Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akım korumalı çoklu priz

tiLi

Öne çıkan mesajlar

En az 8 çıkışlı ve 2 USB'li çoklu priz arıyorum kalitelisinden. USB'si yoksa 2 çıkış daha ekleriz 10 çıkışlı lazım olur.
Viko ve schneider yeterince çıkışlı bulamadım, schneider varmış da tükenmiş gibi hep. Philips 8 çıkışlı var yetmiyor. S-link buldum bi tane
http://www.hepsiburada.com/s-link-swapp-sp10af-usb-3-1a-1-8m-1-5mm2-10lu-akim-kor-gri-2-usb-port-3100ma-5v-priz-p-BSBENCE164249
S-link de kalitesiz dandikmiş. Sevgili patiler fişleri nereye takıyosunuz? 5 priz nasıl yetiyor size? external hdd'lerle birlikte sırf PC için 6 priz gerekiyor bana. piyano, masaj aleti, ışık mışık derken yetemiyorum. cazır cuzur sesler de çıkarıyor arada 15 yıllık fason priz
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

usb ne için lazım?

tv, avr, ps, digiturk vs nerdeyse hepsinin üzerinde usb çıkışları var. onları kullansan?

iyi yangın çıkmamış orda şimdiye kadar, 1 prizde 2 tane takılı olan ne?

o iki takılı olanlardan biri 3'lü prize ait, diğeri external hdd
Sosyal ağlarda paylaş

bende bundan var, yıllardır sorunsuz.

https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/desig-1-5-metre-kablolu-anahtarli-9-lu-grup-priz-uzatma-kablosu-295301473?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232250847*22324007847*58375858047*%7btype%7d*295301473*pla-79002745767&gclid=EAIaIQobChMI3OqOnLzo1gIVVoGyCh167goAEAQYAyABEgIerPD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Sosyal ağlarda paylaş

temassizlik varsa yangin cikabilir eyvallah da istersen 15 tane zincirleme uzatma yap, bagladigin sey isitici falan degilse kablo yetersizliginden yangin cikarma ihtimalin zayif.

oyle pc, telefon sarji, tv ile falan olacak sey degil yani. supheniz varsa arada ttr kabloya dokunun cok isinmissa yetersiz geliyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar PSU 750 watt(o kadar çekmesi mümkün değil)
koskoca 144hz 27inç monitör(detaylar önemli)
audioengine a2+
ikea ayaklı lamba
2 tane external hdd
2 tane usb şarj kablosu
elektronik piano
handheld masaj aleti
philips 10000 lux light therapy ışığı

şarjlar hariç 9 etti
Sosyal ağlarda paylaş

yani siva alti 0.75lik kablo kullanildiysa bile sikinti olmaz -ki oyle bi tesisat anca koy evinde olabilir. siva alti 15k w kaldiracak gucte, ona gore de 60 amper sigortasi olur.

bi ihtimal sigorta cakma siemensse sikinti yasarsin. piyasada cok cakmasi var deniyo siemens icin.

schneiderle degistir cok pimpirikliysen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...