Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 worshıpde dunyanın en mal kartlarından bırı ursa da cok mal bı settı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Worship öyle çok etkili bir kart değil ya, zibilyon tane enchantment/permanent removal, wrath ve lose life effect'i var Modern'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 worship klasik beyaz saçmalığı ama urza block güzeldi laf etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 offf bakınırken gördüm ne müthiş bir kartmış şu https://mtgarena.pro/mtg/pict/evra-halcyon-witness.png https://mtgarena.pro/cards/white/evra-halcyon-witness/ işleyişi anladığım gibiyse yaparım bunu ama bilemiyor insan oyunda görmeden kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Güzel bir mechanic değil o, niye şaşırdın ki. 4 ödeyince senin life'ınla kendi power'ını değiştiriyor activated ability'si. Yani nedir 20 life'ın varsa life'ın 4'e iniyor, bu da 20/4 oluyor. Benzerleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 oyunun ortalarında kullanılırsa zor kaybedilir gibi geldi. elinde savunmayı etkisiz hale getirecek bişeylerde olcak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Lifelink'le attack yaptığında life kazanman garanti değil. Declare Blockers'dan sonra blocklayan creature'un sahibi o creature'u battlefield'dan bir şekilde kaldırırsa(destroy, sacrifice, bounce vs.) hiç life kazanmazsın. Bu zaten vanilla 4/4, hiç evasion'u yok(flying, unblockable, trample, menace, fear, shadow vs. gibi) o açıdan attack'ın connectlemesi de gene garanti değil. Bir de çok life'a çıkmak da oyunu kazanmanı sağlamıyor, çeşit çeşit wincon mevcut oyunda(mill veya direk win/lose the game vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 gold tier 2 deyim daha bir kere blockladıktan sonra battlefielddan kaldırma olayını yapan denk geldi. yani o kadar ayrıntılı oynayan yok daha. yani kart god mod açmaz tabi ama baya oyunun seyirini değiştirir gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 buda iyiymiş https://mtgarena.pro/mtg/pict/divine-visitation-grn-452760.png kırmızıda oyuna girince 3 tne token yaratan, her turn başı token yaratan kartlar var. onlarla çok iyi olur. vigiliance fazla olmuş ama bu karta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 3 gün önce başladım ben de client süper mekanikler keyifli , 7 saat sonra sezon bitiyomuş golda çıktım oynamaya korkuyorum yenilirsem silvera düşüp gold ödülünü kaybederim diye d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Alıntı Once you get enough steps, you’ll move into the next tier at that rank, or if you’re at tier 1, into the next rank! Once you ascend into a new rank, you’re safe for the rest of the season. Losing games will never move you down a to a lower rank. kaynak; https://mtgarena.pro/news/mtga-ranked-seasons-are-live/ düşmüyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 hmm yine de platinuma deparlıcak enerjim yok gibi son 3 saat kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 ben geçen ay bronz-1, silver-1, gold-2, platinyum-3 yani toplam 7 pack veriyor sanıp platinyuma kasmıştım. 3 tane pack verdi. altında aynı şekilde sadece platinyumun ödülü kadar veriyor, bulunduğun ve önceki ranklerin toplamı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 (düzenlendi) deck paylaşımı yapalım bu ilk deckim sadece rare landler eksik. bronzdan golda rahatça çıktı. swordu ve precognition rastgele çıkan kartlardan güzel uydu. dire fleet daredevil da netten baktığım bi rg gruulda vardı o da harika uydu. 2. decki ne yapcağıma karar veremedim daha , gıcık bi discard counter kuvvetli olabilir diye bi esmişti sadece Mart 31, 2019 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 (düzenlendi) şuradan tracker kurup otomatik deck listini felan görebiliyorsun https://mtgarena.pro/mtga-pro-tracker/ benim kullandığım iki deck; White Red (ajanis pridemate üzerine kurulu), Merfolk geçenlerde reset yedi bu sitedeki istatistikler ondan sonra çok az oynadım golda kadar bu iki deste ve birde sporling mi ne unuttum onun üzerine kurulu bir deste var noobları kolayca geçiyor ve genelde bu 3 deste çıkıyor karşına. platinyumda dediğin gibi discard lı, graveyard kullanan felan alengirli desteler çıkmaya başlıyor karşına. Mart 31, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 mesela bi deck çıkmıştı karşıma. sırf benim koyduğum yaratıkları yok edecek kartları almış eline. ya damage veriyor ya direk graveyarda gönderiyor felan. koyduğum yaratık direk graveyardda. ve bi kart vardı onunla benim graveyardımdaki yaratıkları kendi yaratığıymış gibi oyuna sürüyordu direk. öyle kazanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 paywall ne seviye oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 gold kolay kasılıyor booster açması evente girmesi kolay spesifik kart açmak nispeten sınırlı fakat iyi plan yapıp boşa harcamayarak güçlü deck yapmak mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 anketle beraber oylaya oylaya deck yapmak için draft başlatim mi ?(: d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 draft işlerine hiç girmedim. hep ranked oynuyorum. bi kere yaptım galiba 3 te 1 galibiyetle bitmişti. elder scrolls legends ta guide oluyordu ama mtga da tamamen raslantısal geliyor kartlar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Varmı aktif oynayan? sizce f2p olarak dikiş tutturmak mümkün mü? 6 ay gold farmlayıp, standard rotate de harcamak gibi bir şey sormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 russo kardeşler netflix'e mtg animesi çekeceklermiş. https://www.crunchyroll.com/anime-news/2019/06/03-1/netflix-ignites-the-spark-for-magic-the-gathering-animated-series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 sjow turnuva sırasında kalpten gidiyormuş nerdeyse. clip'te bişey yok titriyor sadece ama yine de spoiler'a aldım. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 https://www.mtggoldfish.com/articles/magic-arena-codes-for-free-packs-xp-and-styles başlayacak olan varsa. promo kodlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar