Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Istanbul'a tasindim. Soyle Besiktas'da ya da Levent'ten metro ile gidebilecegim bir yerde Cubuk usulu tursu satan iyi bir yer var mi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 taksimde çiçek pasajının oralarda var benim sevdiğim. Ama beşiktaşta illa ki vardır güzel bir turşucu bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 bjkde pelit var buyuk bjk carsinsiin ototpark cikisi cihangirde asri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 çarşıda baya eski bi turşucu var. balık pazarının az ilerisinde topshop var, o araya giriyorsun. şair leyla bistronun karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 vay be keşke ben de yemegimde turşuyu düşünsem nerden alsam diye afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 istanbula taşınmıssın, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 lan turşu işine mi girsem patiye özel.gördüğüm ikinci konu bu patideki.. not:çubukluyum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 çabukturşu sitesi var mı şöyle has çubuk turşusu alabileceğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Frostbite said: lan turşu işine mi girsem patiye özel.gördüğüm ikinci konu bu patideki.. not:çubukluyum B)- e bizim kumpircilere gonder iste.. ha gireceksen de tursu isine ben denerim.. cabukcubuktursu.c om Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 kozalak said: çarşıda baya eski bi turşucu var. balık pazarının az ilerisinde topshop var, o araya giriyorsun. şair leyla bistronun karşısında. soydan turşucusu efsanedir(tu) kışın içilen acılı turşu suyu ömrü uzatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 kozalak said: çarşıda baya eski bi turşucu var. balık pazarının az ilerisinde topshop var, o araya giriyorsun. şair leyla bistronun karşısında. bunu demeye geldiydim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 bence turşu konusunda bir gerileme var. İstanbul'da alışveriş yaptığım 2 turşucu var, ikisi de yazılmış zaten: biri balık pazarında diğeri de beşiktaştaki soydan. Asriyi kesinlikle tavsiye etmiyorum, 10-15 yıl önce baba ölünce kalite gözle görünür biçimde düştü. Beşiktaştaki turşucuda istikrar bulamıyorum bazen "işte bu" diyorsun, bazen vasat oluyor. Ama hiç kötü olmuyor, o da bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 bu turşucu dediğiniz yerler kendileri mi kuruyor, yoksa dışarıdan mı topluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 kendileri kuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 limonlu mu sirkeli mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 limonlu da var sirkeli de sen hangi çeşit istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 neseli gunler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Carsida vardi bi tursucu. Bi de balci vardi eskiden Hala duruyolarsa ugra, balci kaymak da satiyodu guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 herkese biraz kaymak lazım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 yo valla bana hic lazim degil..iyi boyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 kaymakci kapanali oluyor, rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Selam, Quel-Thul said: soydan turşucusu Denilmiş bile. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 bende bir damacana salsa verde yapıcam yeşil domates kolay bulunuyor ama jalapeno yok şu aralar resmen antalyadan yollasa bana biri bir kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 geçti heralde mevsimi jalapeno'nun görmedim 2-3 haftadır pazarda oluyodu izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Izmirde jalapenoya ne diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar