Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Takımın baya orta çalışması lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 bence lato çalışsa yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 onlar orta değil ya pas atacak adam bulamayınca içeri salıyorlar topu sadece lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Ne zevksiz mac yav , en heyecanli olay yan hakemin sagina soluna yagan pet siselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 dunya derbisi baydi ya her sene ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 gs nin dizilişi ben anlamadım, 2 stoper orta daire içinde bir birine çok yakın, takımın geri kalanı fb ceza sahası çevresinde. Arada büyük boşluk var. Koşan bi FBli arada top alıp gitse ciddi tehlike ayratır ama Fener de aşırı yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 hahahah cücü :D Edit: ama yok belhanda atmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 hop gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ahahahaha cücücücü ücücüücücücücücücü kameni dumduz girdi herife kendi de dalgıldı hatta yerde yatıyor ama sarı kart gordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ahah valbuena alındı oyundan bir de soldado aldı tam bir yeto aykut ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 NE DEDİM BEN geç kaldı belhandayı çıkartmakta. KIRMIZI haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Dogru karar ayagini takmaya calismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 belhanda gercek gsli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 cücü sov inanılmaz bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Selçuk Belhanda değişikliği olsaydı Selçuğu arayacağımı bilmiyordum Adam özellikle söyledi taraftarla barışmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DMwnvD4X4AACXkM.jpg https://pbs.twimg.com/media/DMwpsMBXUAIkpBZ.jpg CS LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 madcow said: ahahahaha cücücücü ücücüücücücücücücü kameni dumduz girdi herife kendi de dalgıldı hatta yerde yatıyor ama sarı kart gordu suda edit yemeden burda dursun sdgsdggdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 su pozisyona cucu sov demek direk valeq tier ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Edit medit yok dumduz penaltı pozisyon basıyor ayagına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Ahahahhaha penaltı dedi ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Sarı doğru, atmış kendini Belhanda. Ayağa basma görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 kendini atmaktan 2. sariyi goren de herhalde ilktir, hem de derbide yapiyorsun bunu rakiplerin 10 kere atakla faulu kesip sari almadigi macta bazen dogrular ve hakkaniyet farklidir. neyse biz bunlari 10 kisi de yendik farketmez, bi futbol oynatsa hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 iste boyle adamlarla mac tartisiyoruz bizde forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 yok abi penaltı ama sarı da agır oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar