Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dynun said:

Ally komünütemiz var mı ? Biz sylvanas'dayız

Guild falan var mı ya? Ben tek başıma kasıyorum bi tane warrior sırf plate set için. Sizle takılayım mı abi?
Mesaj tarihi:
Türklerle oynayacaksan Twisting Nether'ı seçeceksin abi, başka çıkar yolu yok sdf.

Horde türk -> Twisting Nether (türklerin %70'i burada)
Ally türk -> Silvermoon (türklerin %20'si burada)
Türk olmasın dersen -> Geri kalanı
Mesaj tarihi:
oyunu patlattım amk giremiyorum
undercitynin önündeki "zamanı geriye al" npc ile konuştum geriye aldım. sonra gittim HS'yi Brill'e aldım.
Npc'ye tekrar gidip zamanı şimdiye al diyip HS ye bastım
oyun patladı. sürekli dc yiyorum ahahaha
çünkü brill yok amk
Mesaj tarihi:
kermit said:

oyunu patlattım amk giremiyorum
undercitynin önündeki "zamanı geriye al" npc ile konuştum geriye aldım. sonra gittim HS'yi Brill'e aldım.
Npc'ye tekrar gidip zamanı şimdiye al diyip HS ye bastım
oyun patladı. sürekli dc yiyorum ahahaha
çünkü brill yok amk

cache dosyasini silip unstuck
Mesaj tarihi:
Giovanni said:

Ne açıdan tek çare abi? Ally düşünüyorum ama populated olup guild bulma kolaylığı ve stabil ekonomi için mi?

Türkler ile oynamak istersen diye mecbursun diyor. Bunun dışında evet stabil ekonomi ve guild bulma kolaylıgı içinde silvermoon oldukça iyi hatta en iyisi.

yalnız silvermoon için uyarayım. expansion başından ortalarına kadar türk oyuncu açısından çok iyidir ama ortalardan sona dogru türk oyuncu sayısı baya bir azalıyor. guildler patır patır kapanıp 2-3 tane guild kalıyor.
Mesaj tarihi:
Giovanni said:

Ne açıdan tek çare abi? Ally düşünüyorum ama populated olup guild bulma kolaylığı ve stabil ekonomi için mi?

Serverlar genelinde en iyisi silvermoon olduğunu duyduğum için tek çare, expansion sonuna kadar popülasyon sıkıntı çekilmeyen serverlardan biri seneledir.
Mesaj tarihi:
benim main ally karakterler 3 seneden fazladır ravencrest'te. orada da popülasyon sorunu yok, türk neredeyse hiç yok. arada bir denk geliyoruz. türk'süz, high serverda oynamak isteyenler için ideal yerlerden biri bence.
Mesaj tarihi:
Raven’de eskiden çok Türk vardı. Raid falan yapıyorlardı. Nerelere gittiler acep. Numenore falan vardı eski spinebreaker tayfası.

Spine’da ne serverdi ha. Küçüktü ama çok Türk guildi vardı. Bizim cagrikurt’un Batılıları çıldırttığı yıllar.
Mesaj tarihi:
bende spinebreaker da oynadım uzun süre. hexagram diye shamanım vardı. Numenore nin guildte de oynadım. sonra bizimkiler "Arise" diye guild kurdu WOTLK ta baya güzel işler yaptıydık.
  • Yeni Oluştur...