PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 alet tertemiz, çok az kullanıldı, kollar da sıfır gibi. oyun falan yok. kutusu da yok. kolların biri normal siyah, biri urban camo ds4. şu yanında gelen mono mikrofonlu kulaklığı var, usb kablosu var, hdmi kablosu var, bir de güç kablosu var (ya ne olacaktı). 900 lira iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 olm alsanıza şunu kaldı öksüz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 900 cok ya. 650ye hemen alırdım misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 sana 1000 abi facebooktan söyledim cevap vermedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 egeli indirimiyle 610 + kumruya alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 PrudenT said: alet tertemiz, çok az kullanıldı, kollar da sıfır gibi. bu playstation'ın olayı bu galiba ya. ya hayvan gibi kullanıyo alanlar ya da bi gazla alıp toplam 2 oyunu 50 saat falan oynayıp sonra kenarda tozlanmaya bırakıyorlar. benim çevremde 1 kişi hakkını verdi, hala da hayvanlar gibi oynuyor. kalanlarınki kenarda tozlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 ps 1 i zamanında 2003 e kadar hayvan gibi oynadım 3424249 saat günde. ama şimdi tırsıyorum pc internet bukadar geliştikten sonra ps4 alınırmı alınmazmı diye. sonuçta iyi bi pc oldugu sürece ps de oynadıgın oyunu aynı şekilde pc dede oynayabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 sabonis said: PrudenT said: alet tertemiz, çok az kullanıldı, kollar da sıfır gibi. bu playstation'ın olayı bu galiba ya. ya hayvan gibi kullanıyo alanlar ya da bi gazla alıp toplam 2 oyunu 50 saat falan oynayıp sonra kenarda tozlanmaya bırakıyorlar. benim çevremde 1 kişi hakkını verdi, hala da hayvanlar gibi oynuyor. kalanlarınki kenarda tozlanıyor. kısa süre sonra inanılmaz bir fırsatla pro'ya geçtiğim için oldu ya sdfljk. bi üstteki arkadaş da haklı ama ps1'den beri ps'm olmadı ve exclusive'leri oynamak istedim, keyfim yerinde. @Promenader: boyoz desen olurdu (artık olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 PrudenT said: sana 1000 abi facebooktan söyledim cevap vermedin Feyse girmiyom ben ya sekreterim ilgileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ginaly ile konuştum ben alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Olm hadi biri pazarlık falan yapsın alsın şunu ya, sahibindene koymakla uğraşmak istemiyorum üşengeç satıcıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 olm şunu alın 750ye veriyim hadi sıkıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 yalnız uygun. ps4'üm olmasa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 güzel fiyat, ocak sonu düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Quo-Vadis aldı 400'e. pazarlık yapmaya üşenenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 ben 450 verirdim ya of nasil kacirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Evet kırmadı beni kargoyu da o ödeyecek, bedava geldi resmen , Büyüksün Prudent başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 abi direk bana yolla san de 475 vereyim 2 kere kargo olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 750 iyiydi 400 bedeve olmuş baya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 yılın satışı olmuş bundan sonra prudent 450 ye sattı bu fiyat fazla diye diğer satanları piskolojik baskıya maruz bırakabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Kol fiyatına gitmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 500 veren varsa söylesin quo-vadis'e kazık atıp ona yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 bu fiyata ps3 satıyo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 PrudenT said: 500 veren varsa söylesin quo-vadis'e kazık atıp ona yollayayım. Ver 500e, sen de bi gunah islemis olursun hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 sana 1000 abi en başta söylemişim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar