Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 bir kere denk gelmişti, elenium okuyorum zamanında 2. kitap olması lazım, yağmurlu bir anlatım, dışarıda yağmur, dedikleri gibi aldım battaniyeyi çıktım balkona okumaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Black-ice said: Tim said: Yagmurlu hava sevenler yagmur altinda calissa bir hafta goruruz aslinda seviyolar mi yoksa dumduz hipsterlik mi? Saeros seviyorum dedigi an hipsterlik olduguna emin oldum ben ama yine de deneyelim bi. abi ıslanmayı sevmiyoruz yağmuru seviyoruz cama vurucak tıpır tıpır Olm o issiz gucsuz ya da tuzu kuru adam oldugunun gostergesi. Allah bilir elinizde cayla kahveyle disariyi da izliyosunuzdir simdi siz. Fucking hipsters :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 sen zaten ingilterede yaşamıyor muydun. soğuk batı ülkelerinde yaşayanlar bu topikten muaf tutulsun. ben gitsem oraya 1 sene sonra ne hissederim aynı konuda merak ediyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 kapalı hava sevmek değil sizinkisi sıcacık evinde kahveyle yagmuru izlemek kışı sogugu sevmek değil loş ışığı sevmek falan oluyor o mevsimle alakası yok sabaha karşı yazın klimalı evde uyanınca da aynı hissi yaşayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 aynen ışık sevmiyorum ben ya keşke kör olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Her günü yaz, tatil, deniz, güneş, sahil, "cıvıl cıvıl" falan isteyen insanlar aslında kendilerine pazarlanan "tatiller için yaşıyoruz" kafasına fazla sarmış yapmacık insanlar. Senin bu kapalı hava merakın da zamanla böyle insanlara tepki olarak gelişmiş olabilir. Ben yağmuru sevmiyorum her yer çamur oluyor diye, gerisi çok fark etmiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 10. aya gircez hala götümüz terliyo mk bu ne sıcaklan, kapansada şu havalar kurtulsak bıktım mk 6 ay yazmı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 aslında herkes sever, tabi burda sevilen kapalı hava değil, kapalı havanın getirdiği. SOĞUK soğuk mutluluk ya direk, açıkta olabilir hava np, soğuk olsun bi ceket atam üzerime tamam. soğuktan kasıt, 14 derece bu arada https://blog.bufferapp.com/10-scientifically-proven-ways-to-make-yourself-happier en güzel kombinasyon, açık hava böyle güneşli, ama 14 derece falan, bide ağaç&deniz kombinasyonu, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 yılın 6 ayı aynı güneşli bulutsuz hava var izmirde bıkmak normal değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 soğuk aslında oldukça romantik bir şey, insanda sarılma hissiyatı oluşturuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 rüzgar olmasında ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Tim said: Black-ice said: Tim said: Yagmurlu hava sevenler yagmur altinda calissa bir hafta goruruz aslinda seviyolar mi yoksa dumduz hipsterlik mi? Saeros seviyorum dedigi an hipsterlik olduguna emin oldum ben ama yine de deneyelim bi. abi ıslanmayı sevmiyoruz yağmuru seviyoruz cama vurucak tıpır tıpır Olm o issiz gucsuz ya da tuzu kuru adam oldugunun gostergesi. Allah bilir elinizde cayla kahveyle disariyi da izliyosunuzdir simdi siz. Fucking hipsters :) qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 ben ıslanmayı da seviyorum hipster olmuyorum değil mi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 yağmur derken anlatılmak istenen http://www.lovethispic.com/uploaded_images/46761-Coffee-And-Rain.jpg anlaşılan http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2017/06/hava-durumu-yagmur.jpg?v=1936262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 hava sıcaklığı 28in altına düştü mü mutsuz oluyorum o yüzden hayatımın çok büyük bir kısmınım mutsuz olarak geçiriyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Kapalı havayı nasil sevilir ben anlamıyorum valla. Gri kasvetli bir gökyüzü güneş yok renk yok hicbir yerde. Nesini seviyorsunuz bunun. Sıcak konusu ayrı yazın ortasını bende sevmiyorum bu yuzden. Günesli olsun serin olsun hava ceket giyip cikalim iste en super hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 yagmurda mezar kazdim yagmur iyi bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 -20C +20C arasi ideal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 kışı seviyorum diyor adam yazın 35-40 derece olan yerlerde git bi de karsta erzurumda sev kışı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Nekro said: Kapalı havayı nasil sevilir ben anlamıyorum valla. Gri kasvetli bir gökyüzü güneş yok renk yok hicbir yerde. Nesini seviyorsunuz bunun. Sıcak konusu ayrı yazın ortasını bende sevmiyorum bu yuzden. Günesli olsun serin olsun hava ceket giyip cikalim iste en super hava. Tembelliği meşrulaştırıyor. Çıkıp bir şey yapmama bahanesi oluyor herkesin. Bir nevi herkes iç dünyasına çekiliyor evinde. Ben biraz bu yüzden seviyorum asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Kucukken yagmurda top oynardik o cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Ben de kapalı havada, hele yağmur öncesi, hiç olmadığım kadar mutlu oluyorum.. Nedense, hayat güzel be işte diyorum... Mutlu oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 yağmur nimet ya ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 yagmur icerdeyken huzur veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Fistan said: kışı seviyorum diyor adam yazın 35-40 derece olan yerlerde git bi de karsta erzurumda sev kışı bakalım sen niye bu kadar sinirlisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar