Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Bu hafta memlekete gidiyom(Gaziantep), görüşcez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 benim de cok pis gezesim var..okullar acilmasa 1 hafta izin alip adana olur antep olur kamp kursam mi diye dusunuyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Rotweiler said: Bu hafta memlekete gidiyom(Gaziantep), görüşcez... Onden bi hazirlayalim seni madem :) Katmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Özkaymak dandikti yeaaa, şehri antep e git tim. Ha bide metropolün orası bildiğin tinerci spawnı falan, gece orda güvenlik sorunu nasıl çözdün lel Ayrıca idda ediyorum mersinde düzgün dönerci yok. Gündoğdu da iskender zincirlerinden (hd, baydöner vs) bi tık daha iyi yapabiliyor sadece. Son olarak burayı denemiş miydin? Yedi Kardeşler Kuyuluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Eheh, devlet hastanesinin ordaydi olm ev. O tinercilerle, yol kesenlerle buyudum. Benim yolumu hic kesmediler, mahalledenim diye heralde 😄 Yedi kardesleri bilmiyorum, bakayim. Bu arada Mersin'de yasayanlar yillardir bok atip duruyo "gundogdu bozdu yeaaa" diye de yok olm yok, oyle doner yok baska yerde. Adamlarin bozugu bile iyi. Yogurt Pazari'nin ordakinden bahsediyorum bu arada. Forum'dakini bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ben de antepliyim de katmer baklava falan bir yere kadar abi. içine kakao, çilek falan girsin istiyor insan bir saatten sonra. tam porsiyon katmer yedikten sonra çarşıda akşama kadar bakır cezve dövmezsen bayılırsın o enerjiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 şaka lan şaka babam antepli. ama anadoluluğun prim yaptığı nadir yerlerden yemek topiğinde aranızda ezilmek istemedim. yok mersinliymiş de mersin tineri çekmiş de. çok seviyosan niye kaçtın kraliçenin yanına birader... kal burada her gün ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Sabah sabah gozumuzu katmerle,kunefeyle actik.Vatan caddesindeki hatay sofrasina kahvaltiya gidiyorum mod yuzunden,insallah kahvaltida kunefe verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 goldbären said: şaka lan şaka babam antepli. ama anadoluluğun prim yaptığı nadir yerlerden yemek topiğinde aranızda ezilmek istemedim. yok mersinliymiş de mersin tineri çekmiş de. çok seviyosan niye kaçtın kraliçenin yanına birader... kal burada her gün ye. Kralicemin ordan alinca mayisi gunde 58 katmer ya da 233 porsiyon kunefe yiyebiliyorum. 🤓 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 goldbären said: ben de antepliyim goldbären said: şaka lan şaka babam antepli. Kardeş baban antepliyse sen nereyeli oluyorsun? ÇEMİŞGEZEK Mİ? Ayrıca hintli genlerimiz ortak, antebe gelen aryanlardan falan geliyor heralde soyumuz 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 kültürünü yaşayıp içinde büyümeyince bir yerin yerlisi olunmuyor ya. turist gibi gidince. tatlı yapacak babayiğit yoktu ama patlıcan kabob ve antepfıstığı eksik olmazdı ama bizim evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 goldbären said: kabob Adam yazarken bile agzi dolu konusur gibi yaziyo. Kesin bi yandan tikiniyodu dana. 😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 goldbären said: kültürünü yaşayıp içinde büyümeyince bir yerin yerlisi olunmuyor ya. turist gibi gidince. Hiiiiiç beyaz türk istanbullusu olmaya kasma panpa. Sen esmer bi anteplisin, içindeki anadoluluyu kabullen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 kasmadım. 1/8 metrik ton beyaz türk mü olur allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 goldbären said: ben de antepliyim de katmer baklava falan bir yere kadar abi. içine kakao, çilek falan girsin istiyor insan bir saatten sonra. su cumleden sonra sana girsin abi bence onlar. NE BICIM ANTEPLILIK OLM BU? belcikada antep var da biz mi bilmiyoruz mk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Liebe said: et dediğin trakyada yenir kendinizi kandırıp durmayın ya ciğermiş O da sirf isim be abi Gittim edirne'de tava ciğeri yedim. Sirf ün yani oyle ufffr ne efsane seymis demedim. Evde daha güzelini yapıyoruz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 axedice said: goldbären said: ben de antepliyim goldbären said: şaka lan şaka babam antepli. Kardeş baban antepliyse sen nereyeli oluyorsun? ÇEMİŞGEZEK Mİ? Benim babam yugoslav göçmeni.. simdi onlarin kasabanin hangi ulke sirinda kaldigi bile belli degil o kadar bölündü parçalandı oralar.. Ben dogma buyume canakkaleliyim nereli olmus oldum simdi ? Sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 benim de dedem arnavut gocmeni. insan gocerken bi yesil goz bi sari sacla gocer di mi? yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 axedice said: Ayrıca hintli genlerimiz ortak, antebe gelen aryanlardan falan geliyor heralde soyumuz 8-) panpa sana kötü bir haberim var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 biri haytalı resmi koysun (hatay tatlısı) hayatımda yediğim en güzel dondurmayla birlikte çok hafif bir tatlıydı. affan kahvesi tabiki başka yerde denemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Esh said: benim de dedem arnavut gocmeni. insan gocerken bi yesil goz bi sari sacla gocer di mi? yok. bizde renkli göz yok da sarı saç var, 6 kuzeniz 2 tanemizin saçı baya baya sarı 2 tanemiz sarıya yakın 2 tanemiz baya siyah lul renkli göz gelseymiş iyi olurmuş, elit beyaz türk oh yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 applev0dka said: Liebe said: et dediğin trakyada yenir kendinizi kandırıp durmayın ya ciğermiş O da sirf isim be abi Gittim edirne'de tava ciğeri yedim. Sirf ün yani oyle ufffr ne efsane seymis demedim. Evde daha güzelini yapıyoruz biz :) 1 tane restorantta et yiyip ''yeaa Edirne'de et iyi değil abarttıyorlar'' demek. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Kaede said: axedice said: Ayrıca hintli genlerimiz ortak, antebe gelen aryanlardan falan geliyor heralde soyumuz 8-) panpa sana kötü bir haberim var asdf ahahahaha bu punjabiler hep boyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Voys said: applev0dka said: Liebe said: et dediğin trakyada yenir kendinizi kandırıp durmayın ya ciğermiş O da sirf isim be abi Gittim edirne'de tava ciğeri yedim. Sirf ün yani oyle ufffr ne efsane seymis demedim. Evde daha güzelini yapıyoruz biz :) 1 tane restorantta et yiyip ''yeaa Edirne'de et iyi değil abarttıyorlar'' demek. (facepalm) E simdi Edirne'nin en iyisi burasi diye goturduyse arkadaslarin yapilir o yorum da bilmiyorum elma nerde ne yemis. Diger yandan Tekirdag koftesini 34983297 yerde yedim ama sevemedim hic. Oyle bayilinacak, tapilacak bi tadi yok gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tenekeadam said: Mersin... Her yemeğin çakmasını yapıp, bilmem neresi hedesi diye meşhurmuş gibi göstermeye çalışma çakallığının icat edildiği yer. Bknz mersin ciğeri mersin bicisi vs.. hepsi leş bu arada. Cezerye yi unutmussun Caner abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar