Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncelde hep futbol var

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

Archangel_ said:

Sırf benim bildiğim bir sürü üye var, danışacak konusu olan ya da bir şeyler satacak olan ama "patiye başlık mı açılır yea" şeklinde düşünen ya da konu açıp, bir şey danışıp pişman olan.

trollden fln mı korkup açmıyorlar abi. niye bu kadar kasıyorlar ben de bunu anlamıyorum. ben mi çok rahatım nedir.

bone'dan ders alsınlar bence. adam troll tahammül skill'ini teachletip bırakmış ona rağmen ısrarla açıyor topic. helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

dreagloth said:

Arkadaşlar forum kullanmayı öğrenin artık

yok teknik zorluğu kastetmiyorum
yani kitle olarak niye böyle oldu babında sordum.
gerçek paticik bu olmamalı
oyun oynamak full time is oyle part time falan yapilamiyor. Futbolu takip etmek kolay hatta takip bile etmene gerek yok :D
Ee pati nufusu da genclesmiyor yaslaniyor genc birisi gelse bile dislayip atiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

hiç topiğini görmediğim insanlar var forumda ya. onlar bi topik açsın bi ara.

fistan mesela topic açsana ya geçen çuklata yedim bi tane çok güzeldi diye. ya da esh mesela. topic açıp hissettiğin bir şeyi bizle paylaşsana lan.

Yalniz gecen bu geldi aklima, eskiden acardim bisiler hakkinda.

Artik ilginc buldugum biseyi paylasmak cazip gelmiyor olabilir ya da “zaten herkes biliyodur neden konu acayim boyle birseye” gibi dusunuyor olabilir bilincaltim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben genel olarak başından beri çok topic açmıyorum, yiyiciyim genellikle. Zamanında Garbage'a açtığım topicin admin tarafından "garbagelik değil ki bu güzel konuymuş" diye konu dışına taşınmışlığı falan var.

Son 6-7 senedir falan heralde bi tek geçenlerde bi kulaklık tavsiyesi istemek için konu açtım, onda da pek cevap veren olmadı patladı öylece.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Archangel_ said:

Sırf benim bildiğim bir sürü üye var, danışacak konusu olan ya da bir şeyler satacak olan ama "patiye başlık mı açılır yea" şeklinde düşünen ya da konu açıp, bir şey danışıp pişman olan.

trollden fln mı korkup açmıyorlar abi. niye bu kadar kasıyorlar ben de bunu anlamıyorum. ben mi çok rahatım nedir.

bone'dan ders alsınlar bence. adam troll tahammül skill'ini teachletip bırakmış ona rağmen ısrarla açıyor topic. helal olsun.

Olay kasmak istememek işte abi. Rew'in de bahsettiği nedenler de cabası tabii. Elbet birileri çıkıp bilerek ve isteyerek can sıkmaya çalışıyor. Klavye başında bekleyip laf sokayım, olay çıkartayım diye bekleyen bi sürü tip var resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

sinera said:

Abi hep aklımda şu var. Niye 11+11 tane adama, 1 topun peşinde koşması için milyon dolarlar kazandırıyoruz? Adamlar bide parayı almaya bakıyor, arkada millet birbirini yiyor benim takım senin takım diye.Yani futbola bu paraları kerizlenicek kadar bizi bağlayan ne?

Sadece futbol olarak yorumlamamak lazım.
Eğlence sektörü genel olarak böyle.
Hollywood bi film çekiyo bütçe cari açık kapatır.
Oyuncular, yönetmenler 100 lerce milyon para kazanıyor.
2 yumruk atıyosun 300-500 m usd kazanıyosun bi gecede.
Dünyada ki paranın bolluğu böyle saçma bi yere evirdi eğlence sektörünü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...