totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 EU IV'te %75 gördüm sanki sonra kayboldu.. işte bu be asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Daha oturmadı sistem, listede idirim gözüküyor oyunda gözükmüyor yada tam tersi. Beklemek lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sepete atip 1-2 refresh yapinca kendine geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Eee dogru durust indirim yokki normal fiyattan duruyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 totemic said: Europa Universalis IV + DLCs Hearts of Iron IV + DLCs Stellaris + DLCs TW: Warhammer DLCs hepsi indirimde allahtan başka birşey isteseymişim bari.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bu nasıl indirim la her zaman olan şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Gözükmüyor çoğu henüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sepete atınca indirim gidiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 spooky titles diyince hemen şunu da yapıştırmak lazım : https://www.youtube.com/watch?v=q6-ZGAGcJrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 http://store.steampowered.com/app/299950/GET_EVEN/ fps istiyorsanız şuna bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Halloween'de pek bişi yok gibi autumn'a bakmak lazım sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 evet biraz buruk geldi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 hemen hemen herşey indirimde abi neyini beğenmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 alacakları almışız zaten ondan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sunun fiyati ilk kez bu kadar dusuyor varsa alacak olan. http://store.steampowered.com/app/233290/Murdered_Soul_Suspect/ birde necropolis %85: http://store.steampowered.com/app/384490/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bu ne lan, nası indirim bu? bilen bilir çer çöp ne beğensem attığım 800'lük falan wishlist'im var, 50 oyun falan indirime girmiş koca wishlist'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bu EU IV dlcler %50 görmüş. tek oyunu alıp dlcler için autumn mu beklesem acaba? said: Europa Universalis IV + DLCs Hearts of Iron IV + DLCs Stellaris + DLCs TW: Warhammer DLCs yukarıdaki listenin toplam fiyatı 400-TL civarı indirimli. bir anda o kadar para gömmek saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Black-ice said: hemen hemen herşey indirimde abi neyini beğenmediniz HEYECAN YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 planet coaster %45 gormus, ates beni cagiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sddfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 10 liraya plague inc aldım, telefonda f2p denemiştim ama oyunu hiç kazanamadığım için içimde ukte kalmıştı. demin 3. denememde insan ırkını çomarizm isimli salgınla yeryüzünden sildim de bi rahatlama geldi. tavsiye ederim. ilginçtir, greenland'den verdim gazı (kara sınırı olmadığı için tüm dünya ölünce burası kalıyordu 0 infected / 0 dead / herkes sağlıklı şeklinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 planet coaster ve shadow of mordor çok çekici şu an ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Pillars of Eternity ve dlcleri, Tyranny aldım. Deus Ex Mankind ile Tormenti de almayı düşünüyorum bu indirimlerden daha fazla iner mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 de: mankind için tereddütlüyüm. ilki çok başarılıydı da bu çok negatif yorum aldı. biraz daha beklesek daha düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar