Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Yalnız 2. ile 3. seviye arasında bayağı bir zorluk farkı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 1-2 de karşılaşmadım ama 3de end bossda (halescourge) fln chaos horde geldi bi kaç oyun overkill direk heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 işte o seviye farkı yüzünden 300lük kutuları 200e saklayın diyorlardı. üstündekilere değil, en yüksek ne çıkmışsa ona bakıyormuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ilk oyunu sevmiştim aldım bakalım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Lvl 30 oldum 300 luk hic acmadim. Ustumde maks 200 powerli itemlar var 200 luk kutularin hepsini actim. Simdi 300 lukleri aciyorum herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 evet, üzerine item lvl ı en yüksek olan item ları giymeyi unutma açarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 bi kaç haftadır oynamıyordum patch gelmiş açtım ve en az 75 fps aldığım oyun şuan 35fps falan. var mı böyle bir şey yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 bugün oynarken knox psu'sunu yaktı ya, bir overheat durumu var oyunda. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 dreagloth said: evet, üzerine item lvl ı en yüksek olan item ları giymeyi unutma açarken giydigin farketmiyor, çıkması yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 ediyor ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Sam said: bugün oynarken knox psu'sunu yaktı ya, bir overheat durumu var oyunda. :/ Bu bende de oldu dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 sana da geçmiş olsun. :/ benim radeon 380 de 90 dereceye kadar ısınıyor bu oyunda ama psu aklıma gelmedi hiç. dreagloth said: ediyor ediyor bunu denedim dün, giydiklerimi değiştirmeden hero power yükselmeye devam etti chestlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 oha ne yapılabilir ki yeni yama veya geliştiriciden cevap gelene kadar ara vermek dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 kasayı iyi havalandırmak, tozunu temizlemek filan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Sam said: bugün oynarken knox psu'sunu yaktı ya, bir overheat durumu var oyunda. :/ benim arkadaş diyor ki, benim de makina feci ısınıyor vermintide oynarken. AMD mi işlemcisi diye soruyor. Harbiden var demek ki bi sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Bende 1050 ti var maks 68 derece görüyor. Birde gücü anakartdan çekiyor. Arkadaşın amd kart var onda da bir ısınma sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 AMD lerde ısınma problemi var ya zaten ezelden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Bende de amd vardı. Bu oyun dışında hiçbir yerde problem yaşamadım. Bu oyun aleti yaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Xenocide said: benim arkadaş diyor ki, benim de makina feci ısınıyor vermintide oynarken. AMD mi işlemcisi diye soruyor. Harbiden var demek ki bi sıkıntı. knox'unki bilmiyorum da bende intel cpu, amd gpu. ama 380 gene daha az ısınan bir çekirdek, en çok bu oyunda yükseldiğini gördüm. 80 üstüne çıktığı oyun yok başka. yani oyun ağır eyvallah da id'nin vaktinde doom3 için söylediği "havalandırmaya dikkat edin, gpu'nuzun hiç çalışmayan yerlerini çalıştıracağız!" tarzı bir durum olmaması lazım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 380 190W bir GPU. 80C'ye çıkıyorsa kasa havalandırması, kasa temizliği, repaste vs. Yaz geliyor zaten yavaştan, şu ara o komponent yandı bu komponent alev aldı diyenler olması çok muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 pc'yi ilk aldığım günlerden beri 75 derece oluyordu zaten gpu oyunlarda, bundan önceki 6950 zaten 85 dereceydi çoğu zaman. amd son 1-2 nesile kadar ısınma konusunda hep sorunlu ama daha da dayanıklı ısıya. geforce gpu çok yandı bende, amd yanmadı o kadar. odada klima çalıştığı için yazın da dramatik fark yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 80-85 yüksek sıcaklıklar, ömründen yer üzerindeki komponentlerin Aldığında 75 şimdi 80'se GPU bu arada yeni paste'le 70'e falan inebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 yok oyundan oyuna değişiyor zaten, aynı oyunda denemiyorum ama gene zorlamıyorsa oyun 75'lerde. hatta son aylarda hiç bakmadım bile ama kasanın çok tozlanma durumu yok neyse ki bütün girişler filtreli olduğu için. filtreyi çıkarıp temizlemek çok daha rahat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Rahat çıkarılabilir filtre kasa satın alırken dikkat edilmesi gereken bir konu. Dizaynı güzel olan kasaların önünden ön, alt ve üst filtreler rahatça çıkartılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar