Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Archangel_ said: Adananın güzeli de efsane oluyor, hatta fıstıklı kebap falan offff ağzım sulandı bak :D Ama o satıret dedikleri şey cidden bi farklı ya, içinde soğan domates biber vs bir şey yok bildiğim kadarıyla ve tantunide verdiğin örnek gibi, iyi yapan yerde çok ayrı bir tat. Oyle valla. Ilginc sekilde lokum kivaminda kebap yapiyo adamlar. Bu arada salas yerleri seviyosaniz Cik Cik Ali var bir de Adana'da. Google Maps'de cikiyo. Adam ufacik bi yerde yapiyo kebabini, eti bitince kapatip gidiyo ki. Yolunuz duserse onu da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konu kebaba gelmişken Denizli'deki Halil ustayı değinmeden geçemeyeceğim. Etrafımdaki bir sürü denizli li arkadaşımın hypeı ile gittim tam meh lik yer. Çok yağlı, fiyatı pahalı, kart geçmiyor, çatal bıcak yok elle yiyorsun vs. İstanbulda bile daha güzel tandır yemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Abi ama hep laf hep laf. Fotograf koyun fotograf =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 istinyepark masa Bademli sufle <3 https://i.hizliresim.com/d7WRbr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Farklı amaçla çekilmiş bir fotoğraftan kesip koyayım bir tane. Ankara'da Güneydoğu mutfağına biraz yaklaşabilen ender mekanlardandır bence. Ayıntap İnci Restoran. Pastırmalı humus, atom vs gibi mezeler cidden iyi. Şaşlık, fıstıklı kebap da Ankara'da yediğim en iyilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tim said: Abi ama hep laf hep laf. Fotograf koyun fotograf =/ Ben hep unutuyorum çekmeyi, bugün misafirimiz vardı irmik helvasında kendimi aştım bu sefer dondurmalı falan ama unuttum yine fotoyu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tim said: Archangel_ said: Liebe said: et dediğin trakyada yenir kendinizi kandırıp durmayın ya ciğermiş muacır köyde bir satıretin tadı da hiç bir şeye benzemiyor cidden :) Adana/Hadirli'da sana bi Adana kebap mi yedirsek acaba ozman? Satir kiymasindan Adana kebap https://i.imgur.com/tCJC4T4.jpg Yanında gelen ikramları yeter. Eyvana gideceksin bide, orası da iyi. Büyük ağaçtaki ama. Burda olsa domates söğüşe ayrı para, yok yşilliğe ayrı para, sumaklı soğan iste ayrı para, ayranına ayrı para. Gözünü svediğim Adana/Antep. Her şey dahil. Dürüm de yesen bir, masayı da donatsan bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 applev0dka said: Voys said: applev0dka said: Liebe said: et dediğin trakyada yenir kendinizi kandırıp durmayın ya ciğermiş O da sirf isim be abi Gittim edirne'de tava ciğeri yedim. Sirf ün yani oyle ufffr ne efsane seymis demedim. Evde daha güzelini yapıyoruz biz :) 1 tane restorantta et yiyip ''yeaa Edirne'de et iyi değil abarttıyorlar'' demek. (facepalm) Aydin tava ciger mi neydi.. Mekanin onunde 200metre kuyruk var her gun.. Hani Beşiktaşta karadeniz donercisi neyse oyle ayni. Diger mekanlarda bos masa dolu, bunda kuyruk varsa iyi olmasini beklersin ama oyle bi numarasi yoktu dedigim gibi. Bizim evde yaptigimiz arnavut cigeri 5 kat daha iyi Bi yerde sıra varsa kesin boka sarmış oluyor her ürün hakkında çünkü içerisi çok telaşlı oluyor. şakasına yazdım tabii ki kötüyse kötüdür ama daha lokal yerleri keşfetmek lazım. Nusret de mesela trakya koyunu kullanıyor. İyi yer bulmak lazım gerçekten. ben hayatımda en güzel yediğim eti Silivri'de yemiştim ondan atar kastım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Sen önce daha kötü nick bul -_- Tim said: Voys said: applev0dka said: Liebe said: et dediğin trakyada yenir kendinizi kandırıp durmayın ya ciğermiş O da sirf isim be abi Gittim edirne'de tava ciğeri yedim. Sirf ün yani oyle ufffr ne efsane seymis demedim. Evde daha güzelini yapıyoruz biz :) 1 tane restorantta et yiyip ''yeaa Edirne'de et iyi değil abarttıyorlar'' demek. (facepalm) E simdi Edirne'nin en iyisi burasi diye goturduyse arkadaslarin yapilir o yorum da bilmiyorum elma nerde ne yemis. Diger yandan Tekirdag koftesini 34983297 yerde yedim ama sevemedim hic. Oyle bayilinacak, tapilacak bi tadi yok gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bir an ak partinin gece kasintisi diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 canım döner istedi benim ya şu bayramoğlu gibi bir yer var mı florya beylikdüzü vs civarlarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Esh said: benim de dedem arnavut gocmeni. insan gocerken bi yesil goz bi sari sacla gocer di mi? yok. Dedemin babası istanbul doğumlu değil direk mübadelelerden birinde geliyorlar, tüm aile dayım falan da dahil sarışın mavi gözlü. Fakat babam the seed is strong modunda tüm punjablığı bana yüklemiş amekü. Hayır hala çocukları da ela gözlü mözlü falan, ailenin karaları bi biz ikimiziz. http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03560/Jon_Arryn_funeral__3560046b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Sabah kalktiniz, acsiniz, bi baktiniz koyun/mahallenin hanimlari ekmek atmaya oturmuslar, tam da uyandiginiz saate sikma ve bazlama yapilmaya baslanmis. Resmen az bulunur mutluluklardan benim icin. Sikma ve bazlama https://i.imgur.com/b1lrPSh.jpg https://i.imgur.com/QEhVfle.jpg Bunlari disarda bulmak azcik dertli olabiliyo, haliyle ya yoruk kahvalticilarinda ya bolgei firinlarinlarinda ya da evde buluyonuz anca. Bu da bonus Biberli ekmek https://i.imgur.com/UxL6gWq.jpg Biberli ekmek ve fistikli tatlilar konusunda en favori mekanim Dondurmaci Halil bu arada. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Abi sıkma kötü ya beğenmiyorum. Hani börek severim ama sıkma ı ıh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Off şu bazlayı ısıtıp arasında konulan kaymak ve balla gömmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 o arkadaki tulum maydanoz karışımı MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 sıkma ..abi yoresel lezzet iste..ermenek mersin antalya dogusu toroslar yorukler..ha uber birsey degil ama calistiktan sonra--fiziksel egzersiz bag bahce..taze sicak soganli tereyagli filan..yerim yani..de batiriga bir turlu ısınamadim ..yoresel kategoriden sıcriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 serjuhan said: Abi sıkma kötü ya beğenmiyorum. Hani börek severim ama sıkma ı ıh :)2 Abi yapanina gore degisiyo. Bolgeyi az cok biliyosun diye direkt ornek veriyorum: Yoruk kahvalticilari var Cennet Cehennem'in orada, onlar duz bazlama icin kasar koyup veriyolar which is not sikma. Hastanede satiyolar mesela, ici cok kotu hazirlanmis, bazlamasi kayis gibi, yine hos degil. En guzeli ici bol olacak, bazlamanin hamuruna kepekli un da karismis olacak, sacdan cikar cikmaz da sikilacak, ilimaya baslaninca yenilecek. Ici guzelse, yaninda cayla birlikte dunyanin en lezzetli yiyecekleri arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 sıkma işine girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Tim Cennet Cehennem bu işin top noktası değil mi abi yanlış mı biliyorum? Ama şöyle bol yağlı bir börek olsa off off ne yerim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Degil abi. :) Kahvaltilari guzel ama sikma borek tirt azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 tam turistlik mekan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 tava cigerine bazi kendini bilmezler meh demis tas olursunuz tas onemli not: cts gunu giderseniz deli gibi sira beklersiniz ve muhtemelen iyi pismemis bir ciger yemek zorunda kalirsiniz o yuzden nacizane tavsiyem haftaici ve ogleden once/sonra tavadaki yag degistikten sonra atilan ilk cigeri bi denemenizdir farki anlayacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Tim mersinde deniz ürünleri nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 pascalnouman said: tava cigerine bazi kendini bilmezler meh demis tas olursunuz tas onemli not: cts gunu giderseniz deli gibi sira beklersiniz ve muhtemelen iyi pismemis bir ciger yemek zorunda kalirsiniz o yuzden nacizane tavsiyem haftaici ve ogleden once/sonra tavadaki yag degistikten sonra atilan ilk cigeri bi denemenizdir farki anlayacaksiniz terbiyesiz abi bu insanlar. edirne tava'ya laf edenin dilini kesmek lazım nası canım istedi şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar