enrique Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 DarKRideR said: adamın istediği futbolcular volkan şen, burak yılmaz, yusuf erdoğan; iyi ki dinleyip almamışlar amk ne diyorsun ya, trollünde seviyesi olsun... isterse çemişgezek spor'dan nejdet olsun. şenol oynatacak takımı sonuçta. ha başarısız olursa hoca bok gibi adamlar aldırdın, bok gibi oynatıosn vsvs diye faturayı kesersin. şu durumda şenol'un pek bi kusuru yok. zaten ffp yüzünden ideal kadro oluşturamadı adam bi türlü asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 @rew Senol hocanin en büyük eleştiri sebebi inatciligi. Bir devreyi çöpe atmasi falan. Kotu olan adamlarda israr etmesi, elinde kaliteli altarnatif olmasına rağmen sirf alınmasını istediği baska oyuncu var diye oynatmaması falan filan Ayrica artik hocayi çözdüler ve hoca buna care bulamadi. CL'de cozmedikleri icin is yapabiliyoruz orda da çözerlerse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 şg'ye laf ederiz ama türkiye'deki en iyisi o yapacak bir şey yok tudor aykut avcı felan teknik direktör bile değil yani bu adamın yanında ha eksikliklerini de söyleyeceğiz tabi şu adamcılık olayına ben de çok kılım, default yerli koruması direk kafada. ayrıca bunu yeni transferlere de yapıyor adamlar süre alamaya alamaya çürüdü resmen kenarda ikincisi de oyun tarzından gram ödün vermemesi, şu maçta o kadar belliydi ki orta sahada pres yiyip tosiç - caner'i uzun oynatacakları bunu bile bile aynı takım aynı taktik sahada caner hala uzun top atıp duruyor talisca'yı ısrarla kenara çekmiyor bırak bir ya 442 oyna tolgay'ı orada oynat al şu herifi oyundan. gitti sağ çizgiye çekti allah aşkına ne yapacak o adam orada ilk devre böyle geçer gider grup maçları boyunca. 3-4 puana kadar inmesi lazım farkın devre arasında yoksa olay boka sarar bjk için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Zor maçlar bitti ya sizin kalan 8 hafta 24 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 misal üç senedir, şg geldiğinden beri başakşehir'i 5 maçta 1 kere yenebilmişiz sadece onda da amaçsız maçtı zaten. maymun bile aynı hocanın aynı sistemine karşı bu kadar maça çıksa bir şeylerin değiştirilmesi gerektiğini anlardı. bu yavru hamsi beyinli algılayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 2. golü atabilseydik acayip moral olacaktı takıma. Talisca yedeğe artık. adamın geçen seneyle alakası yok. Serbest vuruş olacak ya da kaleyi karşısına alınca önü boş olacak da ooooo. Caner'e inşallah 5 maç ceza verirler. Şu Gökhan Gönül Eylül ortasında match fitness olur diyorlardı. Kasıma geldik akü insan utanır. Hala şu Caner'e mahkum ediyor bizi. Negredo oynayacaksa Cenk'le birlikte çift forvet oynayacak. Bunun başka yolu yok. 4-4-2 başlayacaksın. Babel, Q7, Lens kanatlarda dönecek. Taliscanın 3. orta saha işlevi zaten düşük. Topsuz oyunda hiç yok. Takım savunmasında yok. Böyle yaparsak bir kaybımızın olacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Ben hic anlamadim su talisca'da ne var zaten, adam dedigin Atiba gibi olur kocum be gene kac tane atak kesti top caldi, ilk yariyi izledim sadece ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bjk devre arasında selçuğu alsın sdfg hem şenol rahatlar ligde free role oynatır taliscanın yerine doya doya kayırır hem talisca rahatlar ligde oynamak zorunda kalmaz hem de selçuk rahatlar sonunda yıllarca sneijderden haset ettiği 10 numara pozisyonuna kavuşur fiko pls lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 442 ben de cok istiyorum da onu unutun. Senol hoca asla sistemini bozmaz. Imkani yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Stringray said: şg'ye laf ederiz ama türkiye'deki en iyisi o yapacak bir şey yok tudor aykut avcı felan teknik direktör bile değil yani bu adamın yanında şg'nin en iyisi olması apayrı acı bi konu ama avcı seviye arttıkça ne yapar onu denemek gerek artık. maç maç analiz yapıp rakibe ona göre hazırlanan ve planlar doğrultusunda rakiplerini bir şeyler oynamaya iten bi adam avcı. said: ikincisi de oyun tarzından gram ödün vermemesi, şu maçta o kadar belliydi ki orta sahada pres yiyip tosiç - caner'i uzun oynatacakları bunu bile bile aynı takım aynı taktik sahada caner hala uzun top atıp duruyor misal bunu sağlayan avcı'ydı. fark ettiyseniz başakşehir oyuncuları hep sağ kanattan baskı yapıp topu sola gitmesine izin verdi. misal şimdi baktım: caner 82 tosic 65 kere topla buluşmuşlar. en çok buluşan 92 tolgay, 82 atiba. bunları görevi gereği zaten top alması doğal ki tolgay gelip hep alan taşıyan adamdı. misal sağa bakıyorsun. adriano 64 pepe 54 kere topla buluşmuş. 147'ye 118, zayıf olan kanadın daha fazla topla buluşuyorsa bu yediğin baskı yüzündendir. pepe ve adriano geriden oyun kuramadı. avcı bunu yapıyor işte. yatmıyor, çalışıyor. rakibe göre analiz yapıyor ve koyup gidiyor çapı doğrultusunda. belki en iyisi değil şuan ama olacak. çünkü değer veriyor yaptığı işe. keşke bjk'nin başına da geçse. ben geçen seneden beri istiyorum. bilen de biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Oğlum burda apo avci övgüsü yapma sdfs O yvsk once takimi ayakta tutsun. Okan buruk ile tamer tuna 10 kat kaliteli hoca avcidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Quaresma-Lens-Babel kanatlarıyla 4-4-2 çok kaybettirir. 4-4-2'de kanatlardan en azından birinin ortasahaya-defansa daha yardım eden tip olması lazım, sizdekiler hep hücum kanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 adriano ve pepe adebayor'a adım attırmadılar mesela ama eminim şg bir şey söylememiştir ikisi abi şu adamı kitliyoruz demişlerdir maçtan önce o değil de tek bir olumlu hareketi olmayan talisca sahadayken ne oynadığı, nerede oynadığı belli olmayan caner'in önünde sefalet çeken lens'in çıkıp oğuzhan'ın girmesi nasıl bir saçmalıktır ona hiç girmeyim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Tamer hocayı çok seviyorum ve BJK başında görmek isterim ama halen Avcı seviyesinde istikrarlı kendini rahat kanıtlayabilecek bi adam değil. Ama işte duygusal olarak bakınca Tamer Tuna mantıklı, ama geçen de demiştim kısa vadede henüz daha kanıtlayacak çok şeyi var. Ben onun karakterini az çok bildiğimden, kafa yapısını da Göztepe'de çalışan arkadaştan bildiğimden yine pişecekse bizde pişebilir kafasındayım. Ama BJK seviye koruyarak ilerlemek istiyorsa Avcı şuan TR'deki en mantıklı hedef. Tek sıkıntısı 2 sene sonra satıp gidebilir atıyorum milli takımdan teklif geldi, daha doğrusu gel dediler. Ortada bırakır asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 DarKRideR said: misal şimdi baktım: caner 82 tosic 65 kere topla buluşmuşlar. en çok buluşan 92 tolgay, 82 atiba. bunları görevi gereği zaten top alması doğal ki tolgay gelip hep alan taşıyan adamdı. misal sağa bakıyorsun. adriano 64 pepe 54 kere topla buluşmuş. 147'ye 118, zayıf olan kanadın daha fazla topla buluşuyorsa bu yediğin baskı yüzündendir. pepe ve adriano geriden oyun kuramadı. avcı bunu yapıyor işte. yatmıyor, çalışıyor. rakibe göre analiz yapıyor ve koyup gidiyor çapı doğrultusunda. şuna çalışacak bir şey bile yok mesela. gg hazırsa oynat, değilse oynatma adamı bugün girdi net şekilde hazır değil mesela. adriano'yu solda bırak, sağ beke necip ya da medel'i koy bitti gitti. sağdan medel oyun kurar, adriano zaten kralını kurar. baskıyı kaldırdın. ama yok illa 11 bozulmayacak, oyuncular sahada bir yol yordamını bulacak işin. böyle olunca da deli gibi yoruluyorlar işte zaten yaş ortalaması yüksek takım 6 grup maçı oynuyor şl'de bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Avci iyi TD ya. Adam cidden yeni nesil bilimsel calisan TD'lerden. Gerci Ersun'da oyleydi bi ara sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Adeiano harika bir adam vidden nimet bu adam. gg saga adriano sola net. taliscanin yerine kim gecer bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bu arada şimdi geldim eve, özete baktım. canerin golden sonra mete'nin yanına gidip sana girsin bu gol hareketleri konmamış özete sdsafsafa orada da kart çıkartamadı tetikçi tabi, baya üstüne doğru gidip yumruk salladı 30 santim yakından falan sdsafsa tolgay ile kaptığımız tertemiz top özete girmemiş haliyle. bu arada 20dk zaman yiyen kaleci volkan uyarı bile almadı, geçen hangi maçtı gs'nin rakip kalecisi mi fb'nin mi 25-30. dk gibi sarı görmüştü sanırım ki doğrusu da o. hocaların bu çomarlığına hakemler çanak tutuyor, sonra lig kalitesiz diye ağlıyorlar.. son 5dk oynadığımız topu eskiden 45dk oynardık minimum, hocanın o günlere döndürmesi gerek takımı geç olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 babelsiz her mac zor ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 aktiftablet said: bölümün modundan mı öğrendin böyle ağlamayı, zaaa :D Şu benim Mete mesajlarını ciddiye alanları not ediyorum ayrı bi alana, ileride konusu gelince yüzlerine çarpacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 canere de teşekkür ediyorum en az 3 kere o küfürü ettiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 ahaha golden sonra da hakeme koşup sevinmiş herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 eski açıktaydım ben efsane görüntüydü ya dsafsafas rahat 10 metreden falan hakemin üstüne doğru koştu sana girsin gibilerinden sevindi ahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 haftaya allahtan cezalı.. şu kartlar olmasa şenol adam değiştirmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Macta hakemlik pozisyon olmayinca "ince ince kiydi" moduna gecmissiniz hemen sdfss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar