Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 dana22 said: hadi itiraf edin bu konuda sikayetci olanlarin birkisminda o guvenli dertsiz tasasiz sabahtan aksama kadar internet basinda oyun oynayabildiginiz delikanliliklariniz ve gecmisinize ozlem yatmakta.. Hiç yaşamadığım şeyi özleyemem ama hayat boyu özendim valla şuna fadgdf Biz finallerle, ödevlerle uğraşırken milleti gördükçe tek gözümden yaş akardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 biri genel olarak hayatta ne yapıyorsunuz diye topik açsın la. hedefinize mi çalışıyorsunuz, evlenmelik hatun mu arıyorsunuz, mal gibi işe gidip geliyor musunuz beyaz yaka problemleriniz neler falan filan diye. kaç kere dedik iş topikleri açılsın vs diye, millet en eğlenceli orada olanları anlatıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 futbol niye pleblik görülüyor aşağılanıyor ya benim de yakın zamana kadar pek alakam yoktu böyle small talk yaparım diye bıyıkaltından takip etmek dışında sonra türk futbolunun herşeyini emrine amade edildiği fatih terimin random kebapçıyla takışması suretiyle kovulması üstüne gsnin uefa kupası aftermathında real madridden kupa çalan koçun bu sefer milli takıma savior diye getirilmesi sonra hala dünya kupası şansımız var diye elin ukraynasına hallenip elimize almak arkasından küfürün bini bir parayken, gecenin rating sıralamasında kiraz kokusunu mokusunu geçemeyen maçta, grubun liderini yenip tekrar dünya kupası potasına girmek gidersek türkiye tarihinde 2. kez mi 3. kez mi ne dünya kupasına katılcakmış müthiş lan, hem de ne skandalı eksik oluyor ne olayı bitiyor, hype hype takılıyorum http://cache.spreadshirt.com/users/193000/192633/52773/img/52773_20061002195926.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 averaj futbol topici 'YA NE DIYOSUN AMQ BU BARIZ KIRMIZI KART' seklinde on sayfa gittigi icin 100 kirpidesi gucunde pleblik yayiyor. guzel futbol izlemenin pek plebligi yok bence de, sadece fanatiklik gerzeklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 amma abartıyorsunuz ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 fanatiklik çok ilginç ya. adam kayseri'de doğmuş galatasaraylıyım diyor. ulan ne gibi bir organik bağın var ben de barcelonalıyım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 organik bag lazimsa bir fenerde var sanirim o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 değilsin diyen mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Longshanks said: fanatiklik çok ilginç ya. adam kayseri'de doğmuş galatasaraylıyım diyor. ulan ne gibi bir organik bağın var ben de barcelonalıyım o zaman ne saçma bir düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Longshanks said: ... ben de barcelonalıyım o zaman https://pbs.twimg.com/media/DA8y09iW0AAhAQz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 oy kullandin mi Longshanks kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 evet kullandım ama siyasi partiye oy vermek ile ideolojisi olmayan futbol takımı tutmayı kıyaslamayacağını ümit ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 YANKEES GO HOME!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 ne var ben izmirliyim ama ağır bir yozgatspor taraftarıyım. kessen kanım kırmızı-siyah akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 gerçi herkes kanı o renktir abi. belki de hepimiz yozgatsporluyuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 kesin sesinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 kesin sesinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 katalonya referandumunu kastetmistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 sardalya tığla işliyor tığlA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Llama said: Longshanks said: fanatiklik çok ilginç ya. adam kayseri'de doğmuş galatasaraylıyım diyor. ulan ne gibi bir organik bağın var ben de barcelonalıyım o zaman ne saçma bir düşünce aslinda degil de, sosyal psikolojide bir aciklamasi vardir bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Oo ben futbol sevmiyorum melisler gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 "ben futbol sevmiyorum melis" ler mi gelmiş yoksa "ben futbol sevmiyorum" melisler mi gelmiş burası önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Melis gelsin kalanı önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Esh said: Llama said: Longshanks said: fanatiklik çok ilginç ya. adam kayseri'de doğmuş galatasaraylıyım diyor. ulan ne gibi bir organik bağın var ben de barcelonalıyım o zaman ne saçma bir düşünce aslinda degil de, sosyal psikolojide bir aciklamasi vardir bunun. valla ben bi ara çok denedim manchester'lı falan olmayı ama gözden ırak gönülden ırak sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 sabah işe gidip "nasıl koyduk ama chelsea'ye hzhahazuzuah" diyeceğin adamlar yoksa tutmaz tabi o sistem sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar