Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncelde hep futbol var

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

hadi itiraf edin bu konuda sikayetci olanlarin birkisminda o guvenli dertsiz tasasiz sabahtan aksama kadar internet basinda oyun oynayabildiginiz delikanliliklariniz ve gecmisinize ozlem yatmakta..

Hiç yaşamadığım şeyi özleyemem ama hayat boyu özendim valla şuna fadgdf
Biz finallerle, ödevlerle uğraşırken milleti gördükçe tek gözümden yaş akardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

biri genel olarak hayatta ne yapıyorsunuz diye topik açsın la.

hedefinize mi çalışıyorsunuz, evlenmelik hatun mu arıyorsunuz, mal gibi işe gidip geliyor musunuz
beyaz yaka problemleriniz neler falan filan diye.

kaç kere dedik iş topikleri açılsın vs diye, millet en eğlenceli orada olanları anlatıyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

futbol niye pleblik görülüyor aşağılanıyor ya

benim de yakın zamana kadar pek alakam yoktu böyle small talk yaparım diye bıyıkaltından takip etmek dışında

sonra türk futbolunun herşeyini emrine amade edildiği fatih terimin random kebapçıyla takışması suretiyle kovulması

üstüne gsnin uefa kupası aftermathında real madridden kupa çalan koçun bu sefer milli takıma savior diye getirilmesi

sonra hala dünya kupası şansımız var diye elin ukraynasına hallenip elimize almak

arkasından küfürün bini bir parayken, gecenin rating sıralamasında kiraz kokusunu mokusunu geçemeyen maçta, grubun liderini yenip tekrar dünya kupası potasına girmek

gidersek türkiye tarihinde 2. kez mi 3. kez mi ne dünya kupasına katılcakmış

müthiş lan, hem de ne skandalı eksik oluyor ne olayı bitiyor, hype hype takılıyorum

http://cache.spreadshirt.com/users/193000/192633/52773/img/52773_20061002195926.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Longshanks said:

fanatiklik çok ilginç ya. adam kayseri'de doğmuş galatasaraylıyım diyor. ulan ne gibi bir organik bağın var ben de barcelonalıyım o zaman

ne saçma bir düşünce

aslinda degil de, sosyal psikolojide bir aciklamasi vardir bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Llama said:

Longshanks said:

fanatiklik çok ilginç ya. adam kayseri'de doğmuş galatasaraylıyım diyor. ulan ne gibi bir organik bağın var ben de barcelonalıyım o zaman

ne saçma bir düşünce

aslinda degil de, sosyal psikolojide bir aciklamasi vardir bunun.

valla ben bi ara çok denedim manchester'lı falan olmayı ama gözden ırak gönülden ırak sdfds.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...