aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 NERDE FARMLADIN?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Voldun'da farmlıyor millet, nerf gelmediyse denicem ben de, sabah 120 oldum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Abi Vol'dun çok geniş bir coğrafya, biraz daha daraltalım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 atulaman'in altindaki imansiz yilan adamlari diyolar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Evet orasıydı da nerf gelmiş, Dune Scavengers diye bir yer varmış orayı denicem, bir de world questleri açamadım daha ona bakıcam bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 dune scavanger tarafı şu final görevlerinin olduğu kısımdaki köşeyse 2 gün önce orada 1 saat harcadım. 500 linen, 50 satin ve 40-50 green falan düştü ama o kadar. oradan mount da düşüyormuş gerçi. horde gidilecekse çağırın bari. kumaşa ihtiyaç var onda asdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Biraz denedim de sıkıldım yapılacak iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Grup kuruyor millet, tanklı healerlı öyle gidiyor dungeon gibi. BOE ve Mount düşüyormuş işte eğer 2 3 saat kasarsan, gold + yeşil + clothda yanında eşantiyon :D. World Q'ları açtım bu arada, kolaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 dün ciddi raid vardi minumum 345 falan aldilar 5-6 tane moonkin vurdu bütün damagei bi tane rain of fire atabildim sdfsdf epic bow düştü 600k kar baya bi green 400e yakın drop gold totalde 42dakika falan durdum ama ugrasilmaz gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Group finderda custom gruplarda var. Hem de mitikten cok farm grubu var. Ama tokenle ugrascak vaktim yok. Pratikte nasil bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 birtakım güzel addonlar söylemiş https://www.youtube.com/watch?v=NLgv6qXfn6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Gtfo’yu unutmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 DBM ve WA her şeye yetiyor ya. Weak Auras şu hale nasıl geldi, kimler kodladı cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 arcane mage iyi hasar basiyor bu arada 3 tusla. me gusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 arcane mage her zamanki gibi yine op evet dün dancına girdik, yeni 120 olmuş arcane mage guildmeytimiz herkesten çok damage yapıyodu ffs nerf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Nerf gelmeyeceğini bilsem 110 boostu basarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Dİkkat eden varmı bilmiyorum ama resmen 1 Alliance a 10 horde falan düşüyor. Alliance bölgelerin de bile ben baya horde görüyorum . hele voldun a bu war campaign için gittim cüceyle. gank manyagı yaptı adamlar beni. Horde bölgeleri sessiz sakin böyle tek tük alliance görüyorum. Bu işte ya bi dengesizlik var yada horde nüfusu hayvani artmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 ya arenajunkies kapanmis, pvp falan takip edebilecegimiz bir forum bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 smyrnas said: Dİkkat eden varmı bilmiyorum ama resmen 1 Alliance a 10 horde falan düşüyor. Alliance bölgelerin de bile ben baya horde görüyorum . hele voldun a bu war campaign için gittim cüceyle. gank manyagı yaptı adamlar beni. Horde bölgeleri sessiz sakin böyle tek tük alliance görüyorum. Bu işte ya bi dengesizlik var yada horde nüfusu hayvani artmış. sw alakalıdır ya ben tn'de ally, ravencrest'ta horde'a denk gelmiyorum resmen sadfhsd tn'de gerçi yine kul tiras'ta arada ally gördüm. ravencrest'te daha horde denk gelmedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 bu drustvar görevleri bayağı havaya sokuyor armor setlerle ya, bloodborne oynuyor gibiyim armoru çekince sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 zeawee said: ya arenajunkies kapanmis, pvp falan takip edebilecegimiz bir forum bilen var mi? Adfds. Aynen, bir gireyim gosular ne oynuyor falan diye 2 ay önce falan kapatmış adamlar. Vay be dedim tbc Wotlk boyunca takip edip ciddi faydalandığım forumdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 mmo-champion’da vardir bence Edit: ya da icyveins? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 DarKRideR said: sw alakalıdır ya ben tn'de ally, ravencrest'ta horde'a denk gelmiyorum resmen sadfhsd tn'de gerçi yine kul tiras'ta arada ally gördüm. ravencrest'te daha horde denk gelmedim bile. cross realm abi. ally karakter silvermoon da. öyle olsa TN de nasıl ally görmüyorsan silvermoonda horde görmemen lazım. sürekli TN,kazzak,stormscale den horde görüyorum. offical forumda falan horde çok fazla diye başlık açmışlar asdasd:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Ravencrest RP serverları değil mi ? Rp serverları normal megaservera bağlı değil, BFA bölgelerinde kendi aralarında bağlı, legacy bölgelerde de kendi serverındakileri görebiliyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 ravencrest PVP serverıydı. zaten şimdi pvp server kalmadı hepsi normal. warmode açıyorsun işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar