Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 thank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Çok sorunlu geldi bana hızlı diyor hızlı değil. Chrome daha hızlı çalışıyor. Alışmaya çalıştım çok zorlandım, şimdilik terk ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 bir çok siteyi açarken sorun yaşıyor, eksik açıyor yada bağlanamıyor. Opera FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 ben de döndüm geri chrome a, discord u açamadı bugün. bazı siteleri açamıyor yada yarım açıyor. emin olamıyorsun. yerim kuantumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 valla ben de memnun kalmadım ne yalan söylim. şu açık binlerce tabı kapattığım gün dönerim alışmadıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 58 sürümü çıktı. Akıyordu zaten ama 58 ile daha dehşet olmuş gibi geldi :) Firefox 58 arrives with smoother rendering, faster JavaScript caching, and Progressive Web Apps on Android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 lord_gorthaur said: bir çok siteyi açarken sorun yaşıyor, eksik açıyor yada bağlanamıyor. Opera FTW Bende de böyle, yeni browser bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Abi iş yerindeki eski laptoptayım, ikinci bi browser açayım dedim chrome u açtım şimdi kemoterapiye gidiyorum. Bariz bottleneck yaratıyor garrr gurrrr yüklüyor falan. Özellikle dandini cihazlarda hissedilir fark var, edge bile bundan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 WASM ve WebVR icin denemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Allah bir milyon kere belanı versin mozilla. update yapması kapalı, açarken update yapayım mı sorusuna hayır dedim, yarım saat abime bıraktım işi var diye, update yapmış alet gene. işsiz kalsınlar sektörde kim bu updatei zorunlu yaptırıyorsa. büyük iş çıktı şimdi of ki ne of. ALLAH BELANI VERSİN MOZİLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ne kadar rezilmiş quantum cidden, az bile bombalamışım. rollback de yok lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 https://www.waterfoxproject.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Chrome GPU driverına crash verdiriyor GPU underclock/undervoltluyken ve miner çalışırken arka planda, aynı sorun Firefox'da yok. Siteler de daha hızlı açılıyor Chrome'a göre, gayet keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 sadece 25 tab açık ve tam bir keşmekeş, tabler ne okunabiliyor ne bulunabiliyor, welcome back to 1998. yerine önerilen bütün addonlar hiçbir işe yaramıyor. tab altına renkli çizgi çizme addonu yapıp koymuş utanmadan mozilla, replacement suggestion diye öneriyor utanmadan sıkılmadan bir de. zaten kırık klavyeyi duvardan duvara çalıp tam kıracaktım zor tuttum kendimi. simple tab groups dos-tier işlev görüyor, geriye gittim resmen yarabbi. neyse artık iki yakası biraraya gelmesin quantumu tasarlayanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Quantumu yazanlardan Odin razı olsun, chromeda çektiğimiz işkence neymiş öyle. Geçende iş yerinde unuttuğum bi şifre için açayım dedim gırgırgır zırzırzır açılması ayrı yavaş kapanması ayrı yavaş sayfalar resmen saniyelerle gecikiyor gına geldi, gittim şifremi resetledim rahat ettim. İş yerinde bu kadar rahat edince eve de yüklemiştim aynı rahatlıkla kullanıyorum. (tu) (tu) Teşekkürler Mozilla Teşekkürler Firefox http://3.bp.blogspot.com/-r2dID638loM/UxUbqXwxsmI/AAAAAAAAdYs/a8L2WGLuSiw/s1600/doing_good.png https://orig00.deviantart.net/34b4/f/2016/074/8/e/hug_heart_by_bradsnoopy97-d9v7816.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 firefox-quantum gercekten allahin bir hediyesi, firefox vakfina yaptigimiz bagislarin bosa gitmedigini bilmek guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 firefox 59 a update etmeyin. bug var hardware acc on iken sayfalar sapıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Hemen ettim, çok güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 ben 60 kullanıyormuşum, sıkıntı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Mac OS'da 59'a geçtim, sorun yok hatta bahsettikleri gibi grafiklerin render edilmesinde bariz hızlanma var. İş yerinde sadece Internet Explorer veya Google Chrome kullanabiliyorum, SSL sertifikalarıyla ilgili bir durum sanırım. Ne yaptım ne ettiysem düzelmedi, sebebini bilenler aydınlatabilirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 59'da ben sorun yaşamadım hardware acc. açıkken. Ekran kartı driverlarıyla alakalı olabilir. 60'a geçtim şimdi bakalım ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Chrome'dan Quantum'a gectim yeni pc'nin sarji cok cabuk bitiyor diye.. fersah fersah fark yok sanki performans ve sarj konusunda, 1 hafta kullandim Chrome'a geri donecegim. Chrome'da kullanmadigin sekmeleri uyutan bir extension var onla cok iyi oluyor onsuz PC acilmiyor nerdeyse, onu deneyin. edit:MacOSspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar