Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 discord lobisinde arkadaşlarla konuşurken bir şey izledim mi videonun sesi karşıya gidiyor ya da oyuna girdi mi. tüm sesleri herkes duyuyor. bu sorunu nasıl çözerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Discord'dan streamer modu dene...Olmadı 3rd party http://www.vb-audio.com/Voicemeeter/banana.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 hangi kulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Logitech G230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 kasanın arkasında anakarttan tak kulaklığı. ya da dreagloth'a sor onda da vardı aynı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Artık Logitech G933 Artemis Spectrum sahibiyim, ilgilenmiyorum tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ses kartının ayarlarda karıştırıcıdan falan ayarlanır o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Kardeşimde de vardi ayni sorun. Napti bilmiyorum ayni kulaklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 kulakligin sesini mikrofon cekiyor olabilir mi dicem de gaming headsetse zor o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Mikrofonun çekiyor, Windows ayarlarından mikrofonun hassasiyetini düşür. Birde Discordtan push to talk yap ve ses giriş seviyesini düşür ses ve video kısmından. Ses kartı realtek ise. onun da ayarlarına realtek sound managerde çevre seslerini algılamaması için ayar vardı onu da aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 benim bi arkadaş earbuda konuşuyordu öyle ses geliyordu bu normal baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 creative panel varsa, microfon'u line-in seç. what u hear'ı kapa özellikle. http://s154.photobucket.com/user/rstwildcat/media/CreativeConsoleLauncher.jpg.html şurada mixer'dan playback cihazlarını mute'la sırayla. olmazsa control panel-sound'da playback/recording'te sadece kullandığın cihazları seç. gerisi disable et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Ayrıca senin webcam var ise onun mikrofon da algılıyor olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 applev0dka said: Kardeşimde de vardi ayni sorun. Napti bilmiyorum ayni kulaklik bi sorar mısın zahmet olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Quo-Vadis said: Discordtan push to talk yap bunu yapınca sorun gidiyor denedim şimdi de bunu bu şekilde kullanıcaksam bir amacı yok ki o zaman discordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 bi bak youtube izlerken discord mikrofon ses limitini geçtiği için mi algılıyor yoksa yazılımsal başka bişe mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 iyi oldu discordun push to talkla anlamını kaybettiğini öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 How to disable stereo mix on windows 10 Alttaki videoda nasil enable edecegin var, burdan yola cikarak disable etmeyi dene eger aktif ise. Muhtemelen sorunun bu. https://www.youtube.com/watch?v=Bd3moKLV5sE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 what u hear yada ski adıyla stereo mix secilmiştir record option olarak eskiden radyoda yayın yaparken kullanırdık müzik mikrofonla beraber gitsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Korax said: How to disable stereo mix on windows 10 Alttaki videoda nasil enable edecegin var, burdan yola cikarak disable etmeyi dene eger aktif ise. Muhtemelen sorunun bu. stereo mix i aktif edince sorun çözülcek mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 kapatınca çözülebilir eğer açıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 kapatınca cozulcek input olarak microfonu gostericen su anda bilgisayarından ne ses cıkarsa karsıya iletiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Push to talk ile neden Discordun anlamı kaybolsun ? Büyük ihtimal açmışsın en sona mikrofon hassasiyetini, vermişsin voice activity , karşıya ses gitmesi gayet normal. Orada osursan ses gider karşıya zaten, o durumda bırak filim sesini, nefes alsan versen, karşıya ses gider. Adamlar herhalde korku filmi misali senin nefes alışverişini dinliyor. Tuşların spam sesi de eşek gibin karşıya gidiyordur zaten. Kullan sen Push to Talkı , sesin milleti rahatsız etmez discordta. Sorun yok beyler Trollüyor bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Quo-Vadis said: Büyük ihtimal açmışsın en sona mikrofon hassasiyetini, vermişsin voice activity , karşıya ses gitmesi gayet normal. la ben discord ayarlarını a sını bilmem kurdum 3 aydır kullanıyorum girerim kanala oynarım oyunu kapatırım. 2 gün önce arkadaş söyledi fark ettik öyle yoksa sorun yoktu 2 güne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Fistan said: BonePART said: eve gidince bakıcam dediklerinze hatırlamıyorum şuan açık mı kapalı mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar