Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 olum niye izliyorsunuz o zaman beğenmiyorsanız 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 gülmek için muhtemelen 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 (düzenlendi) başına oturdum 6. bölümün. önyargısız izleyeceğim bu sefer dedim kendime. ilk sahnede yine koptum. Spoiler bizim kara elf ormanda koşarken bir an duraklıyor. sesler duyuyor. iki tane ork konuşuyor "bizi kaçak sayacaklar" diyor birisi, diğer "sayarlarsa saysınlar adar bir hayaleti kovalayacak diye ölmeye niyetim yok" diyor diğeri. yani adam savaşmak istemiyor hayatta kalmak için ordudan kaçmış yani o derece hayatı seviyor adam. sonra bunlar durduk yere bizim elfe saldırıp ölüyorlar pisi pisine. be kodumun senaristleri bari orada bir çatışma yaratın. adam hayatı sevdiği için ordudan kaçmış yeni bir hayat kurmaya çalışıyor. elf elemanla konuşmaya anlaşmaya çalışsın af dilesin mesela. elf bunu serbest bıraksın falan bir aksiyon olsun. böyle malak gibi elfin üstüne atlayacaklarsa neden ordudan kaçma hikayesini söyletiyorsun adamlara. bu kadar kötü yazılan bir yapım bayadır görmemiştim ya. lore ile falan alakası yok adı tüzüklerin efendisi falan olsa bile rezil bir senaryo. Eylül 20, 2024 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 GokTuRK, 20.09.2024 10:30 tarihinde dedi ki: gülmek için muhtemelen mantıklı la düşünememişim sabah uyku sersemliği ile 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Beyni köşeye bırakıp izleyince güzel dizi aslında dsfdsa, tam böyle yoğun iş temposu sonrası kafa dağıtmalık, çerezlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 bi de fan olmayacan, yoksa daha çok sinir stres yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 aynen öyle izliyorum. 6. bölüm olay örgüsünde kısa bi zamanı anlattı gibime geldi. bir de Spoiler Bombadil emminin 'eskiden buralar dutluktu yeğean ara bul değneaanı' dediği yerde aklıma şey geldi. Gandalf emmi nori denen şişe galasıca yoluk buçukluğu kurtarmaya gidecek ve negro gırçıl ablanın köyünün ortasında ki ağaçtan asasını kapacak hashfas. ahanda buraya yazdım ama çoğu izleyenin bunu fark ettiği sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 GONDARCENGIZ, 19.09.2024 23:15 tarihinde dedi ki: gülerek izlediğimiz bir bölüm daha sdfdfs bu hafta bende güldüm bak savaş başlangıcındaki orgların haline 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 iyi güldük valla 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Beyni bırakıp izleyince keyifli diyordum vazgeçtim, asyalı, siyahi sjw sinin dozunu arttırarak bokunu çıkarma konusunda giderek zirve yapıyorlar. Saorunun gerçek sureti hintliymiş diyip finali yapacaklar herhalde. Koskoca celebrimbor'i canlandıran herif zaten o karakter için tam bir komedi, üstüne ezikliğin şahını oynatmışlar. Elrond'u her gördüğümde ayrı tiksiniyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 ben en çok charge eden atların zınk diye durmasına hasta oldum. sanki abs var atlarda. charge avantajını kaybedip masaya oturuyorsunuz. orada hayır deyip orcların ortasında kalıp alayınız ölüyor. bu senaristlerin inanılmaz bir zeka sorunu var. spoilera da bilerek almıyorum çünkü şu dizide spoiler olabilecek değerde hiç bir şey yok. böyle diziye tükürüp geçeceksin. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 haftaya bitiyor değil mi? rezalet bir dizi, fişi çekilir 2. sezon tam bir fiyasko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 (düzenlendi) yoo bak gayet akıyor yalnız puanı aşağı çeken tek ülkeyiz şunların arasında. hem çok oyluyoruz hem düşük veriyoruz, tolkienin askerleriyiz. Eylül 27, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 bölüm 7 Spoiler celebrimbor sauronun ne mal olduğunu iyice anlıyor ama hala yüzük yapmaya devam ediyor. niye? şehri yok ederim dedi diye. ulan yok edilecek şehir mi kaldı? sauronun bedene hükmettiğini kendi üzerinde görüyor ama yüzükleri çılgın bakireye verdikten sonra 6-7 elf yiğidiyle Sauronun yanına dönüyor. amaç? sauron emmiyi yavaşlatacakmış. 20 saniyeyle dünyayı kurtardın mq temel reis. bir de elften ziyade hobbite benziyor ^^ ork emmilerin saldırısı felan bi komik. surlardan atılan elf bacıya balta çeken ipne. terminatörde sarah ablayı yalayan hizmetliyi izlemedin mi hic? kopek. Sauron bedenlere-zihinlere felan hükmediyor. Altıncı his değil 99 his açık ama Adar tarafından taç giyme anında taç ile head shot yiyor. meh çekik gözlerinin pınarında yumurta gırdımının elf ablaya laf edilmiş. alındım. gaypak Elrond' un enaktarı vercem ayağına çılgını öpmesi 10/10 hareket. insan bi french kiss coşturur dimi ama nerdee. pardon elf Arondir reyiz daha neler yapcak derken Adar'a şişletilmesi nıck nıck. yine de ölmedi gavruk. bakaceaz. sevdicegi öldü diye hayata küsmesi sahneleride öf mq bi de arkadan ferdi tayfur açın. Adar'a ork desteğinin azalmasını işliyorlar inceden. bakalım sauron emmi nasıl bir balkon konuşması yapacak. kesin şu sırık- kepçe kulak ork ön ayak olur. Ulan Adar soğuk kanlı piç gibi oynuyorsun başından beri. Elrond'a atalarımız ne demiş 'öfkeyle savaş yapılmaz' mı ne diyorsun hem de yarın yokmuşçasına bütün orduyu surlarla çevrili şehre saldırtıyorsun. bu pezevenk Sauron uçmuyor ya. kıstır başka bi yerde. Sauron+Elfler+Cüceler daha mı iyi oldu? elflerin gralı lan olm (Thranduil sivri gulakların çınlasın hemi) hiç mi Maul izlemedin. almışssın eline duo handed spearı. 50 vs 1000 kalmışssınız daha ne hücum emri veriyorsun maynak. bi shield wall olmasa da göt göte versenize. böylelikle Durin çingenesi ve saz arkadaşlarının geliş sahnesi daha etkiyeci olmaz mı? yoksa gelmiyor mu la? BATIAĞIL DÜŞERKEN NERDEYDİK!??!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 ahmedinejad, 27.09.2024 15:10 tarihinde dedi ki: ben en çok charge eden atların zınk diye durmasına hasta oldum. sanki abs var atlarda. charge avantajını kaybedip masaya oturuyorsunuz. orada hayır deyip orcların ortasında kalıp alayınız ölüyor. bu senaristlerin inanılmaz bir zeka sorunu var. spoilera da bilerek almıyorum çünkü şu dizide spoiler olabilecek değerde hiç bir şey yok. böyle diziye tükürüp geçeceksin. dimi sanki 20 - 30 la gidiyorlar? Rohirrim olsa beyler hoooopps duruyoz muruyoz huuurr duuurr derken çiğneyip geçerlerdi orduyu hashf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 knox, 27.09.2024 18:18 tarihinde dedi ki: haftaya bitiyor değil mi? rezalet bir dizi, fişi çekilir 2. sezon tam bir fiyasko.. 3-4-5 sezon diye giderse yeşilçama bağlayacak senaristler. finalde Sauron pavyoncular kralı. galadriel konsomatris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 zorla mı izletiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 jffajskaskfjaslkf 15 kişi charge yapan elfleri gördü bu gözler demeden ölmeyiz mk sdfdskfd abi o kadar set kostüm cgi vs hepsini nasıl piç ederiz diye yapılmış bir dizi resmen. birde sürekli peter jackson filmleriyle aynı sahneleri yapalım kasmışlar bu sezon fena cringe. bokta olsa izliyoz gülüyoz bazen cringe oluyoz söve söve güle güle izlemeye devam. orta dünya olsun boktan olsun atın üstüme mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2024 Umarım iptal olur ya leş bir iş oldu iyice… elrond o senin kaynanan…. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2024 Spoiler Asyalı elf kadınının okları yedikten sonra kalkması ve sürekli Elrond'a dönüp bakması harikaydı sdf. 'Bak atıyorum oku izliyor musun' diye kontrol ediyor sdfsdfd. 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2024 Japon Elf Ulubatlı Hasan gibi ok yedi yedi ama görevini tamamladı helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 next next diye geçiyorum, meraktan bir açıyordumda son bölümden sonra bakmam gari. Yani konu lore da değil abi, tamam kafanıza göre yapıonuzda dizinin kendisi kötü En son obiwan da böyle hissetmiştim finalin bi kısmı dışında çöp, next next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 elf gibi elfler, ne hintli ne asyalı mis gibi. Tolkien evreni White kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 bu adam yüzük yaptırıp sonra dağıtıp niye hepsine sahip olmaya çalışıyor tekrardan 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Bunlar sonda neyi kutladı onu anlamadim. Spoiler Sehriniz gitmiş. Celebrimbor ölmüş. Yüzükleri sauron almış neyi kutluyorsunuz abi suyun başında. Bir de şimdi bunlar insan krallarini falan uyarmaz tabi sauron size yüzük yaptı bak almayın onları diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar