LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bunu aylar evvel duymuştum, millet son derece skeptik yaklaşmıştı kabloya, inanmıyorlardı haliyle. Satışa çıkmış ve "works like magic" Konsollar için çıkmış ama PC'de de kullanılabiliyor. In-game AA kullanmaktan daha iyi sonuç veriyormuş. Hem performans'tan yemiyor, hem blurlamıyor. Ayrıca Latency eklememesi de süper. ArsTechnica haberi İnceleme Ürünün web sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 linus incelemiş. geçen videoyu görmüştüm ama yine linus baitlerinden sanmıştım :D şimdi izlicem bende neymiş https://www.youtube.com/watch?v=MjJzibFTaqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Yok artık, nisanda görsem 1 nisan şakası zannedecem. Nasıl çalışıyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 2 gün önce mi ne okudum reddit'te galiba. aklımda kalanlar: 1080-1440p gibi çözünürlüklerde bir işe yaramıyor. 720p'yi 1080 gibi göstermekte başarılı. pixel-art stil oyunlarda daha da kötü yapıyor görüntüyü. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 1080p'de çalışıyor. 1440p testi görmedim veya 4k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bu linusun video yu seyrettim, oha dedim, bu kadar fark ettirir mi ya ? Ama 150 dolar çok para. Aliexprese düşünceye kadar beklemek lazım. Burda sale var diyorlar linus un videonun altında commentlerde. Da o bildiğin hype den nemalanma dolandırıcılığı olabilir. http://pctbrands.com/marseille-mcable-10-ft-the-only-hdmi-cable-that-improves-picture-quality-via-the-world-s-most-advanced-4k-uhd-video-processor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 yani pc ve belki yeni nesil konsollar bir yana da, ps3 için alınırmış cidden. pahalı gerçi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 kablolu ve aa disabled arasında benim anlayamadığım ne fark var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Quo-Vadis said: Nasıl çalışıyor acaba. Olay kablo degil, o icindeki chip. Aliexpress'e duser mi bilmem yakin zamanda, dusemeyebilir. Nasil calistigi konusu da kuvveetle muhtemel soyle; Chip dumduz image processing yapip sert buldugu cizgileri yumsatiyo, AA etkisi katiyo. Yapilan is belli oldugundan ve degismediginden FPGA/logic gate turunce bisey insa etmislerdir, o da bu kadar basit is icin ufacik olmustur diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Input lag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Max bi kac ms fark ediyo diyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Konsolcu dusunsun gerci bize ne sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 minimal demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Tim said: Quo-Vadis said: Nasıl çalışıyor acaba. Olay kablo degil, o icindeki chip. Aliexpress'e duser mi bilmem yakin zamanda, dusemeyebilir. düşeceği kesin de. ne kadar işini yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Varolan input lag'a eklemiyor kablo deniyor işte. Yani farkı yok normal hdmi kablodan latency açısından deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 gerçekten çalışıyor olması şaşırttı. snake oil olurdu genelde bunlar. ha ama hdmi kablosuna 150 dolares basacak adamın gtx 1080'i vardır minimum, 2k çözünürlük basıp geçiyordur. çözünürlük arttıkça da etkisi azalıyor bunun. gene de teknoloji geliştirilebilir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Cokomantis said: ha ama hdmi kablosuna 150 dolares basacak adamın gtx 1080'i vardır minimum, 2k çözünürlük basıp geçiyordur. çözünürlük arttıkça da etkisi azalıyor bunun. 150 dolar basacak adamın GTX 1080 ni var ise şu 1000 dolar hdmi kabloyu satın alan adamda ne var merak ediyorum :) 1000 dolara HDMI kablo varmış, haberim bile yoktu: https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B003CT2A2M/ref=dp_olp_0?ie=UTF8&condition=all 1000 dolar kablo yu görünce, 150 dolar ufak gözüktü gözüme bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 hani bunda teknolojik bişiler var. 1000 dolarlık düz "en iyi iletken var bunda" kablosu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 braindead diye okudum kabloyu fds 1k dolares nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 LathspeLL said: Varolan input lag'a eklemiyor kablo deniyor işte. Yani farkı yok normal hdmi kablodan latency açısından deniyor. e işlem yapıyosa etkiler bikac ms kacarı yokta, fantastikmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Merak ettim şimdi, bu Playstation 4 te veya PC de, Minecraft ta nasıl çalışır ? Uzaktaki kare kare dağları yuvarlatır mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Olurmu canım öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 10500 dolareslik kabloda var lan auhehusdfghj https://www.amazon.com/dp/B00KY2NKCO/ref=psdc_202505011_t3_B003CT2A2M Top customer reviews 5.0 out of 5 starsFive Stars ByChrison March 4, 2016 After the purchase, my wife left me. That's why I gave it 5 stars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 https://www.amazon.com/AudioQuest-Diamond-52-49-Braided-Cable/dp/B00IL3TZSQ/ref=pd_sbs_23_5?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=67AFAYABTN5VZMBGT5ZX 13k dolar? satıcıya sorulan sorulardan en çok oy alan What differentiates this HDMI cable from normal, earth based HDMI cables? Answer: $13,498.75 By R. A Chinn on September 26, 2014 asdsadfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar