serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Ben donanımhaberden 55 TL'ye alacağım. Geçen ay 50'den almıştım biraz artmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 dün uyku tutmadı açtım bi ne priest oynuyoruz bakalım hoşuma gitti yavaş pace falan herbalism kansermiş sıfırdan kasması 5snde gather ediyor ve fail şansı var ahah earthshakerdayım torba verebilecek varsa eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Mountsuz herbalism kanser, ben dropladim mage icin. Ench-tailor olarak devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Dün hinterlandsta elite quest kasarken fury warrior epic eldiven çıktı. 250 ye sattım, zengin olmak güzel bisi, tüm skilleri aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 250 iyiymiş lan, epic mount parasını hazır etmişsin resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Battle.net'te account management'a girebiliyor musunuz? Kod aldım, giricem, sokmuyor. Maintenance var diyor twitter'da maintenance yok gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 oluyor bazen öyle anlık, 10-15 dakikaya geliyor, gelmezse o zman sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 MoveAnything benzeri bi addon var mı? Sıkıntım mouse ile herhangi birşeyin üzerine gelince bilgi veren tooltip penceresini başka bi yere taşımak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Bak o bana da lazım olabilir aslında. Move anything yapmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Classic için olanı yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 moveToolTip diye bir addon var sadece tool tip i tasimak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Başka ırkın bineğine binme kriteri neydi? human'ım elf'lerin kaplanına binmek istiyorum darnasusa exalted falan olmak gerekiyordu sanırım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2019 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Rep kasmak istediğimiz faction'ın tabard'ını giyme olayı private serverlara özgü bir şey miydi ya? Ben sanki vanilla'da böyle bişi vardı gibi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Bunda cloth veriyoruz olmamız lazım, runecloth mu silkcloth mu ne her 60 tane belli bir rep, verip duracan exalted olana dek. bakacam ben de tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 1 saat önce, -Deno- dedi ki: Rep kasmak istediğimiz faction'ın tabard'ını giyme olayı private serverlara özgü bir şey miydi ya? Ben sanki vanilla'da böyle bişi vardı gibi hatırlıyorum. Tabard isi wotlk'ta gelmisti ama mesela argent dawn icin trinket takman gerekiyor vs. oyle seyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Runecloth vericeksin, ama bayagi vericeksin. Oyle bir niyetin varsa, lvl 3-4 ten itibaren nightelf starting zone a gecip questleri kasmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Brd den çıkan dark iron residue yu bir yere verip rep kasiliyormus ama bulamadım. Thoriumda yok npc, bilen varmi repetable questi kim veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Buyur önce friendly olucan sonra Dark Iron Residue lar Speak to Master Smith Burninate at the new Thorium Point town, do the quest to get the plans from he cauldron. After that, he gives a repeatable quest that gives 25 rep per turn in (at lvl 60). The repeatable quest requires 4 Kingsblood, 2 Incendosaur scales (from the Incendosaurs in the lava area inside the Cauldron) and 1 coal. This quest is from Nuetral to Friendly. Once you are friendly with the Thorium Brotherhood, the repeatable quest changes to 4x Dark Iron Residue, which will bring you up to Honored. So stock up on the residue, you'll need a LOT. I myself just finished grinding hundreds of Incendosaurs tonight to get to Honored, thank goodness I bought hundreds of Kinsblood before the patch went live and it was still cheap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 (düzenlendi) 37 lock için Hypnotic Blade yanı Orb of Dar'Orahil mi yoksa illusionary Rod mu? Ekim 3, 2019 Absolut tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Lock hiç oynamadım ama sanki Illusionary Rod ya. Orb'dan gelen usable ability'nin CD çok fazla, 400 can hadi fena değil desen bile 30 saniyede gerçek getirisini görüyorsun. 30 saniye de uzun bir süre 400 can için bence. Equip bonus'dan gelen stat damage'ını ne kadar arttırıyor ona bakmak lazım. Öte yandan Rod'da 30'lu levellar için güzel damage ve statlar var. Spirit zaten leveling'de önemli, üzerine güzel int ve stamina da veriyor. Go go rod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Aralarında çok fark yok ama illusionary Rod karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Ok ona devam o zaman Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar