Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TDK Life on Record TREK 360 sadece 99 TL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi geçen ofiste parti vardı, müdürlerden biri harmann kardon marka bi tane getirdi oval bişi 1000 lira nette, bu tdk nın yanında diz çöker tövbe eder ben ağzım açık şu an müzik dinliyorum inanılmaz

Edit :anlam kayması
Mesaj tarihi:
Saat 18.30 ugranmis bulunamamistir diye yazi gecmisler. Bullshit. Gelen giden olmadi.

Yine de saygi duydum abi gebze'den saat 11'de cikmis, subeye gelmis ama sikayet edicem yalan attiklari icin.
Mesaj tarihi:
mortheria said:

Sabah vermistim isleme alindi diye kaldi bende

aynen benim de öyle. 100 yıl daha almasam "hayatımda ne eksik? :(" demeyeceğim bir cihazdı. durduk yere hype'landım, review falan izliyorum. sonra da "gelmicek galiba ya" diye üzülüyorum.

teşekkürler liibe (tu)
Mesaj tarihi:
Aksam tam dukkandan cikacam, eleman aradi abi dedi cikmayacaksan getireyim. Getirdi bi 2 dakkaligina denedim, dehset bir bas var alette. Masa sandalye titrete titrete fear of the dark calip kapattim. Ben satarim bunu cok iyi (:
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Aksam tam dukkandan cikacam, eleman aradi abi dedi cikmayacaksan getireyim. Getirdi bi 2 dakkaligina denedim, dehset bir bas var alette. Masa sandalye titrete titrete fear of the dark calip kapattim. Ben satarim bunu cok iyi (:

150 vereyim kyk yatsın
Mesaj tarihi:
Allah allah la ben bu konuyu nasıl görmedim kapardım bir tane.
Dükkana lazım.

Edit: Tabi sabah 6.34 te açılırsa konu görmeyiz tabi. Uyuyorum la ben o saate.

Edit 2: Ginaly nickinin hakkını veriyor, adam nöbet tutuyor sanırım , 6.49 da ürün satın almış.

Edit 3: La diğerleri de yanı , siz ne ediyonuz la sabahın köründe forumda ? Yatmıyormusunuz nedir ?
Mesaj tarihi:
Sanırım ilk ben gördüm konuyu hatta TDK yı ben de sözlük okudum. Noluyo la diye baktım. Sonra linke tıklayınca bu ne ske yaracak sanki hamuna dedim. Bide heh iyice DH a bağladık gg falan mesajları gelir ben uyanana kadar dedim de
Resmen büyük vurgunu mu kaçırdık şimdi ? :(
  • Yeni Oluştur...