Komutan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=XpICoc65uh0 Değişik bir film olduğunu biliyordum ama beklediğimden farklı bir yönde değişik çıktı. Bu arada fragman yanıltıcı. Zaten bu filme yanıltıcı olmayan bir fragman yapmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Filmekiminde bilet birakmamislardi buna daha ilk gunun ikindisinde aldim falan biletlerimi bi de. insafsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 İzlemiyelim mi yani ne diyosunuz :P Anlamsız bir ifade bırakmış siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Bence izlenmesi gereken bir film. Ama çok beğenen de var, hiç beğenmeyip küfreden de. Yalnız beğenmeyenlerin bazıları -hatta bir eleştirmen de gördüm- filmin ne üzerine olduğunu anlamamışlar. Bir de bu filme spoiler okumadan gidilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Merak uyandırdı bak, izliyim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 oha oyunculara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 kadro çok iyi. fragmana aldanmayın, türünü gerilim görüp gitmeyen çok, öyle katilli, karanlıklardan bir anda birilerinin çıktığı gerilim filmleri gibi değil. psikolojik gerilim. baya değişik kafada. ben çok beğendim, eşim hiç beğenmedi. ortası yok, öyle bir film :) spo vermemek için yazamıyorum ama yarısından sonra yaşananlar filan baya acayip, çok iyi işlenmiş. Darren Aronofsky olunca yönetmen tabi ki film bunalım oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 http://www.indiewire.com/2017/08/mother-posters-teaser-secrets-darren-aronofsky-jennifer-lawrence-javier-bardem-1201863458/ film afişleri ile başlayıp giden efsane yazı. sonundaki detay çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Hayatimda izledigim en boktan film olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Film olarak zayıf buldum, ötesi de beni açmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 ney olarak güçlü veya zayıf bulacaktın film yerine? :P ötesi ne? kafamda deli sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Adam meramını anlatmak için sinemayı seçmiş mecra olarak, bence iyi bir film olmamış, en başta sıkıcı. Belki bunu bienalde bir enstallasyona 15 dakikalık film olarak arka plana koysa başka gözle bakardım. En ilgimi çeken kısmı mahremiyete tecavüz temasıydı. Mesela, bunun üstünden bir film çıkarsa, alegorilerini de biraz da serbest olarak alegori düzeyinde tutsa o zaman beğenebilirdim. Ama yönetmen kendisi sonuçta, istediği gibi yapar filmi yapımcıyı ikna ettikten sonra, beğenip beğenmemek bana kalmış. Ötesi ise, eski ahit-yeni ahitin modern yorumlaması gibi bir şey görüyorum bakınca beni açmadı, merak ettiğim şeyler olsa gider kitapları okurum önce. Zaten tüm mitoloji dolu dolu var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Filmi anladım ama seni anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Ed Harris varsa izlenir İzleyeyim bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 sanssizsansli said: Filmi anladım ama seni anlamadım :D Ben de hiçbişi anlamadım.. Başka bir çağdan yok olmuş bir dil kullanıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 hazır duruyor izleyemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Adamın yazdıklarında anlaşılmayacak bir şey yok. Azıcık zorlayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 yine yazıyorum, çok iyi film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 bu film de zayıf bulunduğuna göre film izlemeyi bırakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 deli spoiler var istemeyen okumasin; en.wikipedia.org/wiki/Mother! eksisozluk.com/entry/71110079 edit: hatta linksiz vereyim. ama benim tercihim once buradaki Themes kismini okuyup sonra filmi izlemek olurdu. film bu haliyle 6. plot twist'in bastan bilinmesi gereken ender filmlerden. ikinci defa izlenmez cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 çok başarılı buldum. Filmi izlemeden önce hiç araştırmadım. Hatta hanım sordu konusu ne bunun diye, "hiçbir fikrim yok" dedim. Bu bence iyi de oldu. Tavsiyem araştırmadan oturup izlenmesi yönünde. Spoiler olabilir, ama olmayadabilir Ancak şunun bilinmesi gerekir; yoğun metafor içeriyor. Başlangıçta durağan bir "karı-koca / evlilik sorunları filmi" şeklinde ilerlediğini düşünürken birden biri kafada ampuller yanmaya başlıyor. Sonrasında zaten film kopuyor iyiden iyiye.. Ne olduğunu tam olarak anlayamasanız da kıyısından köşesinden ne anlatılmak istenildiğini anlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 jennifer lawrence yumy abi özür dilerim j.law görünce aklıma verdiği ilginç pozlar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 reyou said: deli spoiler var istemeyen okumasin; en.wikipedia.org/wiki/Mother! eksisozluk.com/entry/71110079 edit: hatta linksiz vereyim. ama benim tercihim once buradaki Themes kismini okuyup sonra filmi izlemek olurdu. film bu haliyle 6. plot twist'in bastan bilinmesi gereken ender filmlerden. ikinci defa izlenmez cunku. bir çoğunu anlamıştım ama bu kadar net değildi. Çok güzel açıklama olmuş. Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 İzledim, izledikden sonra eleştirmenlerin ne dediklerini okudum. Diyeceğim şu ki bu filme kötü yada iyi denemez başka bir şey bu, izlenmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Olm noluyo lan ne zgig film bu diye izledik baştan sona ama beğendim yine de. Tüm saçmalığına rağmen izletiyor. Yalnız olayı resmen filmin sonuna kadar anlayamadım, hatta o yüzden izlerken normalde beğeneceğimden biraz daha az beğenmiş olabilirim ama bi defa temayı fark edince bütün göndermeler anlam kazanıyor tabi. Hiç bişey okumadan izledim, belki de böylesi daha iyidir. direk sonunu monunu anlatan mega majör spoiler Creditste mother Him man woman falan diyince aaaa tanrı adem havva falan diye ampuller yanmaya başladı, hani çocukların kavgasını görünce tamam diyorsun habille kabil ama ben incil göndermeleri olan ve çocuk kaybı vb. nedenlerden oluşan travmaları anlatan bi psikolojik gerilim beklerken meğer herif baştan aşağı incili mincili anlatmış. Geç düştü jetonum. eksisozluk.com/entry/71110079 Güzelmiş bu, mesela man'deki yara olayına anlam verememiştim ademin kaburgasından havvayı yaratmasını anlatıyor, işte cenneten kovulduktan sonra sevişiyorlar falan. Güzel bi iki detay var benim atladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar