xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Belki ilk aldigim icin kendi kendime masturbasyon yapiyorum o yuzden bok attirmiyor olabilirim. Klasik iphone rahatligi var yazilim vs den dolayi. Onun disinda tek korkum elimden duser muser mevzusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 xaty said: karanlıkta, atkı/bere/gözlük/lens vb aksesuarlarla nasıl çalıştığı da kritik bunu deneyen bi video vardi, hepsinde hatasiz calisiyodu. Hatta herifin ikizi vardi, ikizi deneyince acilmiyodu telefon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Sadece su boktan su ana kadar arkada olan diger programlara erismek biraz cins illa suruklerken pencereyi ortaya getirmek falan alisma sureci isteyecek bence degismesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=R59TevgzN3k asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Ha ayrica bunda pil yuzdesini rakamla gostermiyor. O secenek mevcut degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Stringray said: bu fiyatlardan telefon felan alınmaz. 2.5 yıllık 5s'imi değiştirmek istiyordum ama böyle bir para vermiyorum yani net şekilde. Bende aynı durumdayım. 4 senelik cihazım tıkır tıkır çalışıyor şarj sorunu haricinde. İphone 7 sıcak geliyordu ama doların hayvan gibi artması ve telefonuma kıyamamdan dolayı almayacağım sanırım. Artık seneye çıkan iphone ile iyice gözden düşen bir iphone 7 veya duruma göre iphone 8 belkide x alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 xwhiplashx said: Ha ayrica bunda pil yuzdesini rakamla gostermiyor. O secenek mevcut degil. sirf su yuzden bile almam sdf edik: bende almiyorum valla cok pahali, bu parayi vermem iphone x'e falan hayatta. 6s gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Pil yüzdesi şu an bende işe yaramıyor. %23 şarj varken tak diye kapanabiliyor. En çok ihtiyacım olan kablosuz şarj. Telefona aldığım şarjlarla sanırım ufak bi telefon alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Korax said: xaty said: karanlıkta, atkı/bere/gözlük/lens vb aksesuarlarla nasıl çalıştığı da kritik bunu deneyen bi video vardi, hepsinde hatasiz calisiyodu. Hatta herifin ikizi vardi, ikizi deneyince acilmiyodu telefon sdf ikizler konusunda kararsız. ikiz proof http://www.businessinsider.com/can-iphone-x-tell-difference-between-twins-face-id-recognition-apple-2017-10 ikiz incompatible http://mashable.com/2017/10/31/iphone-x-face-id-twin-test bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 sdf ikizi olanlar dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 https://www.wired.com/story/hackers-say-broke-face-id-security/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Face id için pratikte gecilmesi çok zor ama adli durumlarda gerektiğinde kandirilip açılabilir deniyor. Sucluysaniz pin en iyisi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 touch id varsa da telefon kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 fenn said: Pil yüzdesi şu an bende işe yaramıyor. %23 şarj varken tak diye kapanabiliyor. En çok ihtiyacım olan kablosuz şarj. Telefona aldığım şarjlarla sanırım ufak bi telefon alırdım. iPhone’u alali 2 aydan fazla olduysa normal yenisini alacan. Siz de hic isi bilmiyorsunuz. Buaralar cok param var X mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Alali bi hafta 10 gun oluyor. Sarj normal henuz. Sabah 9da cikarip aksam 7-8 gibi %5 civarlarina dusuyor. Henuz vaov dedirtiyorda iste guven vermiyor bu telefon yine de :) iOs’ta herhangi bir sikinti yok. Kablosuz sarj icin Belkin mi yoksa Spigen mi? Apple’in kendi urununu sevmiyorum ve fiyat farki vardi, en son baktigim da oyleydi en azindan. Face id cok saglikli ve tam verim aliyorum. Ben sevdim bu abiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 xwhiplashx said: Ha ayrica bunda pil yuzdesini rakamla gostermiyor. O secenek mevcut degil. control center'ı çekince gösterio olması gerek. xwhiplashx said: Sadece su boktan su ana kadar arkada olan diger programlara erismek biraz cins illa suruklerken pencereyi ortaya getirmek falan alisma sureci isteyecek bence degismesi lazim. burda şöyle bi avantaj var ama alltaki barı sağa sola yukarı kaydırmadan sadece sağa sola kaydırarak geçiş yapmaya alışırsan baya daha pratik bi hale dönüşebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ben de aldım da o kadar para etmeyeceği görüşüne katılıyorum. Büyük ihtimalle aldığım son iphone oldu. Bu kadar da boku çıkarılmaz yani, böyle bi kar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Amerikadan geldi bana. 3 gündür kullanıyorum gayet güzel olmuş bence. FaceID baya başarılı yani hiç sıkıntı yaşatmadı. Kameralar zaten harika. Tek sorun düşürmemek lazım elden biraz hassas bir yapısı var g,b,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ben baya alirken direkten döndum vazgectim, hem buraya yazdigim "okadar para vermem yea" mesajlari geldi aklima hemde benim bankayla anlasmalari yokmus ödemeyi yapamayinca vazgectim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 8in uzerine cok bir sey katmiyor verilen paraya bakinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Abi kesinlikle katmıyor. Hatta Face ID, parmak izinden bi tık daha yavaş desem bile yeridir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 hassas terazi aplikasyonu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 bende aldım da öyle bir nanesi yok ekranı dışında asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar