Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 sewgili hintli paki we penjapli kardeşlerimin mübarek diwali gününü kutlarım ışık sizinle olsun http://blog.inviter.com/wp-content/uploads/2013/11/179728-indian-women-light-lamps-on-eve-of-diwali-the-hindu-festival-of-lights.jpg http://www.happydeepavali2015.com/wp-content/uploads/2017/01/happy-diwali-status-for-whatsapp.jpg ne güzel bayramları warmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Niye sevgili hintli paki ve penjapli kardeşlerim diyorsun direkt baltazar de geç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 hepimizin kutlu olsun ya, sınırlamayın kendinizi ışık bayramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 salın ışığınızı kozmosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 bunlar silver kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Gecen yil diwali kutlamasina gittim, kutlamanin yapildigi salona girince ustume köri, ter ve ayak kokusu sindi. Bayramlari batsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Alın bu pis ırççıyı burdan kutsal ineğimize hakaret etmiş. Arkadaşım köriye inanmıyorsan bile saygı duyacaksın! Kutlayan gönül kardeşlerime derinden teşekkürleri borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Hintlilerle proje yürütüyorum (contractor onlar), adamlar her bayramında özel gününde toplu mail atıyo yok şu gün yok bugün diye. Diwali'de de atmıslar. BUgün de Lord Ram'ın evil güçlere karşı ormana gidip galip gelip döndüğü günmüş. Lord Ram Vishnu'nun reenkarnasyonuymuş (bi bakıma krishnayla aynı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 3 kere 20 atıp teklemiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 abi bak olay şöyle, hintli bi taksici düşün; taksisinden hiç çıkmıyor, sıcaktan dolayı, hiç tuvalete gitmiyor, ama sürekli terliyor. Pekte su içtiği söylenemez ve bu adam sadece kendi geleneksel bol baharatlı, çeşnili yemeklerinden tüketiyor. sonra sen o taksiye biniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 http://vignette.wikia.nocookie.net/theoffice/images/0/01/Diwali.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 KillJoy said: abi bak olay şöyle, hintli bi taksici düşün; taksisinden hiç çıkmıyor, sıcaktan dolayı, hiç tuvalete gitmiyor, ama sürekli terliyor. Pekte su içtiği söylenemez ve bu adam sadece kendi geleneksel bol baharatlı, çeşnili yemeklerinden tüketiyor. sonra sen o taksiye biniyorsun. kasma sen, bi metrobüse falan bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 metrobüs daha iyi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 aramızda office fanlarını görmek pek sevindirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 hintlilerin yemeklerinde baharat oranı net kütlenin %20-25'i falan. ben böyle şey görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Baharattan mi baska biseyden mi bilmiyorum ama ofisimdeki Hintliler spor ayakkabinin icine osurulmus gibi kokuyor. Bu kokunun kaynagi artik hangi aliskanliklari ise, en azindan Hindistan'dan ciktiktan sonra buna bir dur demeliler. Bir de kendilerini ilginc saniyor adamlar en cok ona fittiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 goldbären said: hintlilerin yemeklerinde baharat oranı net kütlenin %20-25'i falan. ben böyle şey görmedim. sdfj arkadaşımın karşı komşusu hintli. apartmana girmeden baharat kokusu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar