Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Lordling of the Rings (2022) - Amazon

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad, 03.10.2024 15:50 tarihinde dedi ki:

Bunlar sonda neyi kutladı onu anlamadim. 

İçeriği gizle

Sehriniz gitmiş. Celebrimbor ölmüş. Yüzükleri sauron almış neyi kutluyorsunuz abi suyun başında. 

Bir de şimdi bunlar insan krallarini falan uyarmaz tabi sauron size yüzük yaptı bak almayın onları diye. 

Spoiler

Ezik celebrimbor öldü diye kutlama yaptılar bence ssfd

Ağır çekim sahneleri de Türk dizilerinden araklamışlar, yüzüğü çıkarması min. 1 dakka

Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

ulan 2 sezondur mavi büyücüdür galdalf yapmazlar diyorsun adamı gandalf yapıyorlar sdfsdf

dark wizard abide maskeli orçlar için "ya bu orçların böyle olduğunu bilmiyordum dur bir ayar çekim" diye ortalığın anasını silkeliyo hobbit mekanında, ulan bunlar sonra nasıl aynı ortamda bulunacaklar aynı hedefte ally olacaklar. (saruman olduğunu belli oldu) Ciaran Hinds cast edilmiş koca sezon kaç dk var adam belli değil saçma sapan işler.

Isildur'a aşk hikayesi yazıyosun hiçbir amaca hizmet etmiyor, hani diziyi kendi içinde bile eleştirsen elde tutulur bir yanı yok.

daha tonla yazacak şey varda her bölümü kafam güzel izlemekten aklıma bile gelmiyo, diğer türlü çekilmiyor gerçekten. her hafta köpek öldüren + 2 bira içiyorum şu diziyi izlemek için diğer türlü izleyene gerçekten saygım sonsuz.

bölümün ve dizinin en güzel yeri babacım diye gezen evde çoluğu çocuğu karısı olan orcun öldürülmesi oldu, o lavuk yaşasaydı yüzükleri kendi alıp saurunu kölesi yapardı. uzatmadan halleti reis.

neyse abi biz ne izledik? 1 milyar doları nasıl piç ederiz tezi gibi birşey izledik. Weta digital çalışanları yine gülmekten altlarına sıça sıça iyi iş çıkarmışlar onları ve teknik ekibi ayakta alkışlıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ, 05.09.2024 09:54 tarihinde dedi ki:
  İçeriği gizle

abi numenorda pharazon kartalın önüne çıkıp kartal bunu öldürmedi diye koskoca orta dünyanın kaderimi değişti şimdi sdfsdf

bu kartal manwe'nin yanına gidince "olm biz seni kraliçeyi destekle diye yolladık niye önüne adam çıkınca birşey yapmadan siktirdin gittin, kekoların hepsi lavuğu destekliyo şimdi" gibi bir konuşmamı geçti? nasıl oldu sdfdsfsd

s2e3

izlerken çok mantık aramıyorum çoğunu gülerek izliyorum ama kendi içinde bile acayip tutarsız ksdkdsfkd

Tarihin her anı onlar kaderini değiştirmiş zaten tıfıllar...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...