Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 soru bu, nasıl cevap verebiliyorsunuz buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sorana yumruğu çakarım anlar gerçek olup olmadığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 descartes saylanmaz, biraz orijinal olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Realiten sen doğduğunda gerçekleşti, sen olmasaydın realite ve gördüğün ve duyduğun ve deneyimlediğin hiçbirşey olmayacaktı, bu yüzden sen varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 soru degil ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 bunu allaha sorsana deliganli derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 doğdum var oldum diye bir şey olabilir mi, yabmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 olabilir neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 aslında ben yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sardalya said: bunu allaha sorsana deliganli derim Ahahahah (tu) (tu) Varlığımı sorgulayana yokluğumu ispatla derim, sonra da şaşkınlığından faydalanıp bağırsaklarını deşer kanında dans ederim. Kimse benim varlığımı sorgulayamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 onson oslondo yoptokloroylo vordor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 vala şu ana kadar gelen cevaplara göre hepiniz yoksunuz, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Varlığınızı Kanıtlayın 1-kime kanıtlıyoruz, karşımızdaki şey gerçekten var mı 2-olmasaydık kim bize bunu nasıl soruyor olabilirdi arkadoşom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 4a sigorta hizmet dökümünü gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 çıkarıp masaya vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 http://i68.tinypic.com/2m4uf7k.jpg ciddiyet sınırlarına dönersem felsefe meraklısı ve erasmusda yapı uygulama dersini sadece epistemoloji dersine saymalarından ötürü soruna soruyla cevap vereceğim bu soruyu soran kişi hangi kanıtları kabul edecek? o önemli. örnek vereyim: bir bıçak düşünelim. varlığı bence kesin. dokunabiliyorum görebiliyorum kullanıyorum fln. beni kestiğinde canım acıyor. varlığı kesin olan bir objeyle etkileşime girebiliyorum. demek ki ben de varım. işte kanıtladım kendimce. ama bunu kabul edecek mi? ya da bıçağın varlığını kabul edecek mi? soran kişi. mesela cansız objelerle ilgili varlık kuramlarımız farklıysa hiçbir ortak noktada buluşamayız. hiçbir zaman da kanıtlayamam bu yolla. zaten varlık denen şeyi kanıtlamak diye birşey de yok sadece argümanı var. bu sorunun zorluğu genelde sorunun kendinden değil soran kişiden kaynaklanır. topic hatalı. kitleyin ve gregoyu banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Grego said: vala şu ana kadar gelen cevaplara göre hepiniz yoksunuz, geçmiş olsun KARDİEEEEŞŞŞŞŞŞ yokluğumuzu kanıtlasana sen önce ZUUUUUAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 5 duyudan biriyle algilanabiliyorsan materyalist goruse gore varsin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Pardon pozitivist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 nakit mi, çek mi olsun? veya altınla olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 paticik bot muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Varlığı kanıtlayabilmem için diyalektik üzerinden yokluğu kanıtlamam gerekir. Varlık dediğimiz şeyi önce bir sınırlandırmamız lazım. Bunu kendim seçebilirim, mesela unique bir atom dizilimine n diye bir kod atarsam, bu dizilimdeki her değişim olasılığı ve atom sayısındaki değişimi de içerecek şekilde n+1'inci bir kod ile tanımlayabilirim. n sayısı benim atom dizilimimi tanımlayan herhangi bir kod ve her n E evren olmak üzere, her n için bilinmeyen n+1'inci bir eleman bulabilirim. yani benim atom dizilimimin n ise, n+1 olan muhakkak bir dizilim vardır. hiçbir şey olmasa kendime bir atom eklerim, o da var olmuş olur. bu durumda, evren (E) kümesi, bütün dizilimlerin toplamı ise, E={n,n+1,n+2,.....} E-n={n+1,n+2,.....} ise n=0 demek ki n aslında yok. ben yokmuşum. kanıtlayamadım, gg, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 boş ver abi yak bi sigara gerçi bırakabildin mi bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar