Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 9. Hafta: Beşiktaş - Başakşehir | 23 Ekim Pazartesi - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

adamın istediği futbolcular volkan şen, burak yılmaz, yusuf erdoğan; iyi ki dinleyip almamışlar amk ne diyorsun ya, trollünde seviyesi olsun...

isterse çemişgezek spor'dan nejdet olsun. şenol oynatacak takımı sonuçta. ha başarısız olursa hoca bok gibi adamlar aldırdın, bok gibi oynatıosn vsvs diye faturayı kesersin. şu durumda şenol'un pek bi kusuru yok. zaten ffp yüzünden ideal kadro oluşturamadı adam bi türlü asdsadas
Sosyal ağlarda paylaş

@rew

Senol hocanin en büyük eleştiri sebebi inatciligi. Bir devreyi çöpe atmasi falan.

Kotu olan adamlarda israr etmesi, elinde kaliteli altarnatif olmasına rağmen sirf alınmasını istediği baska oyuncu var diye oynatmaması falan filan

Ayrica artik hocayi çözdüler ve hoca buna care bulamadi.
CL'de cozmedikleri icin is yapabiliyoruz orda da çözerlerse gg
Sosyal ağlarda paylaş

şg'ye laf ederiz ama türkiye'deki en iyisi o yapacak bir şey yok
tudor aykut avcı felan teknik direktör bile değil yani bu adamın yanında

ha eksikliklerini de söyleyeceğiz tabi şu adamcılık olayına ben de çok kılım, default yerli koruması direk kafada. ayrıca bunu yeni transferlere de yapıyor adamlar süre alamaya alamaya çürüdü resmen kenarda

ikincisi de oyun tarzından gram ödün vermemesi, şu maçta o kadar belliydi ki orta sahada pres yiyip tosiç - caner'i uzun oynatacakları bunu bile bile aynı takım aynı taktik sahada caner hala uzun top atıp duruyor

talisca'yı ısrarla kenara çekmiyor bırak bir ya 442 oyna tolgay'ı orada oynat al şu herifi oyundan. gitti sağ çizgiye çekti allah aşkına ne yapacak o adam orada

ilk devre böyle geçer gider grup maçları boyunca. 3-4 puana kadar inmesi lazım farkın devre arasında yoksa olay boka sarar bjk için
Sosyal ağlarda paylaş

misal üç senedir, şg geldiğinden beri başakşehir'i 5 maçta 1 kere yenebilmişiz sadece onda da amaçsız maçtı zaten.

maymun bile aynı hocanın aynı sistemine karşı bu kadar maça çıksa bir şeylerin değiştirilmesi gerektiğini anlardı. bu yavru hamsi beyinli algılayamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2. golü atabilseydik acayip moral olacaktı takıma.

Talisca yedeğe artık. adamın geçen seneyle alakası yok. Serbest vuruş olacak ya da kaleyi karşısına alınca önü boş olacak da ooooo.

Caner'e inşallah 5 maç ceza verirler.

Şu Gökhan Gönül Eylül ortasında match fitness olur diyorlardı. Kasıma geldik akü insan utanır. Hala şu Caner'e mahkum ediyor bizi.

Negredo oynayacaksa Cenk'le birlikte çift forvet oynayacak. Bunun başka yolu yok. 4-4-2 başlayacaksın. Babel, Q7, Lens kanatlarda dönecek.

Taliscanın 3. orta saha işlevi zaten düşük. Topsuz oyunda hiç yok. Takım savunmasında yok.

Böyle yaparsak bir kaybımızın olacağını düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bjk devre arasında selçuğu alsın sdfg

hem şenol rahatlar ligde free role oynatır taliscanın yerine doya doya kayırır

hem talisca rahatlar ligde oynamak zorunda kalmaz

hem de selçuk rahatlar sonunda yıllarca sneijderden haset ettiği 10 numara pozisyonuna kavuşur

fiko pls lul
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

şg'ye laf ederiz ama türkiye'deki en iyisi o yapacak bir şey yok
tudor aykut avcı felan teknik direktör bile değil yani bu adamın yanında

şg'nin en iyisi olması apayrı acı bi konu ama avcı seviye arttıkça ne yapar onu denemek gerek artık.

maç maç analiz yapıp rakibe ona göre hazırlanan ve planlar doğrultusunda rakiplerini bir şeyler oynamaya iten bi adam avcı.

said:
ikincisi de oyun tarzından gram ödün vermemesi, şu maçta o kadar belliydi ki orta sahada pres yiyip tosiç - caner'i uzun oynatacakları bunu bile bile aynı takım aynı taktik sahada caner hala uzun top atıp duruyor

misal bunu sağlayan avcı'ydı. fark ettiyseniz başakşehir oyuncuları hep sağ kanattan baskı yapıp topu sola gitmesine izin verdi.

misal şimdi baktım:

caner 82
tosic 65

kere topla buluşmuşlar. en çok buluşan 92 tolgay, 82 atiba. bunları görevi gereği zaten top alması doğal ki tolgay gelip hep alan taşıyan adamdı.

misal sağa bakıyorsun.

adriano 64
pepe 54

kere topla buluşmuş.

147'ye 118, zayıf olan kanadın daha fazla topla buluşuyorsa bu yediğin baskı yüzündendir. pepe ve adriano geriden oyun kuramadı.

avcı bunu yapıyor işte. yatmıyor, çalışıyor. rakibe göre analiz yapıyor ve koyup gidiyor çapı doğrultusunda.

belki en iyisi değil şuan ama olacak. çünkü değer veriyor yaptığı işe.

keşke bjk'nin başına da geçse. ben geçen seneden beri istiyorum. bilen de biliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

adriano ve pepe adebayor'a adım attırmadılar mesela ama eminim şg bir şey söylememiştir ikisi abi şu adamı kitliyoruz demişlerdir maçtan önce

o değil de tek bir olumlu hareketi olmayan talisca sahadayken ne oynadığı, nerede oynadığı belli olmayan caner'in önünde sefalet çeken lens'in çıkıp oğuzhan'ın girmesi nasıl bir saçmalıktır ona hiç girmeyim artık
Sosyal ağlarda paylaş

Tamer hocayı çok seviyorum ve BJK başında görmek isterim ama halen Avcı seviyesinde istikrarlı kendini rahat kanıtlayabilecek bi adam değil.

Ama işte duygusal olarak bakınca Tamer Tuna mantıklı, ama geçen de demiştim kısa vadede henüz daha kanıtlayacak çok şeyi var. Ben onun karakterini az çok bildiğimden, kafa yapısını da Göztepe'de çalışan arkadaştan bildiğimden yine pişecekse bizde pişebilir kafasındayım.

Ama BJK seviye koruyarak ilerlemek istiyorsa Avcı şuan TR'deki en mantıklı hedef.

Tek sıkıntısı 2 sene sonra satıp gidebilir atıyorum milli takımdan teklif geldi, daha doğrusu gel dediler. Ortada bırakır asdfdas
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

misal şimdi baktım:

caner 82
tosic 65

kere topla buluşmuşlar. en çok buluşan 92 tolgay, 82 atiba. bunları görevi gereği zaten top alması doğal ki tolgay gelip hep alan taşıyan adamdı.

misal sağa bakıyorsun.

adriano 64
pepe 54

kere topla buluşmuş.

147'ye 118, zayıf olan kanadın daha fazla topla buluşuyorsa bu yediğin baskı yüzündendir. pepe ve adriano geriden oyun kuramadı.

avcı bunu yapıyor işte. yatmıyor, çalışıyor. rakibe göre analiz yapıyor ve koyup gidiyor çapı doğrultusunda.

şuna çalışacak bir şey bile yok mesela.
gg hazırsa oynat, değilse oynatma adamı bugün girdi net şekilde hazır değil mesela.
adriano'yu solda bırak, sağ beke necip ya da medel'i koy bitti gitti.
sağdan medel oyun kurar, adriano zaten kralını kurar. baskıyı kaldırdın.

ama yok illa 11 bozulmayacak, oyuncular sahada bir yol yordamını bulacak işin.
böyle olunca da deli gibi yoruluyorlar işte zaten yaş ortalaması yüksek takım 6 grup maçı oynuyor şl'de bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada şimdi geldim eve, özete baktım.

canerin golden sonra mete'nin yanına gidip sana girsin bu gol hareketleri konmamış özete sdsafsafa

orada da kart çıkartamadı tetikçi tabi, baya üstüne doğru gidip yumruk salladı 30 santim yakından falan sdsafsa

tolgay ile kaptığımız tertemiz top özete girmemiş haliyle.

bu arada 20dk zaman yiyen kaleci volkan uyarı bile almadı, geçen hangi maçtı gs'nin rakip kalecisi mi fb'nin mi 25-30. dk gibi sarı görmüştü sanırım ki doğrusu da o.

hocaların bu çomarlığına hakemler çanak tutuyor, sonra lig kalitesiz diye ağlıyorlar..

son 5dk oynadığımız topu eskiden 45dk oynardık minimum, hocanın o günlere döndürmesi gerek takımı geç olmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...