Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Serdar patlamadan çıktı hadi hayırlısı
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Beyin yetmezliğinden zorunlu değişiklik sdfsd Gomis tiklatacak geliyor
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 aktiftablet said: madcow said: boyle bir devam kuralı yok la. hem sutu cektir hem faulu ver. gol olmadı ozaman frikik kullanıverin. bunu bende anlamadım, avantaja bırakmadı mı orda? adam pzisyon devamında atak sonlandırdı , şut auta çıktıktan sonra faul verdi fenerbahce maclarinda farkli kural kitabi uygulaniyor, ben de hic gormedigim uygulamalar goruyorum cogu zaman. tarihte yoktur forvetin sut cekmesini bekleyip sonra kart+faul vermek. SERDAR AZIZZ OYUNDAN CIKIYOR ALALIM INANAMIYORUMMMMM OOH MY GOD!
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Bunca senedir Muslera'nın ilk defa boşa çıktığını gördüm.
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 gomise arkadan yapilan oldurmelik harekete de faul yok tamam hakem tamam
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Güzel maç oluyor ama. İki takım da oynamaya gelmiş.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ersun yanal, aykutla gurur duyardı butun hızlı hucumları faulle kesiyorlar.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Isla güzel adam, bu adamı geride oynatarak yeteneğine yazık ediyor Fener.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 abi bunlar nasıl devam kuralları lan 3 pas sonraya kadar devam ediyoruz.
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 valbuena ndiaye'ye pres yaparken çarpıp yamuldu ehuheh
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Gomis'e bravo walla, faul verilmedi, adam yerde yatmadan hakeme bakmadan maça devam etti, rakibe pres yapmaya koştu.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Kırmızıyı sarı verdi, golü de saymadı, cücü sağlam gsli bu gece...
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 applev0dka said: Kırmızı bu ? Ayak yerde, sarı doğru. Ama faule 10 dk sonra geri dönmek saçma oldu. avantaja bıraktıysan avantajı oynatırsın sonra döner kartını verirsin.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 sardalya said: aktiftablet said: madcow said: boyle bir devam kuralı yok la. hem sutu cektir hem faulu ver. gol olmadı ozaman frikik kullanıverin. bunu bende anlamadım, avantaja bırakmadı mı orda? adam pzisyon devamında atak sonlandırdı , şut auta çıktıktan sonra faul verdi fenerbahce maclarinda farkli kural kitabi uygulaniyor, ben de hic gormedigim uygulamalar goruyorum cogu zaman. tarihte yoktur forvetin sut cekmesini bekleyip sonra kart+faul vermek. SERDAR AZIZZ OYUNDAN CIKIYOR ALALIM INANAMIYORUMMMMM OOH MY GOD! kart vermesi normal de faulü kullandırmaması lazım ya da düdügü çaldı ama kimse duymadı o yüzden pozisyon devam etmiş de olabilir.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Rewendor said: applev0dka said: Kırmızı bu ? Ayak yerde, sarı doğru. Ama faule 10 dk sonra geri dönmek saçma oldu. avantaja bıraktıysan avantajı oynatırsın sonra döner kartını verirsin. Yerde diye rakibin bileğe oyle girebiliyor musun ya ? Net sakatlayici hareket bence kirmizi çıkmalıydı.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Çok kırmızılık bir giriş yoktu ki, topa müdahale etti, topa dokunamadı, bileğe denk getirdi, cezası zaten direkt sarı, sarıyı da aldı.
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 FuCKiR said: gs sahada yok Şaka? https://i.hizliresim.com/8NMp7d.png
Öne çıkan mesajlar