Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Darksun

Öne çıkan mesajlar

İlk zamanlar (üç hafta) raid gelene kadar herb ü direk satmak mantıklı. Ancak alchemy de varsa, önemli flask ve potları 3 yıldız yapabilecek kadar mat bulundur ki, raid geldiğinde yapıştır gitsin. FLask ilk raidlerde iyi para eder. Hala Agility+Str flask bizim realm de 250-300g arası, ki exp sonu. Geçen exp başı nighthold gelene kadar yaklaşık 1M kasmıştım ben Nordrassil de. Hoş server sönük olduğu için, fazla fiyattan satma imkanı vardı ama TN bile olsa en az 600K yapardım yine her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

hesaplarima gore 1 haftalik yatirim ile 3 karakter maxlerseniz professionlari dagitip

sonraki 2 hafta her biri ile sabah 10-aksam 6 duzenli oynayarak hayvan gibi farm kasmasaniz bile asgari ucret kadar kazanabiliyorsunuz

ay bazinda carparsak issiz bir wow oyuncusunun gold uzerinden expansion boyu kazanci 1.5 asgari ucret kadar

haydi hayirli oyunlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

yok gecen sene kriz ilk basladiginda hesabi yapip koymustum, legionda sirf farm yaparak saatlik kazanilan ucret asgari saatlik ucretten daha fazla diye

usenmesem arar bulur koyarim :p

neyse en azindan 1TL henuz 1 wow goldundan daha degerli, bolivar kisa zaman once 1 wow goldundan daha degersiz hale gelmisti ;p

bizim paramız 5te1'i falan değil mi bolivarın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...