Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 2. oyunu duyurmuslar: http://store.steampowered.com/app/552500/Warhammer_Vermintide_2/ https://www.youtube.com/watch?v=bxXonDaGOxA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AovSuioMM2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 oh be ne güzel sırf fare yok bu sefer ama mızrakla savas cok sıkıcı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 hacılar şu ikinci oyunu birinci oyunun başlığında konuşma huyumuzu bitirelim hep beraber ya pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 bir tane post arada patladı galiba ama yaptım ayırmayı :D büyük hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 tamam kayıpları da bulduk ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Oyun indirimde. Forumda niye tutmamış acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Ben düzenli oynuyordum. Bu ara zamanım yok ama imkanım olunca yine devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 flistimde 20+ kişide var oyun ama akşamları iki kişi bulamıyorduk en son maalesef. alan çok oldu ama hızlı bıraktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 millet iki hafta oynar birakir diyordum, bir hafta oynanmamis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 ben oynadim da zorluk seviyesi yukseliyor ama content skinti. ayni contenti ne kadar dondurebilirim ki? 1-2 gunluk oyun bence, iyi ki arkadaslara aldirmadim (tek tesellim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 ilk oyunda da sorun oydu content cok az olanlarda dlc 3 kuruş az yiyip 2 3 tane daha map yapsalar 2 3 tane daha değişik düşman koysala royun heyecanlanıcak sayıylamı alıyolar aceba düşmöan tiplerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 aynı haritalar dönse de sıkmıyor oyun. he tüm heroları fullersin veteran itemlar da dahil o zaman sıkılırsın anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 ikinci sayfaya ulasamamis olmasi supriz degil. yarin obur gun icerik yamasi ile tekrar canlanir. belki o zaman 50 liraya 30 liralik icerik alanlar ne kadar iyi bir deal oldugunu anlatirken bu sefer icini doldurabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 biz bunu baya konuşmamış mıydık başka topikte sanki. oynandı bi ara baya çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 İkinci sayfaya ulaşamamış olmasının nedeni bir başlığı daha olması ki orada yedi sayfaya ulaşmış. https://forum.paticik.com/read.php?35,8765684,page=7 Paticik'deki bölümleri bir yeniden elden geçirmek lazım ama anladığım kadarıyla bununla uğraşacak kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 arcane said: ikinci sayfaya ulasamamis olmasi supriz degil. yarin obur gun icerik yamasi ile tekrar canlanir. belki o zaman 50 liraya 30 liralik icerik alanlar ne kadar iyi bir deal oldugunu anlatirken bu sefer icini doldurabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 ooo tongaya gelmisim ehueh. neyse 3. oyunda bakacagiz artik. iyi warhammer fantasy rpg her daim lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 ohh cuvalli fareye vurur gibi vurmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 arcane said: ikinci sayfaya ulasamamis olmasi supriz degil. yarin obur gun icerik yamasi ile tekrar canlanir. belki o zaman 50 liraya 30 liralik icerik alanlar ne kadar iyi bir deal oldugunu anlatirken bu sefer icini doldurabilirler. nasil yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 a ile b değerleri arasındaki fark çok düşük. etkisiz olmuş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar