paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 nasıl kasıyorsunuz abi o kadar ya. benim 6 karakterde toplam 115k var lol. hayır bir 100k kasayım da subı yenileyeyim dedim, herkes bfa'da bfa da yok satabileceğim pazar yok. fail. aslında gold kasmanın tam zamanı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Exp başı 1 ay falan golddan 1 senelik subs kapatılır. Şu bayram başlasa da bi kassak adam gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 prof. olarak herb+alchemy aldım. exp başında herbleri toplayıp satmak mı daha karlı oluyor yoksa alchemy fulleyip, raidler öncesinde flask yapımına filan mı odaklanmalı ? gold farmerlardan taktik bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 eğer hardcore raid yapmayacaksan herbleri satmak daha karlı. ama 1 kaç hafta yani. sonrasında mesleğine odaklanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 AH'yi mobilden şimdi nerden takip edebiliyoruz? Armory mobil uygulaması marketten kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 hayda kapatmışlar uygulamayı. çok üzüldüm şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Dynun said: AH'yi mobilden şimdi nerden takip edebiliyoruz? Armory mobil uygulaması marketten kalkmış kalktı o komple hatta az önce redditte bi thread okuyodum millet teamviewer filan kullanıyonuş işten AH kullanmak için dhfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 ahmedinejad said: hayda kapatmışlar uygulamayı. çok üzüldüm şu an. ah be pun not intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Jok_mMhTMWY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Darksun said: https://www.youtube.com/watch?v=Jok_mMhTMWY iyice god mode oldu jaina hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 warbringers azshara videosu ne oldu? neden çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 8.1 bekliyorlardir belki? Azshara raidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 planlanandan 1 hafta önce yardırıyorum, güzel oldu. şimdi main community nerede? minion'a nerede ihtiyaç varsa orada kasayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 guild olarak parabola TN-horde var. güzel gidiyor şimdilik. (officer değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 ben de tn'deyim horde, guild yok ama. 118 yaptım, akşam 120'lerim sıkıntı olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 112 oldum, geyik gidiyor hikaye. zul'da tam kazık atacak, arkadan iş çeviren hayin çakal tipi var. aşırı karizmatik ve kral bia adam ksajfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 sakın vol'dun'un bütün questlerini yapmayın benim gibi. içimi nasıl baydı nasıl baydı. nazmirin çeyreğini yapmadan 120 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Hey gidi gençlik be... Şöyle 1 hafta eve kapanıpta oynamak için neler vermezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Bu arada adamlar ALliance zone ve questlere amma kasmışlar ha! Alliance questleri bariz daha zevkli ve komik. trigarde hele amma detay var. şöyle bir doorf warrior ım napıyor diye bir bakayım dedim girdim 2 saattir çıkamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Bayram'da yapacağım şey... 1 hafta evde kapanıp oynamak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 evet zul dsjkfahsd onun dışında horde levelling geyik ama sıkıcı ya, çok düz klasik 2004 mmorpg görevleri... umarım güzelleşiyordur yoksa storytelling'i bile çekilmez olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 horde leveling ne kadar kotu olmus allah belasını versin ama yeter. un goro & zul farak xbreed piramitli sehir ne kadar kötü her yer fall damage ve ölüm öf bwonsamdi disinda iyi bisi yok adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 *laughs in glorious alliance* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 leveling kaymak gibi, beceremeyenler aglamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar