Bathory Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 hahahahhahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Ya görmüyo musun? Q7 topa müdahale etmek istiyor. Ama bacağı yaklaşık bi 50 cm kısa kaldığı için tekme atmış gibi görünüyor. Sarı yok. Faul doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 hadi gecmis olsun. cok kasindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 sonunda atıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 lan şunu yazdım adam kırmızı gördü. 2. sarı pozisyonunu kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ilk faulu kirmizi kartlikti ama atildigi pozisyon sari bile degildi yuh.. belki de faul bile degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Şenol sövüyor içten içten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Normal bir ligde şu adam maça çıkamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konudan kim fbli kim bjkli hemen ayırt edebildim. O kadar subjektif yaklaşıyor insanlar olaylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Tabanın denk gelmesine gerek yok, taban acık geliyor. o faul de en az sarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Beşiktaşı kurtaracak Mete Kalkavan da yok, işleri zor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 faul bile degil mi? abi kapatin netspor'u belli ki 140p'den pozisyonlari net goremiyosunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 şunları yapmasa dünya yıldızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Şaka gibi ya. Fenerlilerin 10 kere yaptığı harekete kırmızı gördük. Gerçi penaltıyı da kırmızıyı da tahmin etmiştim, şimdi alıntılamaya üşendim. Ancak böyle kazanabilir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 şenol uyusun daha atılacağı 15 dakka önce belliydi herifin zaten top oynadığımız yok 10 kişi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Dokunmadığı topta atildi adam lul. Ilki kirmiziya daha yakındı. Gitti dokunmadığı topta atti ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 neler oluyor lan dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 feneri yenmek icin 10 kisi de yeter np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 hemen 10v10 oldu zaten mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 madcow said: Tabanın denk gelmesine gerek yok, taban acık geliyor. o faul de en az sarı. oo madcow hoşgeldin foruma 2 senedir (gs 8. olduğu zamanlarda) kendi takımınızın sarı kart ağlamaları dışında göremiyorduk buralarda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 su iste alinacak kart. golu engelliyorsun. ote yandan quaresma'nin yaptigi sey tamamen salaklik, tamamen siz benim icin onemli degilsiniz demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Maci izlemiyorum da insta-karma olmasi guldurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 caner cok iyi yapiyor ohhh bee fenerli disinda su hareketleri yapan adam gormemistim, zaten kendisi de fenerli.. bi de tek tek yerdeki seyleri alip 4. hakeme gotureceksin volkan style ondeyken yapacaksin bunu mac falan kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 hakem net yonetiyor lan. cat cat atti helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar