kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 oncelikle heartstone beceremiyorum keske becerebilsem. aslinda hand of fate gibi bir sey ariyorum tam olarak. vurdun, vurmadin stresi pvp stresi cok fazla yasamadan. bol okumali, dusunmeli illa pvp yasanacaksa turn based bir sistemi olan dandun dalmali olmayan yani onereceginiz bir oyun var mi? civ 5 oynuyordum uzun bir suredir ama simdi baska bir oyuna bakayim diyorum. onerilerinizi bekliyorum. bu arada pathfinder adventures'i oynayaniniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 sim city sims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Ahh ahh o sekilde ne güzel heroes might and magic oynardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 euro truck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Fistan said: euro truck Uzun parlementlik oyun dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Civilization 5 - 6 6 ne kadar rafine oldu patchlerle bilmiyorum ama 5 hala oynatıyor. Daha eskilere gitmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 eu4 homm3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 xcom2..match3 adventures..gunspell mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 divinity, time is not an issue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 divinity os1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 eu4, ck2, victoria 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Transport Fever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Planescape torment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 eve online da girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 µh said: sim city sims Aha, tam bunları yazacaktım. Kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 divinity'ler, tyranny, path of exilepillars of eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 çay/kahve koyup uzun soluklu oyun oynayabilecek vakit bulan insanlara özeniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Aslinda divinity olabilir sahiden hem sanirim yeni cikti yenisi de degil mi? Bu arada yeni hand of fate geliyormus. Hand of gods mu ne varmis xcom ve heartstone karisimi deneyiniz oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 firewatch denmemiş. gerçi kısa soluklu o ama, tam kahveyi hak ediyor yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 şehir, medeniyet kurmalı oyunlar en güzel onlarla oluyor. settlers falan, anno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ben bunu en son witcher 3'te yaptım galiba evet burda yazılanların tersine daha bi atraksiyonlu oyun ama araya giren cutsceneler olsun, sağda solda çıkan kitaplar olsun, ara ara böyle çayımı yudumlayarak oynadığım bir oyun olmuştu geçmiş zaman kullanıyorum ama daha bitiremedim aslında, tekrar başlamak lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Seru said: şehir, medeniyet kurmalı oyunlar en güzel onlarla oluyor. settlers falan, anno. eskısı gibi oyunlar da yok ki hiç. pharoh ceasers filan vardı gençkene onları çok severim keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 O kadar çok oyun çıkıyor ki birisinde durup şöyle soluklanıp çay içelim :) Benin son dönemlerde yaşadığım bu, hatta steam'de oynamadığım oyunlar birikti üstüne aa diyorum bu çıkmış onu alıyorum falan. Nerdee öyle çay koyup sakin sakin günlerce bir oyun oynamak, eskidenmiş onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Cities Skylines açıyorum ben arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 fm oynayın tam kış ayı yağmurlu havada kahve ile oynamalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar