Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Ally komünütemiz var mı ? Biz sylvanas'dayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 argent dawndayım cücü shamanımla devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Dynun said: Ally komünütemiz var mı ? Biz sylvanas'dayız Guild falan var mı ya? Ben tek başıma kasıyorum bi tane warrior sırf plate set için. Sizle takılayım mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 o seti horde chara xmoglayabiliyo musun sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 ben halen horde mu ally mi takılsam bilemedim. ağlayarak ally mi kassam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 ha teneke icin davayi sattim artik iligim diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Böcek değilim diyelim biz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 https://prnt.sc/khzwpu mmmmppphhhhmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Realm nasıl seçmeliyiz gibi n00bie bir soru sorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Türklerle oynayacaksan Twisting Nether'ı seçeceksin abi, başka çıkar yolu yok sdf. Horde türk -> Twisting Nether (türklerin %70'i burada) Ally türk -> Silvermoon (türklerin %20'si burada) Türk olmasın dersen -> Geri kalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Teşekkürler abi. Şimdi World PvP için horde/alliance ratiosu önemli mi hala onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Ben TN'i bıraktım ya geçen sene. Bezdirdi chat muhabetidir whisperıdır. Tamamen farklı bir serverdayım, kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 bu heritage armor'u ne zaman kasarsak kasalım alabiliyor muyuz? 7.3.5 ile gidiyor mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 oyunu patlattım amk giremiyorum undercitynin önündeki "zamanı geriye al" npc ile konuştum geriye aldım. sonra gittim HS'yi Brill'e aldım. Npc'ye tekrar gidip zamanı şimdiye al diyip HS ye bastım oyun patladı. sürekli dc yiyorum ahahaha çünkü brill yok amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Türk olmasın dersen de Kazzak ve Draenor horde için iyi seçimler Ally isen silvermoon tek çare, mecbursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Ne açıdan tek çare abi? Ally düşünüyorum ama populated olup guild bulma kolaylığı ve stabil ekonomi için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 kermit said: oyunu patlattım amk giremiyorum undercitynin önündeki "zamanı geriye al" npc ile konuştum geriye aldım. sonra gittim HS'yi Brill'e aldım. Npc'ye tekrar gidip zamanı şimdiye al diyip HS ye bastım oyun patladı. sürekli dc yiyorum ahahaha çünkü brill yok amk cache dosyasini silip unstuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Giovanni said: Ne açıdan tek çare abi? Ally düşünüyorum ama populated olup guild bulma kolaylığı ve stabil ekonomi için mi? Türkler ile oynamak istersen diye mecbursun diyor. Bunun dışında evet stabil ekonomi ve guild bulma kolaylıgı içinde silvermoon oldukça iyi hatta en iyisi. yalnız silvermoon için uyarayım. expansion başından ortalarına kadar türk oyuncu açısından çok iyidir ama ortalardan sona dogru türk oyuncu sayısı baya bir azalıyor. guildler patır patır kapanıp 2-3 tane guild kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Dynun said: Ally komünütemiz var mı ? Biz sylvanas'dayız bende tekim guilde kimse kalma casual takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Giovanni said: Ne açıdan tek çare abi? Ally düşünüyorum ama populated olup guild bulma kolaylığı ve stabil ekonomi için mi? Serverlar genelinde en iyisi silvermoon olduğunu duyduğum için tek çare, expansion sonuna kadar popülasyon sıkıntı çekilmeyen serverlardan biri seneledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 benim main ally karakterler 3 seneden fazladır ravencrest'te. orada da popülasyon sorunu yok, türk neredeyse hiç yok. arada bir denk geliyoruz. türk'süz, high serverda oynamak isteyenler için ideal yerlerden biri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Raven’de eskiden çok Türk vardı. Raid falan yapıyorlardı. Nerelere gittiler acep. Numenore falan vardı eski spinebreaker tayfası. Spine’da ne serverdi ha. Küçüktü ama çok Türk guildi vardı. Bizim cagrikurt’un Batılıları çıldırttığı yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 bende spinebreaker da oynadım uzun süre. hexagram diye shamanım vardı. Numenore nin guildte de oynadım. sonra bizimkiler "Arise" diye guild kurdu WOTLK ta baya güzel işler yaptıydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 abid durmaplayde ne kadar artmış fiyatlar ya inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar