Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 işte onlarıda bize benzettik medel daha açılmadı umarım bahsettiğim profilde futbolcu olur bir an önce
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 He ya quaresma normalde attigi tekmelerden kirmizi yemezdi de bu sefer fazla zorladi
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Queresma'nın her maç kırmızısı var, adam gelmiş efendi olunca olmuyor diye ağlıyor ya inanılmaz gerçekten :D
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Llama said: işte onlarıda bize benzettik medel daha açılmadı umarım bahsettiğim profilde futbolcu olur bir an önce çok gereksiz penaltı yaptı ya o da.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 misal caner ne güzel hareket yaptı bugün cenk yerde yatarken kaleci ilginiyordu öndeydi ilerden vurdu hemen keşke gol olaydı
bonuSimo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 maçtaki kırmızı kartlar: 1)ricardo quaresma 2)luis neto 3)atiba hutchinson 4)ismail köybaşı 5)steven gerard 6)ryan babel 7)ryan babel 8)peter crouch
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Laraken said: çok gereksiz penaltı yaptı ya o da. aynen kartlara ve penaltılara bir şey demiyorum hepsi doğru ki ha verilmeyen penaltı ve gol içinde alinin çocuklarından çıksın diyorum
enrique Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 fb sayesinde takım alev alev oldu leipzige çok fena patlayacağız sanırım.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ama maçın hareketi ozan tufan altı pas direkt dsfsdf
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Zegna said: gole giden adama arkadan sarılmak sarı kartsa %100, su durumda yememiş alinin totosu tosice de sarı vermeye. neyse :D cok dogru bir tespit kardes. bu arada macin ozetini izledim simdi, hakemin her karari dogru. helal olsun.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Laraken said: ama maçın hareketi ozan tufan altı pas direkt dsfsdf o göbekle o vole vuruşu bence
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Her kararı doğru ? Penaltılar, kırmızılar eyvallah da. Cenk penaltı ? Negredo ofsayt ?
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 bonuSimo said: maçtaki kırmızı kartlar: 1)ricardo quaresma 2)luis neto 3)atiba hutchinson 4)ismail köybaşı 5)steven gerard 6)ryan babel 7)ryan babel 8)peter crouch Abi ahahahahah İstemsizce güldüm bi an idrak edemedim. (tu)
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Bu arada maçın hakkı beraberlikti. Fener ilk yarı daha iyiydi. Bjk 2. Yarı daha iyiydi. Fenerin evinde olduğu içinde Fenerin kazanması daha olasıydı. Bjknin büyük bi kayıbı yok. Bu kadar sinir stress boşuna.
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 sonra vardara neden kaybediyosun kaybedersin tabi orda hakem yok ki destekleyen
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ligtv de erik neden mikrofon tutuyor?
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 maç esnasında net kopmuştu ikinci yarı 10dk. şimdi özeti izledim de cenkin ki evet penaltı ama hocanın onu görmesi o açıdan hakikaten zor. negredonun pozsiyonu da kesinlike ofsayt değil. ama elle bir temas falan varsa bilemiycem, kale arkası açısı olsa iyi olurdu. bu arada ilk yarı da taç çizgisinde giuliano'nun yediği bi dirsek vardı sanırım medel vurmuştu, özete almamışlar. o da kırzımıydı, es geçmeyeyim onu da.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mahmut uslu nasıl bir adam ya ahaha said: Caner Erkin hakkında konuşan Uslu, "Caner'in özel hayatını biliyorsunuz. 4 yıl Fenerbahçeliler ve yönetim ona sahip çıktı. Seyircilerin böyle tepki göstermesi normal. Caner'e hepimiz yardım ettik. Özel hayatıyla ilgili konuşmayacağım. Lens'e diyecek bir şey yok. Lens'in kulübü bizden acayip bir para istedi, sonra fiyatı indirdiler Beşiktaş aldı" dedi said: Alvaro Negredo'nun attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmaması hakkında da konuşan Uslu, "Tekrarlıyorum, bugün hakemden memnuz değiliz ama Negredo'nun pozisyonunun tartışılacak bir yanı yok. Pozisyon 4.5 metre ofsayt. Mart ayı gelmeden ağlamak olmaz" dedi.
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ya tamam susun artık abi topicler görünmüyor ya, gündüz vakti şehir merkezine giren tır gibisiniz.
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 pozisyon cok ya, kerizmanın valbuşa yaptıgı ilk harekette direkt kırmızı gibi.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 medelin boğazını sıktı adam kart bile çıkmadı
Öne çıkan mesajlar