliyorum, SSL sertifikalarıyla ilgili bir durum sanırım. Ne yaptım ne ettiysem düzelmedi, sebebini bilenler aydınlatabilirse sevinirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Chrome'dan Quantum'a gectim yeni pc'nin sarji cok cabuk bitiyor diye..

fersah fersah fark yok sanki performans ve sarj konusunda, 1 hafta kullandim Chrome'a geri donecegim.

Chrome'da kullanmadigin sekmeleri uyutan bir extension var onla cok iyi oluyor onsuz PC acilmiyor nerdeyse, onu deneyin.

edit:MacOSspor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...