KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 note8'i 925dolara çıkararak samsung başlattı pushladı resmen, bi de şöyle bişi var, şu ana kadar üretilen bütün iphone modelleri 200-280 dolar arasında maliyetler ile üretildi ama iphone x için maliyetler 380-400 dolar civarına çıkmış.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Stringray said: 36-48 aylık kontratlarda 8k - 10k fiyatlara telefon satacak demek vay arkadaş bu ne dfsdf ihtiyaç kredisi gibi.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 yok ya o iş yalan dünya çapında distribütörlere girişi en üst modelin hep $650 idi, x ile beraber $700 olmuş asıl sorun hayvani artmış kur ve devletin aldığı %53 vergi KillJoy said: note8'i 925dolara çıkararak samsung başlattı pushladı resmen, bi de şöyle bişi var, şu ana kadar üretilen bütün iphone modelleri 200-280 dolar arasında maliyetler ile üretildi ama iphone x için maliyetler 380-400 dolar civarına çıkmış.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 iPhone X tam bir geçiş dönemi telefonu. Jon Ives da zaten bundan sonra yaşanacakların trailerı gibi bişi dedi. OLED'ler için Apple LG'yi fundluyor sanırım bir dahakine çözüme varır. Öte yandan notch olayını da çözeceklerini düşünüyorum. Şu haliyle alınır gelmedi bana, 8 Plus'a gidiyorum bir aksilik olmazsa. Ama bundan sonraki fullscreen iPhone daha rafine olacak kesinlikle.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 x guzel ama aynen cok deneysel geldi bana da. 6s in uzerine bisi gelmedi hala
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 8 plus da çok gereksiz bi model gibi ya, iphone xi i beklemek için 7plus daha mantıklı bi tercih, ya da illa alacaksan x alınmalı bu arada notchtan da bi senede kurtulmazlar, xi de notch ile gelecektir, ayrıca x plus diye bi model konuşuluyor tech sitelerinde. xi ve xi plus gelir seneye aynı tasarımlı, bi kaç renk alternatifi, yüksek ekran parlaklığı ve şarj konusunda ve kamera konusunda iyileştirmeler ile, belki ip68 daha da dayanıklı cam falan ile.. iphone xii ile notch kalkabilir ancak.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 bu fiyatlardan telefon felan alınmaz. 2.5 yıllık 5s'imi değiştirmek istiyordum ama böyle bir para vermiyorum yani net şekilde.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Valla ben değiştirmeyecektim 5s'imi aslında daha ama telefonun üstüne barbell bırakıp ekranı mazlum ettiğim için alıyorum. 7 Plus ve 8 Plus arasında A11 chip, daha iyi kamera yazılımı ve kapasite farkı var bir tek. Bir arkadaşın kıyağıyla 25% ihtimali var gibi öyle olursa aradaki fiyat farkı minimuma iniyor. Yoksa evet 7 Plus genel anlamda daha mantıklı. Notch kalkmadığı sürece full screen almak bana pek akıl karı gelmiyor. Epey eleştiri geldiydi notch için, şimdi release sonrası eminim "notch baya yenilikçi bi yaklaşım" artikılları patlar. Ama ben yine de değişebileceği kanaatindeyim. Yoksa notch ısrarı beni androide dahi itebilir.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 ucuza iphone isteyenler https://forum.paticik.com/read.php?27,8764131,8764561#msg-8764131 diğer modeller içinde konuşabiliriz KIPS ;)
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=SKzcM1nbkPI
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 adamlar yutuptaki ilk iphone x kutu açılışını yapmışlardı, insider olmayan ama kaldırmışlar vidyoyu. akın akın vidyo düşüyo şu an itibariyle, büyük hype oldu. faceid iyi çalışıo gözüküyor fakat yavaş gibi geldi bana ya, parmak rahatlığı yok artık
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 ben aliyom ya dubai den. benden bu kadar. bye.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Hadi gözünüz aydın satışa çıktı :D O değilde ShiftDelete'in hazırladığı inceleme videosu gerçekten berbat olmuş. Sen git 19-20 bin TL bayılarak telefonu bir şekilde edin sonra saçma sapan tiplerle t-shirt'ün üzerine koyarak sözde inceleme videosu hazırla...
Mal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 sahtemi diye bu kadar tereddüt etmeleri garip kimle bağlantıya geçip aldılarsa
Phillamon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Asıl video o değil. İnceleme videosu koymuşlar ama sonra geri kaldırmışlar. Açıklama burada: [video]https://www.youtube.com/watch?v=8tYMOmojfgA?feature=oembed" width="459">
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=kzEfiLkzrl0 bu adam harbiden iyi
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Aldim ben bugun geldi elime. Hakikaten soylenildigi kadar var. Epey iyi su ana kadar.
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 faceid olayı ne kadar hızlı, touchid kıyasla her seferinde telefonu yüze tutma hareketi ne derece kabul edilebilir
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 karanlıkta, atkı/bere/gözlük/lens vb aksesuarlarla nasıl çalıştığı da kritik
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Valla karanlikta face id calisiyor. Nasil calisiyor ? Teknik olarak bilemem :)) ben normal gozluk takiyorum, cikarttigimda yine calisiyor. Sikinti yok.
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 kızılötesi ile çalıştığı için karanlıkta çalışması sıkıntı diil de, kullanımı ne kadar pratik, o önemli nokta
Öne çıkan mesajlar