Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ac patinin gece kasintisi...


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fine diningle işiniz ne ya, hayatında daha san pellegrino içmemiş adamları anca kazık fiyatlı kebapçıya götürürsün. sanki nakadashi steak yiyince adam olcanız. dikkat bu kelimeyi images diyip google'da aramayın...
Mesaj tarihi:
Tim said:

Bone said:

Tim said:

Kabak tatlisinin hem evden hem de vitrinlerden eksik olmadigi memlekette buyudum gencler. Sizin gibi 30 yasinda yemeye baslamadim. Kabak tatlisi iyidir, hostur ama o kadar. Bir kunefe, bir katmer degildir. Seviyorsaniz ne ala ama o kadar.

Ayrica bos yapmayin, koyun yediginizi de konu yurusun.


Antakya'da doğduğumu belirteyim de... o lafları başkasına söylersin.


Bu ne sacma arguman yahu. Dogarken DNA’na mi islediler kabak tatlisini?


boş yapmayın diye bize atar yapan sensin Tim. "bir esnaf lokantasında künefe yemişliğiniz yoktur" diye şeyler yazıyorsun.
böyle iddia ettiğin gibi biri olmadığını söylediğimde de, "Doğarken DNA'na mı işlediler" gibi işi yokuşa çekmeye çabalıyorsun.

tl;dr: sert kabak tatlısının üstüne tahin dökülür. bunun künefe sevmekle felan da alakası yok.
Mesaj tarihi:
olm o etler falan hep yalan ya, döner de neymiş


https://i.imgur.com/zw0AqHC.jpg


büryan, siirt e gittim yedim geldim
kuzu oğlak, kuyuya salıyorlar 4-5 saat sonra çıkarıp sunuyorlar
sabah 6 gibi falan serwis başlıyor öğleden sonra istesen bile bulamıyorsun
Mesaj tarihi:
yukardakini ben çektim bu arada, ustayla muhabbet çay kahwe derken şunun da tadına bak bak buda oğlakın burası şurası derken yemişiz baya



tabakta böyle gözüküyor


https://hangiyemegiyapsam.com/wp-content/uploads/2016/01/20130517-184558.jpg
Mesaj tarihi:
Auril said:

olm o etler falan hep yalan ya, döner de neymiş


https://i.imgur.com/zw0AqHC.jpg


büryan, siirt e gittim yedim geldim
kuzu oğlak, kuyuya salıyorlar 4-5 saat sonra çıkarıp sunuyorlar
sabah 6 gibi falan serwis başlıyor öğleden sonra istesen bile bulamıyorsun


ıslak rüya resmen
Mesaj tarihi:
üstte sallananlar tamamen kemiksiz
alt tepsiye kemikli etleri koyuyorlar

öyleçe kuyuya weriyorlar 5-6 saat, üstün yağları alt tepsiye akıyor
kuyuda pişiyor

çiğnemeden yutuyorsun
Mesaj tarihi:
Tim said:

Serpme doner diye bisey yapmislar, malzeme yaninda geliyo, ortaya eti yigiyollar. Arkadas + ben + birader 750 gr et gomduk.

Su ortadaki 500 gr, ustune bi 250 daha geldi. Mutluluk resmen.


https://i.imgur.com/6CeHefq.jpg



hatayda döner yemiştim hep böyle geliyor safi et

yanında biberi ıwır zıwırı ayrı

ama et gibi et, tadı on numara zaten
sırf nane yiyomuş ordaki haywanlar


olsada yesek
×
×
  • Yeni Oluştur...