Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 NASIL KOYDUK LAN BEN HALEN FARKINDA DEĞİLİM OLAYIN SDFSDFSD Evet onu geçersek maç direkt Şenor Hoca'ya yazar. Kusursuz yönetti baştan sona, Medel'siz orta saha ile çıkınca kırılgan bekliyordu herkes ama iyi analiz etmiş. Ortadaki boşluğu Ozi ve Atiba ile çok iyi kullandı. İlk yarı gerçi ilahlar bayağı kurtardı ama Cenk'in golle birlikte resmen panik yaptılar. İkinci yarı özellikle o yaptıkları değişiklikler ile kendi kendilerini düşürdüler oyundan. Ondan sonra da ŞG her hareketi doğru yaptı. Değiştirme dakikaları bile doğruydu hatta normalde bitik Cenk yerine Negredo'yu alması beklenirken ŞG çıkarıp, Cenk'i yine kanat forvet kullanıp adam eksilterek Q7 yerine verimi bile arttırdı 3. gol geldi. Müthişti. ŞG şöyle yönetsin her maçı istikrarlı şekilde namağlup şampiyon olur bu takım ligde. O kadar kötülüyorsak iyi yönettiğinde de böyle övmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Darksun said: haha abu soyunma odamıza gelmiş dalga geçiyor. https://twitter.com/HaberKartali/status/908078602805239808 https://www.youtube.com/watch?v=0oFVWDLbJw4&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 la şunu türk oyuncusu yapsa varya ülkeye giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 applev0dka said: Feci sicak kanli adam ya. Yarim sezonda takimin nese kaynağı olmuştu adam hakemden topu alıp q7 ye al sen evde oynamaya devam et diye vermesi yarmıştı ya hehaeuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Cenk için ayrı parantez ayrıca, 75'ten sonra osuruğu bitmesini bir kenara koyarsak müthiş gelişimi resmen devam ediyor. 20'yi geç 25'lik oynadı bugün resmen. Şu maçı gören adam her şekilde listesine bi şekilde yer açar onun için ya. Ta Konya maçınad demiştim. Geçen sene götünü kaldıramadığı için gol yedirip 3 puanı bıraktıan adam bu sene fiziki olarak ne seviyeye çıktı. Neler yapıyor. İyi ki 15'e falan vermemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Llama said: la şunu türk oyuncusu yapsa varya ülkeye giremez Adamlar biz değil işte ya, q7 çıkarken tüm stad alkışladı resmen. Heriflerin kendilerinden gördükleri adamlar var :) Fazla üzmemiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Tenekeadam said: Abu seneye beleşe bizde :P anlastilar aciklayamiyolar. portonun 2 uzatalim teklifini reddetti adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 bu arada tehlikenin farkında mısın her sene olan şeyler yine oluyor tosic bu senede kendi kalesine gol attı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Llama said: bu arada tehlikenin farkında mısın her sene olan şeyler yine oluyor tosic bu senede kendi kalesine gol attı yine rakip kaleye 3 kendi kalesine 4 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Gördüğü kaleye affetmiyor tıklatıyor reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Abi porto bariz küçümsedi sonra da panik yaptılar patates oldular Hakem de collina çakması sempatikti ama penaltıyı çalmadı daşşanı yiyim onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 DarKRideR said: Gördüğü kaleye affetmiyor tıklatıyor reyiz bizim 9 numara cenk için ne düşünüyor acaba böyle gol attıkça cenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 medel defans oynayamıyor muydu niye yine tosici oynattı ki herifin patlamadığı maç yok sezonbaşından beri neyse en azından ligde 1 hafta rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 vivavale said: Abi porto bariz küçümsedi sonra da panik yaptılar patates oldular Hakem de collina çakması sempatikti ama penaltıyı çalmadı daşşanı yiyim onun Atiba pozisyonu ise temiz. Baska penalti var mi bilemedim 3-4 alakasiz faul verdi portoya orda bi kizdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Abi hatırlayamıyorum ama şutu engellemek için topa arkadısını döndü dirseğine çarptı kimdi hatırlayamadım ama penaltı çalsa kimse bişi diyemezdi onun dışında senin de dediğin gibi faul olmayan etkili olunabilecek top çalmalarımızı kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Helal be Besiktas, cok iyi baslangic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 vivavale said: Abi hatırlayamıyorum ama şutu engellemek için topa arkadısını döndü dirseğine çarptı kimdi hatırlayamadım ama penaltı çalsa kimse bişi diyemezdi onun dışında senin de dediğin gibi faul olmayan etkili olunabilecek top çalmalarımızı kesti atiba'nın pozisyon için akan pozisyonda eyvah penaltı dedim, o kadar hızlıydı ki.. sonra tekrarda gördüm, tertemiz oyna devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Fenerbahçe Euroleague şampiyonluğu = 1 milyon €, Beşiktaşin Porto galibiyeti = 1.5 milyon € bu dogru mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 harika başlangıç, 2-1 değil 3-1 kazanmak bile çok önemli bu grupta işin averaja kadar kalması çok muhtemel çünkü diğer maçın berabere bitmesi de süper oldu özellikle pepe, adriano, quaresma ve babel inanılmaz iş yapıyorlar bu maçlarda tecrübelerinin değeri çok büyük cenk'teki gelişim de acayip gerçekten, geçen sene anadolu stoperlerine ezilen adam bu sene şl stoperlerinden top alıyor, saklıyor, faul alıyor vs böyle devam 2 hafta sonra içeride leipzig'i de yenersek üçüncülük garanti diyebiliriz, gruptan çıkmak için de büyük avantaj sağlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 ben o maça 1 puan yazdım abi. 1 puan üzmez.. haaa napoli gibi kiev gibi üstün oynar öne geçer 75-80de yersen üzer ama ben gollü beraberlik bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 tosic cok iyi ya sene başından beri. ama her maç 1-2 mallık yapıyor ihale üstüne kalıyor devamlı sdadsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 beşiktaş abuk subuk puan bırakmasa bari de gazı alıp bir çeyrek görse. galatasaray'ı kamçılaayacak başarılar lazım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 cenk tosun 150 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 galibiyetin en faydalı kısmı şu koca memeli kızı gördük sdfs. şu twitter'da neler dönüyor her seferinde şaşırıyorum. anası babası yok mu bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar