Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dune scavanger tarafı şu final görevlerinin olduğu kısımdaki köşeyse 2 gün önce orada 1 saat harcadım. 500 linen, 50 satin ve 40-50 green falan düştü ama o kadar.

oradan mount da düşüyormuş gerçi.

horde gidilecekse çağırın bari. kumaşa ihtiyaç var onda asdjfh
Mesaj tarihi:
Grup kuruyor millet, tanklı healerlı öyle gidiyor dungeon gibi. BOE ve Mount düşüyormuş işte eğer 2 3 saat kasarsan, gold + yeşil + clothda yanında eşantiyon :D. World Q'ları açtım bu arada, kolaymış.
Mesaj tarihi:
dün ciddi raid vardi minumum 345 falan aldilar
5-6 tane moonkin vurdu bütün damagei bi tane rain of fire atabildim sdfsdf epic bow düştü 600k kar baya bi green 400e yakın drop gold totalde 42dakika falan durdum ama ugrasilmaz gercekten
Mesaj tarihi:
Dİkkat eden varmı bilmiyorum ama resmen 1 Alliance a 10 horde falan düşüyor. Alliance bölgelerin de bile ben baya horde görüyorum . hele voldun a bu war campaign için gittim cüceyle. gank manyagı yaptı adamlar beni. Horde bölgeleri sessiz sakin böyle tek tük alliance görüyorum. Bu işte ya bi dengesizlik var yada horde nüfusu hayvani artmış.
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

Dİkkat eden varmı bilmiyorum ama resmen 1 Alliance a 10 horde falan düşüyor. Alliance bölgelerin de bile ben baya horde görüyorum . hele voldun a bu war campaign için gittim cüceyle. gank manyagı yaptı adamlar beni. Horde bölgeleri sessiz sakin böyle tek tük alliance görüyorum. Bu işte ya bi dengesizlik var yada horde nüfusu hayvani artmış.

sw alakalıdır ya

ben tn'de ally, ravencrest'ta horde'a denk gelmiyorum resmen sadfhsd

tn'de gerçi yine kul tiras'ta arada ally gördüm. ravencrest'te daha horde denk gelmedim bile.
Mesaj tarihi:
zeawee said:

ya arenajunkies kapanmis, pvp falan takip edebilecegimiz bir forum bilen var mi?

Adfds.

Aynen, bir gireyim gosular ne oynuyor falan diye 2 ay önce falan kapatmış adamlar. Vay be dedim tbc Wotlk boyunca takip edip ciddi faydalandığım forumdu...
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

sw alakalıdır ya

ben tn'de ally, ravencrest'ta horde'a denk gelmiyorum resmen sadfhsd

tn'de gerçi yine kul tiras'ta arada ally gördüm. ravencrest'te daha horde denk gelmedim bile.

cross realm abi. ally karakter silvermoon da. öyle olsa TN de nasıl ally görmüyorsan silvermoonda horde görmemen lazım. sürekli TN,kazzak,stormscale den horde görüyorum. offical forumda falan horde çok fazla diye başlık açmışlar asdasd:D
Mesaj tarihi:
Ravencrest RP serverları değil mi ? Rp serverları normal megaservera bağlı değil, BFA bölgelerinde kendi aralarında bağlı, legacy bölgelerde de kendi serverındakileri görebiliyorsun sadece.
  • Yeni Oluştur...