Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi | Porto x Beşiktaş | 13.09.2017

Peregrin

Öne çıkan mesajlar

NASIL KOYDUK LAN BEN HALEN FARKINDA DEĞİLİM OLAYIN SDFSDFSD

Evet onu geçersek maç direkt Şenor Hoca'ya yazar. Kusursuz yönetti baştan sona, Medel'siz orta saha ile çıkınca kırılgan bekliyordu herkes ama iyi analiz etmiş. Ortadaki boşluğu Ozi ve Atiba ile çok iyi kullandı.

İlk yarı gerçi ilahlar bayağı kurtardı ama Cenk'in golle birlikte resmen panik yaptılar. İkinci yarı özellikle o yaptıkları değişiklikler ile kendi kendilerini düşürdüler oyundan.

Ondan sonra da ŞG her hareketi doğru yaptı. Değiştirme dakikaları bile doğruydu hatta normalde bitik Cenk yerine Negredo'yu alması beklenirken ŞG çıkarıp, Cenk'i yine kanat forvet kullanıp adam eksilterek Q7 yerine verimi bile arttırdı 3. gol geldi.

Müthişti.

ŞG şöyle yönetsin her maçı istikrarlı şekilde namağlup şampiyon olur bu takım ligde.

O kadar kötülüyorsak iyi yönettiğinde de böyle övmek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Cenk için ayrı parantez ayrıca, 75'ten sonra osuruğu bitmesini bir kenara koyarsak müthiş gelişimi resmen devam ediyor. 20'yi geç 25'lik oynadı bugün resmen. Şu maçı gören adam her şekilde listesine bi şekilde yer açar onun için ya.

Ta Konya maçınad demiştim. Geçen sene götünü kaldıramadığı için gol yedirip 3 puanı bıraktıan adam bu sene fiziki olarak ne seviyeye çıktı. Neler yapıyor.

İyi ki 15'e falan vermemişiz.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

Abi hatırlayamıyorum ama şutu engellemek için topa arkadısını döndü dirseğine çarptı kimdi hatırlayamadım ama penaltı çalsa kimse bişi diyemezdi onun dışında senin de dediğin gibi faul olmayan etkili olunabilecek top çalmalarımızı kesti

atiba'nın pozisyon için akan pozisyonda eyvah penaltı dedim, o kadar hızlıydı ki..

sonra tekrarda gördüm, tertemiz oyna devam..
Sosyal ağlarda paylaş

harika başlangıç, 2-1 değil 3-1 kazanmak bile çok önemli bu grupta işin averaja kadar kalması çok muhtemel çünkü
diğer maçın berabere bitmesi de süper oldu
özellikle pepe, adriano, quaresma ve babel inanılmaz iş yapıyorlar bu maçlarda tecrübelerinin değeri çok büyük
cenk'teki gelişim de acayip gerçekten, geçen sene anadolu stoperlerine ezilen adam bu sene şl stoperlerinden top alıyor, saklıyor, faul alıyor vs böyle devam

2 hafta sonra içeride leipzig'i de yenersek üçüncülük garanti diyebiliriz, gruptan çıkmak için de büyük avantaj sağlarız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...