DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Ya siz bu meseleyi niye bu kadar fener-gassaray muhabbetine bağladınız ki? Tmm biz de oynuyoruz, Sylvannas ı ve Horde u seviyorum falan da, alliance draenei shaman oynuyorum..sakin gençler adsxddasadfa Ya bir de bu lore konusunda kimi nası mutlu edecen. Alt tarafı oyun hikayesi, popüler kültür şeysi. Edebi bir hikaye olmayacak zaten. Şeyedin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Old World Zone Scaling Racial Starting Zones - 1 to 10 Classic Zones - 10 to 60 Burning Crusade and Wrath of the Lich King Zones - 60 to 80 Cataclysm and Mists of Pandaria Zones - 80 to 90 Warlords of Draenor Zones - 90 to 100 Legion Zones - 100 to 110 Ulduar Timewalking Raid New Seething Shore Battleground Horde and Alliance will face off in Silithus for the Azerite bubbling to the surface. Fight for dynamically shifting points across the map. Each city will now have an embassy linked to the recruitment of Allied Races. The Orgrimmar embassy resides in what was the Goblin Slums. The Stormwind embassy is behind the Dwarven District. Sylvanas Windrunner, Varok Saurfang, Baine Bloodhoof, Lady Liadrin, Rokhan, Lor’themar Theron, Trade Prince Gallywix, Ji Firepaw, Eitrigg, and Nathanos Blightcaller reside in the Orgrimmar Embassy. Saurfang, Baine and Nathanos each have a brand new model. The Stormwind Embassy contains Anduin Wrynn, Turalyon, Alleria Windrunner, Tyrande Whisperwind, Velen, Genn Greymane, High Tinker Mekkatorque, Muradin Bronzebeard, Aysa Cloudsinger, and Wrathion. Wrathion isn't standing next to the others. When visiting these locations, the faction leaders in both places discuss finding allies for the war and eventually ask you to pick a race to go after. Currently Horde could only choose between Highmountain Tauren and the Nightborne. Alliance could select Void Elves or Lightforged Draenei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 wrathion ally mi sadfsdfdas yavhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 heee onyxia dan sonra yeni black dragon kontenjanından girmiş herhalde hueahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Abi 10 senedir oynuyoruz oyunu, tabii ki horde vs alliance oynayan insanlar kendi taraflarını savunacak vs, lore bu, oyun kadar da keyifli. Bu da oyuna olan bağlılığı arttırıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 hayır sanki fener-gassaray muhabbeti çok mantıklı da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 We will end you 'nun hesabını sorma vakti geldi, sen kimin evinde kimi sonlandırıyorsun ülen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Darksun said: We will end you 'nun hesabını sorma vakti geldi, sen kimin evinde kimi sonlandırıyorsun ülen :p yanlız jaina gereğinden fazla güçlendi bence dikkat etmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Green jesusla jaina asik olsalar denge kurulacak aslinda ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 zaten bi yakınlaşma yok muydu geçmişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 k1nJo said: zaten bi yakınlaşma yok muydu geçmişte jaina arthasa aşık oda öldü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 o başka. da arthas lk olduktan sonra thrall warchief iken bunlar baya yakındı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 akşam gidip açayım yine, kaç gold oldu aylık ücret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 k1nJo said: o başka. da arthas lk olduktan sonra thrall warchief iken bunlar baya yakındı diye hatırlıyorum. w3/w3 tft vakti vardi oyle bir girisim de sonradan salladilar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 wow'da da vardı ya; jaina ve saz arkadaşları orgrimmar'ın kapısına geliyodu, thrall ile tatlı tatlı konuşuyorlardı falan hatırlıyorum öyle bi şeyler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 jaina dragon ile aşk yaşıyor ya çok mutlular haha, kalecgos :p Bu expansionda pek göremedik kendisini anca ergen gibi ben buna dahil olmam diyip portluyor. Sanırım bir dahaki expansionda anasıyla beraber bol bol aksiyon yapar. Zaten iyice kafayı yemişti, bu seferde biz stormwind i basıp onu keselim. Thrall gelsin ayağınızı denk alın ha bak istediğimizde neler yapabiliyoruz desin gidelim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Madcat said: akşam gidip açayım yine, kaç gold oldu aylık ücret? 290K şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 o ha hoş bir bakıma da iyi. 20 euroya legit para alıyorsun bir çuval. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 gold çok oynak ya, yeni oyun expansion vs gelince tokenların falan değeri artıyor , sonra yine normale dönüyor. Şimdi millet hype yapınca asılmıştır kesin, destiny 2 vs de çıktı. Gold u satıp euroyu blizzard hesabına yükleyebildiğinden beri millet bedavaya oyun alabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Diablo'nun necromancerını ben öyle aldım. 1.5 senedir de para vermiyorum üyeliğe ama artık para suyunu çekti, kasmam lazım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Valla ben oyunu bırakmadan önce 80k-90k arasıydı. Bugün bi baktım 200küsür olmuş. Dolardan hızlı yükseliyor pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 yekeyeke said: Abi 10 senedir oynuyoruz oyunu, tabii ki horde vs alliance oynayan insanlar kendi taraflarını savunacak vs, lore bu, oyun kadar da keyifli. Bu da oyuna olan bağlılığı arttırıyor sonuçta. kendi tarafını savunma işi "anduin kıza benziyo lel gayliance" seviyesinde olunca biraz sux oluyor ama neyse :p yoksa reddit'te hakkaten güzel lore tartışmaları oluyo oturup okuyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Legion en iyi exp olabilir, çok net. Lore meselesi seveni sevmeyeni ile doyurucuydu bu exp. Gözümüze soka soka old godslara gidiyorduk göya. Ancak bu exp PvP nin herhalde tam anlamıyla bittiği yerdi. Bu anlamda PvP severleri üzmeyelim, yıllardır millet PvP PvP diyor, alın size özüne dönmüş orc vs. human çektirler resmen. Hatta adamlar PvE server meselesini bile kaldırıyor. Open World PvP nin (pardon leveling gank) tadını geri getirmekmiş amaç. İlk raid Emeral Nightmare gibi meh bir raid, sadece bir queen azhara görseli gösterildi, sonuna doğru yok biz kendimizle savaşırken azeroth u unuttuk deyip, hoppp old gods. Neyse her türlü oynayacaz, umarım Cata, WoD gibi olmaz. Vanilla meselesi de, ilk çıktığı patch ile release olursa aman yareppem, çekilmez ya 2018 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Horde sux, ergenken filan gidebilirdi belkide koalisyonlar batirdi hordeu, kultursuz comar surusu resmen elf halklari olmasa Bir turlu fosik hortdan ayiramadik bloot elfleride :( 5000 yillik elf tarihi draenordan gelen fosizm yuzunden heba oldu resmen, cocuklarimiza elfce ogretemiyoruz hepsi orcca konusuyor neyseki suramardaki ic savasta kurulan kantonlardan bir yuzumuz gulebildi iste Selamin asalanore ey dostlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Suramar meselesinde ben çok tepkiliyim Nightborne halkına. Alliance olarak o kadar yardım et, iki dakka da satsınlar seni. Bilsem Elisande nin emrine girerdim aaafasdffsfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar