Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 ben de tam bang olufsen beolit 15 bakiyodum, pek kacirmis sayilmam sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 beolit sorunlu alma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 homepod alcam belki bilemiyorum simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Satışı başlamış tekrardan ürünün? Feamer said: ya tüh kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 yok satmıyor bana satmıyor en azından :( sepete ekliyorsun yok diyor satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Bugun saat 6'ya kadar ben de olması gerekiyordu.(Hepsiburada hızlı kargo'ya verdim).Zamanında gelmez ise dominos pizza gibi yapabiliyormuyuz asdafgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 abi geçen ofiste parti vardı, müdürlerden biri harmann kardon marka bi tane getirdi oval bişi 1000 lira nette, bu tdk nın yanında diz çöker tövbe eder ben ağzım açık şu an müzik dinliyorum inanılmaz Edit :anlam kayması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Sabah vermistim isleme alindi diye kaldi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 kötü kaçırmışım çok lazımdı böyle bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Saat 18.30 ugranmis bulunamamistir diye yazi gecmisler. Bullshit. Gelen giden olmadi. Yine de saygi duydum abi gebze'den saat 11'de cikmis, subeye gelmis ama sikayet edicem yalan attiklari icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 mortheria said: Sabah vermistim isleme alindi diye kaldi bende aynen benim de öyle. 100 yıl daha almasam "hayatımda ne eksik? :(" demeyeceğim bir cihazdı. durduk yere hype'landım, review falan izliyorum. sonra da "gelmicek galiba ya" diye üzülüyorum. teşekkürler liibe (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Aksam tam dukkandan cikacam, eleman aradi abi dedi cikmayacaksan getireyim. Getirdi bi 2 dakkaligina denedim, dehset bir bas var alette. Masa sandalye titrete titrete fear of the dark calip kapattim. Ben satarim bunu cok iyi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 kullanılmış ürün 100tl veririm 2. eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 100 lira + 3 adet ceviz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 abi çok çirkin bir alet değil mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 ginaly said: Aksam tam dukkandan cikacam, eleman aradi abi dedi cikmayacaksan getireyim. Getirdi bi 2 dakkaligina denedim, dehset bir bas var alette. Masa sandalye titrete titrete fear of the dark calip kapattim. Ben satarim bunu cok iyi (: 150 vereyim kyk yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 oh be kargoya verildi'ye döndü. (lan hakkaten dert sahibi oldum ya.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 çirkin mirkin 99 tl di ya la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Ulaştı kargo, bass harika cidden, inletiyor odayı. Heil Liebe 卐 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Çok acayip hakikaten, şey kadar boyu var türlü türlü huyu var resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Allah allah la ben bu konuyu nasıl görmedim kapardım bir tane. Dükkana lazım. Edit: Tabi sabah 6.34 te açılırsa konu görmeyiz tabi. Uyuyorum la ben o saate. Edit 2: Ginaly nickinin hakkını veriyor, adam nöbet tutuyor sanırım , 6.49 da ürün satın almış. Edit 3: La diğerleri de yanı , siz ne ediyonuz la sabahın köründe forumda ? Yatmıyormusunuz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 param yoktu ama ben de alırdım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 @quo-vadis ben çalışıyodum o saatte abey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Sanırım ilk ben gördüm konuyu hatta TDK yı ben de sözlük okudum. Noluyo la diye baktım. Sonra linke tıklayınca bu ne ske yaracak sanki hamuna dedim. Bide heh iyice DH a bağladık gg falan mesajları gelir ben uyanana kadar dedim de Resmen büyük vurgunu mu kaçırdık şimdi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Satan varsa 150 + dürüm + malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar