ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 yerli cevizin kilosu 82 kavrulmuş fındık 54 çok da ucuz değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 herkesin aynı anda övdüğü yer https://www.kurtuluskuruyemis.com.tr/urun/antep-fistikli-narli-fitil-lokumu-292 mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 fiyatları karşılaştırmadım ama bence kurtuluş güzel, en son Portakallı Lokum ve Kri Kri Şeker aldım enteresan şeyler :) Tarçınlı Akide nostalji oldu benim için her yerde denk gelemiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Kurtuluş baya iyi ya. Antep fıstığı ve Lüx karışık başarılıydı. Kaymaklı lokum vasat, diğer lokumlar güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 kurtuluşun şu logosunu hatırlayanlar favlasın http://www.ticaretkentrehberi.com/images/kartvizit/7W4I6R7U.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bir ara uzun araştırmalar sonucu ve aldığım tavsiyeler ile erzincan'da bir yer buldum. ahanda sitesi de şurası. http://www.leblebicirahmi.com/ tek geçerim, şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Deep anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 mayhem in kilosuna gore siparis gecicem..100 kilonun altindaysa link tirttir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 yemişleri bilmem ama pestil vs. ürünler için iyi bir alternatif olabilir, kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Mayhem said: bir ara uzun araştırmalar sonucu ve aldığım tavsiyeler ile erzincan'da bir yer buldum. ahanda sitesi de şurası. http://www.leblebicirahmi.com/ tek geçerim, şiddetle tavsiye ederim.Buna baktım da sadece kapıda ödeme ve PTT kargo ile sipariş alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 efsane taze ve tat ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 leblebi ve yerfıstıgı söylüyecektim ama o ödeme şekli rezilmiş. 20 tl cıkarır kargo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bu arada gaza geldim 1er kg söyledim kuru yemişlerden ooo ye efsaneler abi ya öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Masticore said: leblebi ve yerfıstıgı söylüyecektim ama o ödeme şekli rezilmiş. 20 tl cıkarır kargo heralde sipariş verdim p.tesi söylerim kargo ne kadar tutuyor v.b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 e tamam nesi kötü pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 şimdi aradım tekrar 8 kilo sipariş için 16tl kargo tuttu. fena değil ya. kaliteye değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 fiyatlar sitede yazan fiyatlar mı peki ? Online satiş yok , fiyatlar güncelleniyor mu acaba. en rezil kargo'ya göre kötüymüş. Anlaşma yapsa kargocularla 5tl'ye getiriyorlar. ptt kargonun kargomu 1 hafta beklettiğini bilirim bizim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 evet sitede yazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 kurtuluştan aldım 2 gün önce, bir kutu mis gibi az önce mail geldi kargoya verildi diye, ama dün geldi kargo spacetime continuum u kırdı adamlar ayrıca çok ucuz, yarım kilo tuzlu fıstık 11 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Feamer said: suda eritip aldım, başka yöntemi var mı ki? sdfsdfs (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 kurtuluş a cuma öğlenden önce verdiğim sipariş, kargo kıllık yapmaz ise cumartesi öğlenden önce geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 arcane said: editor thread olmamasi sevindirdi dsfg. :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Feamer said: kurtuluş a cuma öğlenden önce verdiğim sipariş, kargo kıllık yapmaz ise cumartesi öğlenden önce geliyor geldi mi merak ettim. ben de dün 16da sipariş verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 geliyor derken, 3 kere sipariş verdim, 2 si dediğim gibi geldi, 3. ise ya getirmediler yada iş yerine geldiği için biz kapattıktan sonra geldikleri için pazartesine kaldı not: 3. sipariş öğlenden sonra ve biraz daha büyükçe bir koli olduğu için fark etmişte olabilir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 kurtuluştan kabak çekirdeği, badem vs söyledim genel olarak lezzet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar