Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 11. Hafta | GALATASARAY - Genclerbirligi| 11.03.2017 Cuma - 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an bjkali tff nin feghouli ye çok trajikomik bir şekilde 3 maç ceza vermesinden dolayı tff ve Galatasaray düşmanı Serkan çınarı maça atayan mhk önde götürüyor anketi kazanma şansını. Son hamle tahkimden gelir.
Mesaj tarihi:
rakibimizi tanıyalım.

fenerbahce: 9 mac, 4g, 4b, 1m. 19 sari, 1 kirmizi kart. rakiplere 24 sari 2 kirmizi.

besiktas: 11 mac, 10 g, 1b, 0m. 17 sari, 0 kirmizi. rakiplere 36 sari, 2 kirmizi.

gs: 3 maç yönetmiş sadece. 2g, 1m. 9 sari, 1 kirmizi. rakiplere 6 sari, 0 kirmizi. maçlardan biri 2-0'dan, 4-2 çevirdiğimiz. ft'in atıldığı olaylı orduspor maçı. ötekisi de 2015'te kaybettiğimiz 4-3 kaybettiğimiz rize maçı. özetini de izledim şimdi. 2 maçı da katletmiş. diger maç gazozuna inter maçı.

besiktaş'ın çocuğu ile operasyona devam..
Mesaj tarihi:
ilk 11: muslera, mariano, maicon, serdar, denayer, fernando, rodriguez, belhanda, tolga, eren, gomis

geçen hafta yapması gerekeni bu hafta yapmış tudor. bakalım nasıl bişi çıkacak ortaya.
Mesaj tarihi:
3 4 1 2 cıkıyoruz sanırım. Bunun sol kanadı tolga degil lato olmalıydı latoyu begenmesem de. Sol ayaklı defansif ozellikleri de olan ama gidebilen bir adam lazım ortadaki 4 un kanatlarına. Yine tek kanat saldırmaya calısıp acı cekecegiz.
Mesaj tarihi:
hmm ozaman ilginc olabilir. Rodriguez bir kac kez o kanadın tamamını oynamıstı gecen sene fena da performans gostermemisti. Ozaman suan mac icin bir meraklandım.
Mesaj tarihi:
tolga bugun ortada fernando'yla. Ben de solda sanmıstım ama rodriguez solda ise

muslera
maicon serdar denayer

mariano tolga fernando rodriguez

belhanda

eren gomis

cıkıyoruz. Tam FM fantazisi yapılacak takım dizilisi. Rodriguez yerine sol ayaklı biri olsa(ah telles ah) fantastik olabilir gibi.
Mesaj tarihi:
belhanda'nın bu maç golü var. bu arada sneijder gibi belhanda'yı da çok eleştiriyoruz ama her ne kadar kötü de oynasalar takımı baya olumlu etkiliyorlar. olmadıklarında anlıyorsun farkı.
  • Yeni Oluştur...