Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 0ne da geri gelmiş zaten dişi sinekler tehlikede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 hiç topiğini görmediğim insanlar var forumda ya. onlar bi topik açsın bi ara. fistan mesela topic açsana ya geçen çuklata yedim bi tane çok güzeldi diye. ya da esh mesela. topic açıp hissettiğin bir şeyi bizle paylaşsana lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Esh para yönetimi ve yatırım 101 konusu açsın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Archangel_ said: Sırf benim bildiğim bir sürü üye var, danışacak konusu olan ya da bir şeyler satacak olan ama "patiye başlık mı açılır yea" şeklinde düşünen ya da konu açıp, bir şey danışıp pişman olan. trollden fln mı korkup açmıyorlar abi. niye bu kadar kasıyorlar ben de bunu anlamıyorum. ben mi çok rahatım nedir. bone'dan ders alsınlar bence. adam troll tahammül skill'ini teachletip bırakmış ona rağmen ısrarla açıyor topic. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 muhtemelen 3-5 sene sonra sadece fistan kalıcak forumda. böyle kendi kendine ayar vericek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 internette trollenip gerçek hayatta morali bozulan mı var ya ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 trolllendikten sonra tekrar tekrar topic acmak bone'a mahsus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Longshanks said: dreagloth said: Arkadaşlar forum kullanmayı öğrenin artık yok teknik zorluğu kastetmiyorum yani kitle olarak niye böyle oldu babında sordum. gerçek paticik bu olmamalı oyun oynamak full time is oyle part time falan yapilamiyor. Futbolu takip etmek kolay hatta takip bile etmene gerek yok :D Ee pati nufusu da genclesmiyor yaslaniyor genc birisi gelse bile dislayip atiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Sağdan soldan duyduklarınla bile takip edilebilirlik, icebreaker, günlük olarak daha kişiyle small talk için de külfetsiz olarak tercih edilebiliyor futbol. http://www.youtube.com/watch?v=6yN2H3--1aw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 bone olmasa forumda okunacak içerik yok son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ne istiyorsunuz ne konusalım ? cidden böyle bir anket falan mı açılsa ? "pati ne konuşmalı" diye, 1er hafta açık kalacak konular olur kaliteli içerik üretilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 mis gibi garbıc bölümümüz var milletin kafasına estikçe topic açması için. açın konuşalım. fistandan korkuyor galba herkes. eskiden database doluyor fln diye ağlarlardı gereksiz topic açıldığında. neyse ki bitti o karanlık günler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Black-ice said: hiç topiğini görmediğim insanlar var forumda ya. onlar bi topik açsın bi ara. fistan mesela topic açsana ya geçen çuklata yedim bi tane çok güzeldi diye. ya da esh mesela. topic açıp hissettiğin bir şeyi bizle paylaşsana lan. Yalniz gecen bu geldi aklima, eskiden acardim bisiler hakkinda. Artik ilginc buldugum biseyi paylasmak cazip gelmiyor olabilir ya da “zaten herkes biliyodur neden konu acayim boyle birseye” gibi dusunuyor olabilir bilincaltim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Ben genel olarak başından beri çok topic açmıyorum, yiyiciyim genellikle. Zamanında Garbage'a açtığım topicin admin tarafından "garbagelik değil ki bu güzel konuymuş" diye konu dışına taşınmışlığı falan var. Son 6-7 senedir falan heralde bi tek geçenlerde bi kulaklık tavsiyesi istemek için konu açtım, onda da pek cevap veren olmadı patladı öylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Ben vereyim linkle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 aquila forumu bıraktığından beri bi boşluk var o dolmuyor da olabilir yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 @Esh https://forum.paticik.com/read.php?7,8717086 Geçen dediğim de Temmuz'muş. Hoş hala ilk sayfada duruyo bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Black-ice said: aquila forumu bıraktığından beri bi boşluk var o dolmuyor da olabilir yalnız. e söyleyelim tim'e 2 satır kod sıkıştırsın birkaç mesajda bir "arkadaşlar aptal olmayın" diye otomatik mesaj girsin aralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 boş yapmayın garbage'da diger konulara yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 aquila'nın attığı 90k küsürlük mesajdan random bi tane seçilerek de olur ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Fistan said: boş yapmayın garbage'da diger konulara yazın topic aç yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ne açayım bi ihtiyacım yok şu an pati komunitesine sunacak olunca açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Black-ice said: Archangel_ said: Sırf benim bildiğim bir sürü üye var, danışacak konusu olan ya da bir şeyler satacak olan ama "patiye başlık mı açılır yea" şeklinde düşünen ya da konu açıp, bir şey danışıp pişman olan. trollden fln mı korkup açmıyorlar abi. niye bu kadar kasıyorlar ben de bunu anlamıyorum. ben mi çok rahatım nedir. bone'dan ders alsınlar bence. adam troll tahammül skill'ini teachletip bırakmış ona rağmen ısrarla açıyor topic. helal olsun. Olay kasmak istememek işte abi. Rew'in de bahsettiği nedenler de cabası tabii. Elbet birileri çıkıp bilerek ve isteyerek can sıkmaya çalışıyor. Klavye başında bekleyip laf sokayım, olay çıkartayım diye bekleyen bi sürü tip var resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 hadi itiraf edin bu konuda sikayetci olanlarin birkisminda o guvenli dertsiz tasasiz sabahtan aksama kadar internet basinda oyun oynayabildiginiz delikanliliklariniz ve gecmisinize ozlem yatmakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 sinera said: Abi hep aklımda şu var. Niye 11+11 tane adama, 1 topun peşinde koşması için milyon dolarlar kazandırıyoruz? Adamlar bide parayı almaya bakıyor, arkada millet birbirini yiyor benim takım senin takım diye.Yani futbola bu paraları kerizlenicek kadar bizi bağlayan ne? Sadece futbol olarak yorumlamamak lazım. Eğlence sektörü genel olarak böyle. Hollywood bi film çekiyo bütçe cari açık kapatır. Oyuncular, yönetmenler 100 lerce milyon para kazanıyor. 2 yumruk atıyosun 300-500 m usd kazanıyosun bi gecede. Dünyada ki paranın bolluğu böyle saçma bi yere evirdi eğlence sektörünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar