Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=AovSuioMM2w said: 15 Careers, 5 Heroes Heroic Deed System Improved Loot System Talent Trees New Enemies, Weapons, Locations Mod Support Dedicated Functionality http://www.vermintide.com/ http://store.steampowered.com/app/552500/Warhammer_Vermintide_2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 ilkinin keyi 2 3 kere geldi bana hep sattım. bu sefer oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 çok güzel haber, aynı herolar sanırım ama career branch eklemişler galiba. chaos da var, iyi iyi. fiyatı da 44₺, uygun gene. fps bölümünün başlığı bu arada. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=QdybGpUBg_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Ben bundan hep L4D tarzı birşey bekliyordum PVP açısından. 2.yi de yine sadece coop yapmışlar. Olsun oynanır yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=7htSWpLQfS4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 neden diğer karakterler birinci oyunun aynısıyken witch hunter full plate armorlu hiçbir orjinalitesi olmayan bir karakter olmuş anlayamadım. ayrıca bazı chaoslar nurgle müridi galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Karakterlerin 3 varyasyonu var artık, Bardin Gorekson : Ironbreaker, Ranger, Slayer Kerillian : Waystalker, Shade , Handmaiden Victor Saltzpyre : Witch hunter , Bounty hunter (videodaki), zealot Sienna Fuegonasus : Pyromancer , Battle wizard, Unchained Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 heeee ondan yanii ty mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Sam said: çok güzel haber, aynı herolar sanırım ama career branch eklemişler galiba. chaos da var, iyi iyi. fiyatı da 44₺, uygun gene. fps bölümünün başlığı bu arada. :p subat 28 pre order beta basliyor. alalim akalim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 beta için önsipariş düşünmedim şahsen, item toplamalı, levellı oyun sonuçta. open beta olsaydı deneme maksatlı girerdim de launch beklerim herhalde almak için, son beta için önsipariş maceramız patlamıştı ehu. çıkış öncesi alırım kötü değilse yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 preorder cloesd beta başlamış. alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 ben aldıydım. download'a yatırdım şimdi. bitince haber ederim gelen olursa bakarız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 iki teknik beta da da oynadım. ilk oyunun üstüne güzel eklemeler yapmışlar. ilk oyunun en kanser sorunu olan loot olayını düzenlemişler. pişman etmez kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 çok zor lan, daha ilk görevde pwn'lanıp duruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 İlk oyunu oynamamıştım, twitch'te görünce hoşuma gitti hemen preorder'layıp closed betaya daldım. İlk izlenimim fena değil çerezlik bir oyun olmuş. Keşke karakter gelişimi biraz daha detaylı olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 ilk oyun için yazmıştım forumda sanırım ama vermintide çok güzel seri. left 4 dead'in asıl ihtiyacı olan şeyi getiriyor türe: progression. arkadaşlarınız ile oynarsanız falan baya sarıyor, uzun uzun oynatıyor. ilk oyunda en zor zorluk seviyesine gelene kadar saatlerce oynatmıştı. combat mekanikleri de çok güzel, blocklar vs. yeni oyun da güzel duruyor baya geliştirmişler karakter progressini, yeni haritalar ve chaos falan baya iyi duruyor. 2 pubg kutusu satıp alacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 ilkinde elindeki silah ve cebindeki 3 trinkettan başka seçenek yoktu. şimdi kariyerden gelen pasif ve focus skill + küçük bir talent tree var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Closed beta bugün bitiyor, 20gb yetiştiririm diyen varsa; A0ZWG-R0T5K-3BA2N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 24 saat uzatmışlar betayı. Key isteyenler şuradan alabilir https://vermintide2beta.com/#get-code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ben de alıp yükledim, knox ile oynamayı planlıyoruz. beraber oynamak isteyen olursa bana pati discord veya steam'den ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 gecen gun biri bizim quickmatche girdi, sam almadi mi bunu diye sordu, kimdi o asdf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 güzelmiş oyun, vermintide 1 ve l4d sevenlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Sam said: ben de alıp yükledim, knox ile oynamayı planlıyoruz. beraber oynamak isteyen olursa bana pati discord veya steam'den ulaşabilir. genelde dwarf oynuyorum. steamcommunity.com/id/smartgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=JTlpd3O6-gE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar